21

До 12

преди 1 месец

Тия, които катастрофират не гледат новини.

20

Анонимен

преди 1 месец

До 18 - народа не е смотан, нямаме общество в България......

19

До 18

преди 1 месец

Ти не си народа бе***

18

Анонимен

преди 1 месец

Най-смотания и безличен народ в ЕС - българския!

17

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЩо бе ***..ак магистралата ли е виновна на тия безумници които карам с 200км/ч?Нали знаеш,че и на магистралата има ограничение на скоростта.

16

Дали???

преди 1 месец

До АнонименДори немските аутобани няма да спрат пияните и дрог-ираните "джигити", които не спазват правилника за движение по пътищата и....прелитат с безумна скорост. Жалко е, че заради такива "джигити" загиват и нормални хора.

15

Анонимен

преди 1 месец

Магистралите на Вождакис. Вместо асфалт по платното е редил кюлчета в Чекмеждето.

14

THE BEST

преди 1 месец

Поредната катастрофа ........ Приемана за нещо нормално в нашата държава ........ При това заспало общество какво да се очаква ................... Все пак има още останали хора, които се опитват да се борят - родителите и близките на загиналите при катастрофи ........ Но те са малцинство, на фона на цялото общество...... Важното е да се върти геврека, а че станаха много колите, че не са хубави пътищата, никой не го интересува...... жалко......

13

Анонимен

преди 1 месец

Това са сигурно коли които не могат да преминат ГТП и с високи нива на въглероден окис (СО) и са опасни на пътя за остналите водачи на мпс.

12

Бау

преди 1 месец

Не знам дали трябва да коментирам, след като моят изказ за вас е по скоро на много чужд език! Що за същества обитават територията? Въобще не се стряскат от всекидневните вести от тази ,,магистрала" Вчера писахте за 19 годишно дете, загинало в близост до днешния инцидент! Тея уж хора нито гледат телевизия, нито влизат в новинарски сайт, безчувствени, имащи се за божества! Думкат се като кочове! Покрай магистралата ако близките поставят един знак на всички пострадали, ще стане като Алея на Танатос

11

Малък праз

преди 1 месец

България е в несекваща война. Войната по пътищата. На нас друга война не ни е необходима. Ние сме най-големите си врагове.

10

до 4

преди 1 месец

А чипът е изпушил, от "ваксините", допреди две-три годинки......

9

тъй.....тъй

преди 1 месец

Ааааа.....сефте!

8

До 1

преди 1 месец

Тролей,това само ли го измисли?

7

СПОРЕД МЕН,

преди 1 месец

За да се ударят две коли на магистрала, задната не е спазила дистанция. ааааааааааадистанжията при 100 км/ч трябва да е поне 20 метъра. При тази скорост се движиш с 28 метра в СЕКУНДА!

6

Анонимен

преди 1 месец

до 5 Така като те слуша човек ще си каже че Тиквата е направил Тракия, а той е направил 120 километра от нея. Цялата е дълга 360 км. Понял?

5

Тенгри Кан

преди 1 месец

Oще един за статистиката на АМ "Тракия" и България като цяло! Защо не се прави статистика колко човека е убил Бойко Методиев Борисов с направата на АМ "Тракия"? Бойко е масов убиец, ще излезе;)))

4

Анонимен

преди 1 месец

98% от катастрофите стават по вина на задкормилното устройство ,защото чипът му тотално е изпушил

3

Анонимен

преди 1 месец

Ударили са се 2 коли? По-скоро едната е ударила другата.

2

нещо

преди 1 месец

До АнонименНещо друго освен Ганъовци знаете ли? Бъдете си европейци, 100000 пъти по- зле от Ганъо.