15

ПОЛИТИЦИТЕ

преди 1 месец

СА КАТО СЕМЕЙСТВО,,ТИХА НЕНАВИСТ И ВЯЛ СЕКС,,

14

Анонимна

преди 1 месец

Ама тя всяка кампания им е тиха. Аз не чух нито една партия с ясна стратегия и визия за бъдещето и подобрения за живота на хората, а очакват овладяване за 4 години. Ами и след изборите на есен, ще има други на пролет. Не успяват да ме ти викат народа. Със скандали не се прави политика.

13

До 7

преди 1 месец

До Българин Правилният призив е: За Бога братя гласувайте масово, практично и умно в интерес на България!

12

До 11

преди 1 месец

Все още ли си мислиш, че депутатите от ПП-ДБ са десни!? Ако е така, означава, че не си особено с ума си! Що се отнася за останалите коментари с голяма вероятност се водиш от поведението на собствената си жена! Що се отнася за последния епитет даваш портрет на самия себе си!

11

до 10

преди 1 месец

Ей, браво на теб бе, казвача. Ти си бил голямата работа. Да не си случайно от ГРОБ. Те там са такива - от ескперт нагоре. Като се почне с Дуловската, Кърджалйската сега и Варненската Мата Хари. Все отбор мур ви, пардон експерти, исках да кажа. Експерти по чекненето на спалнята на Про стия.

10

Зозо

преди 1 месец

Аз като ви казах още април месец, че или ППДБ-тата клякат, или Главчев премиер до догодина :)))))))))))))))))))) Не могат да го мръднат с черешово топче ся :))))))))))))))

9

Анонимен

преди 1 месец

Да им покажем, че можем да ги изметем !

8

Анонимен

преди 1 месец

Може да направят тайна кампания. Като тайната среща в НДК. И после ще анализират имало ли е кампания, нямало ли е, кой е участвал в нея и каква е била целта.

7

Българин

преди 1 месец

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

6

Анонимен

преди 1 месец

Душманите ги е страх да назоват нещата както са. Тиха или шумна, със стари к*рви, нов бардак не се прави. Тази измметт трябва да си ходи за да се променят нещата. Не че ще стане, но това е формулата.

5

Анонимен

преди 1 месец

Ще се радвам избирателната активност да е под 20 %

4

Анонимен

преди 1 месец

Никакво гладуване. Да им покажем на разбойниците и крадците я НС, че можем убрз тях

3

тихия

преди 1 месец

някой да не се изпусне за купените гласове тихо.

2

....

преди 1 месец

До сега нямам пропуснати избори. От сега знам, че на следващите НЯМА да гласувам! Време е за промяна на всички самозабравили се. И ще агитирам всички около мен да не гласуват! Нека пък ггъзраждане да спечелят... или двуличие... май само при тези галванаци ще се вдигне народа и ще ги измете с революция :) като ги видят що за нищоставащи са.

1

Х

преди 1 месец

ГЕРБ пак печели, пак ги саботират и така...