121

До Евроатлантици сър

преди 1 месец

По бай тошови мерки за изказвания против официалната власт - примерно против евроатлантиците, сега щяхте да пътувате към Белене за превъзпитание. две плюс две е три когато партията нареди.

120

Евроатлантици сър

преди 1 месец

Демократическа Бългерия е полицейска държава, полуколония на световния жандарм. Не, не е Путин. При милиционеро-комунистическа Народна Република България нямаше публикации на болни мозъци, като например мис.ирка прес или издаване дипломи на доценти, взривяващи селца и градове - макар и частично.

119

Доцентт Тесларов

преди 1 месец

Той Чуков от къде ги знае тия работи? Да не е хвърлял боб?

118

ПроСоТо

преди 1 месец

до 121 Опетков:..-Госине,много ми хареса прочувствения ти коментар..Пробвал ли си се да пишеш фантастични романи ,или романи на ужаса ?

117

Генчо

преди 1 месец

Днес не сме ли вече утре? Нещо от към Месопотамия е доста тихо...

116

опетков

преди 1 месец

До Анонимен В нито една от изброените от теб държави американците не са водили война за "победа", такава каквато я разбират руснаците и явно ти. В тези войни американците помагаха на нападнати законни правителства да се бранят от комунистическа агресия (Виетнам, Корея) или спасяваха народи от сатрапите им (Ирак) или укротяваха разбесняли се м'с'лмански ****оти (Афганистан).

115

Анонимен

преди 1 месец

Стари милиционери ръсят мнения, но все не познават. Нищо де, Чуков утре да пробва пак.

114

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЗАЩО НИ ГИ ПРЕДСТАВЯТ ПОДОБИЯ КАТО СПЕЦИАЛИСТИ КАТО ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ. ВСИЧКИТЕ НИ АНАЛИЗАТОРИ ДО ЕДИН С КОМУНИСТИЧЕСКО ФАШИСТКО МИСЛЕНЕ. ЗАТОВА ЛИ БЕШЕ ДЕМОКРАЦИЯТА .ВМЕСТО В ЗАТВОРА ПОДОБИЯ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ ДЕНОНОЩНО ОТ ЕКРАНИТЕ И ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕ С ПАЧКИ СЯКАШ ЩЕ ЖИВЕЯТ ВЕЧНО.

113

Локо

преди 1 месец

Абе що бъркате Боян чуков който си е откровен *** с Владимир чуков

112

Анонимен

преди 1 месец

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън, заяви в интервю, че той е участвал в проучване-разработка за война срещу Иран преди 30 години. За да победи САЩ във война срещу Иран, били необходими 4 милиона американски исъюзнически сухопътни войници при огромни жертви. Победа във война се постига чрез завземане на територията на противника, особено важно столицата и главните градове, както и промишлените райони. С бомбардировки не се постига победа - виж Северна Корея, Виетнам, Афганистан, СЙемен и

111

Любопитен

преди 1 месец

Преди сутрешното кафе или след това?

110

Анонимен

преди 1 месец

Арабистът Чуков пак не позна.

109

Анонимен

преди 1 месец

На Чуков главата му е пълна със сърпове и чукове.

108

Българин

преди 1 месец

До дедо ташунко.Попитай твоят идол пОптодорова

107

дедо Ташунко

преди 1 месец

ДС знае всичко

106

Българин

преди 1 месец

Когато подкрепяш Пиночетчета и Франкисчета ,трябва да си готов и теб да те налази фашизма,а сега вече и Юдейчета.Тава се отнася и за България не само за сащ-исаните престъпници

105

aga

преди 1 месец

Чалмосаните нямат топки за да посмеят да направят по-сериозна атака!! Знаят, че в случай на нещо по-сериозно, израелците ще думнат Багдад бая сериозно!!!

104

Bahur

преди 1 месец

Професор Чурков нищо не разбира! Само плямпа разни глупости, и аз мога да ги дрънкам същите, че и по завъртяни, ама никой не идва да ми земе едно интервю..

103

Генерал Колев

преди 1 месец

Между Иран и Израел има 1100 км . няма как да има война за 1000 километра всичко се засича и сваля. Един дрон лети над 2 часа това растояние.

102

Анонимен

преди 1 месец

Чукче,що лъжеш ве?