15

До 13

преди 1 месец

Бил съм в Израел и никой не ме мрази , даже навсякъде ме къткат за да се чувствам добре дошъл . А при почти 20% мюсюлманско население да кажеш че 50 човека живеят нормално е абсол'тна глупост , дори много хора от Газа работят в Израел , защото твоите любимци от Хамас вместо да подсигурят работни места и по-добър живот всеки долар влагат в оръжие. И пак те питам какъв % не мюсюлмани живеят в арабските като говорим за етническо прочистване.

14

Юдейски фашисти

преди 1 месец

- Най- голямото зло! Това от което тази цивилизация ще загине е юдейският ционизъм!

13

Анонимен

преди 1 месец

Израелската новинарска медия "Times of Israel" публикува на сайта си информация според която на 7 Октомври всичко е било инсценировка дирижирана от военните на Израел. Казват, че не е имало отвличания от страна на палестинци, а за изнасилвания да не говорим. Самите израелци си го признават, тяхната разследваща журналистика го признава.

12

Анонимен

преди 1 месец

"колко араби живеят и работят нормално в Израел" - Има и такива, които успяват да живеят нормално, но сигурно в цял Израел тези са под 50 човека. Голяма част от тях ангажирани в спешната помощ на Израел. Не ги закачат, защото спасяват евреи. Иначе е невъзможно неевреин да живее нормално в Израел. Ти ако си българин, отиди поне веднъж в Израел, дори само на обикновена екскурзия за 1 седмица, гарантирано ще ги намразиш, защото сам ще видиш, че те мразят. Християните в Израел бягат при мюсюлманите.

11

Да уволнят и

преди 1 месец

агентурата на САЩ в ООН.

10

Анонимен

преди 1 месец

От ООН - уволнение , за правосъдие явно ще отговарят израелските тайни служби.

9

До 5

преди 1 месец

При положение че населението на Палестина от година на година нараства - това е най неуспешният геноцид в историята . Ако търсиш геноцид виж колко немюсюлмани живеят в арабските държави спрямо колко араби живеят и работят нормално в Израел ( за западните държави като Франция въобще да не говорим) . Аз да попитам защо ООН има агенция за бежанците и отделна агенция само за палестинските бежанци , кому е нужно такова превилигировано отношение ?

8

Анонимен

преди 1 месец

За терористична дейност само уволнение???? А, загиналите от терористичната атака на Хамас? А, отвлечените от Хамас? Жалко, че няма адекватни закони, тези терористи и помагачи на терористичната огранизация Хамас са виновни за смъртта на хиляди...евреи и палестинци.

7

Олимпий Панов

преди 1 месец

Кога ще уволняват за връзки със САЩ?

6

Анонимен

преди 1 месец

Тоест под егидата на ООН и прикритието на хуманитарна организация тарамбукките са извършили терористичен атентат, убийства, изнасилвания и гавра с живи и мъртви!Интересно как тези хора само ще бъдат уволнение, а не подвведени под отговорност и осъдени?

5

То цяла

преди 1 месец

Европа е пълна с ислямисти, те се сетиха в оон

4

Анонимен

преди 1 месец

A за връзки с Израел няма ли да уволни? Или геноцидът не е престъпление?

3

Анонимен

преди 1 месец

само 9 защото другите бяха взривени и разкъсани на парчета - тези са оцелели

2

Ха

преди 1 месец

сега да ги видя как ще угоди ООН и на мюсюлманите по света, и на Израел и поддръжниците му? Ако въобще има сериозни доказателства, Хамас е призната за терористична организация и тия би следвало да влязат в затвора, а не само уволнение! А ако няма такива защо ще ги уволняват?

1

българина

преди 1 месец

а за връзки с израел????