24

Христо Христов

преди 1 месец

Масата неграмотни про'с'таци дет гласуват за ЕС да им дава МРЗ и излизат на чист въздух да изпушат по една цигара, преди да се напият кат св'нье, са седнали да критикуват младите активисти...

23

Христо Христов

преди 1 месец

До Има затвори/22 "В законодателствата на нормалните държави има и предвидени дълги присъди за тероризъм" - на нормалниъе държави - да. НО ЕС закриля ислямския тероризъм и точно Австрия даде нова самоличност на ислямския терорист Ахмет Чатаев, който взриви 150 човека на летището в Истанбул. Факти.

22

Чавдар Михов

преди 1 месец

Нелче, няма авиокомпания "Остиан еърлайнс", която да е част от "Луфтханза груп". Пробвай да прибавиш някоя липсваща буква и може да ти се получи.

21

Анонимен

преди 1 месец

е това е вече чист тероризъм

20

Анонимен

преди 1 месец

Доживотерн затвор ако направят нещо на борда на самолет, като се третира като опит за умишлено убийство. Бързо ще бъдат вкарани в правият път.

19

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли кой да ги спре тези ненормални и! Нищо не постигат с безобразията си, само настройват хората срещу себе си и идеята.

18

Има затвори

преди 1 месец

В законодателствата на нормалните държави има и предвидени дълги присъди за тероризъм. Остава следствие, прокуратура и съд да си свършат работата. Нищо сложно.

17

охобохо

преди 1 месец

като гръмнат 2-3 в самолетите и вкарат 10-тина в затворите доживот много бързо ще отшуми тази идея

16

Гоздейкин

преди 1 месец

Ха тъй..първо да минат ГТП в БГ и кое не е Еко-7 нормата, да се приземява незабавно! Особено всичкото дето е на керосин! Ако е на дизел, мое да фърчи колкот си ще!

15

Поручик Ржевски

преди 1 месец

След тероризма от 11 септември на борда на американските самолети винаги има цивилен полицай въоръжен, който има задача като види някой изперкал първо да стреля после да пита. Дано и в европейските линии въведат подобна защита, че ненормални вече навсякъде.

14

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Тези г.л.у.п.а.ц.и ,вместо да ходят по горите и да държат сметка на секачите,се качват по самолетите да правят циркаджийски номера...тези не стават ,за екоактивисти ,закривай ги!!!!

13

Бангладеш

преди 1 месец

Тези да ги командироват в Бангладеш и да опитат там да се държат така. Ще ги разчекнат на улицата буквално .

12

да

преди 1 месец

Ами пускайте ги - отворете им врата и ги побутнете, ако са срамежливи, за да се разходят напълно екологично в небето.

11

badabum

преди 1 месец

Дано да попаднат на група футболни активисти, които случайно пътуват с обикновени билети със същия полет....

10

Алаху акбар?

преди 1 месец

такива провокации ли? Еко-терористите са много досадна напаст, на заплата от НПО-та, които са собственост на тия, срещу които би следвало да протестират.

9

Анонимен

преди 1 месец

Това не са "активисти",това са ТЕРОРИСТИ!! При това- с елементарен интелект!

8

Bond

преди 1 месец

Ако са футболни фенове щяха да са хулигани. Но понеже са затоплисти и зелени терористи затова са активисти! Новговор, сър!

7

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

6

Анонимен

преди 1 месец

Аман от лиигльовци възпитани във фалшивата толерантност! Защо не се качат в китайските или индийските авиолинии и там да направят този цирк! Но там, а и навсякъде в нормалния свят, ще платят цена! А в ЕС е безплатно да заплашваш хората с лигавщиината си!

5

Анонимен

преди 1 месец

Грета най екологично ще я изхвърля без парашут (не трябва да се замърсява) така трябва да се процедира и с тия зелени комунисти на руска хранилка