40

Анонимен

преди 1 месец

Боко и Киро Брейка няма да получат БГ-Алерт, защото ползват телефони с копчета. Приложения само за мазачите с най-новите айфони.

39

Анонимен

преди 1 месец

"Вчера обсъждам в онлайн среща МНОГО специфична тема, днес сутринта отварям компа, бомбардират ме с реклами на същата тема. Аман вече!" Зарадинтова минах на Lineage OS - Fork на Андрпод, ама без никакви avertisment-и, следнета и прочие. Имам отделен браузър за "важните" - Банкиране, електронен подпис и пдобни, кактони друга за "забавление". Аконнялъде има реклами, са тотал щета и на друг език, но по системата нямаш нищо. Проблем е само, ако на работа ти искат app за идентифилация.

38

Анонимен

преди 1 месец

"Отделно системата не работи при изключен телефон" - E как да работи при изключен телефон, бе Пинковци?

37

Анонимен

преди 1 месец

Шефе! Шефе! Търсят те по Мотофона! А стига бре! А стига! Дай да правим "Пачки" по телефона! ииии излезе най-голямата реклама за правене на пари - Реклама "Пачки" за да има "Капачки" за правене на "Консерви" и Мара Отварачката да ги отваря всяка година като стане студено да си пийнат ракийката и Мара Отварачката, като си разтвори по средата на краката "Капачката" да ги стопли без да си палят Печката. Понеже Мара Отварачката прави чрез затопляне на Мъжките Моркови супи и ги продава и прави Пачки!

36

Анонимен

преди 1 месец

Щото пък като те предупредят голям праз. Трябва да се оправяме сами, както винаги.

35

Аутсорсинг.БГ

преди 1 месец

Боли *** г. Важното е, че парите за внедряването на системата са усвоени.

34

Анонимен

преди 1 месец

А НЕЩО ЗА ОБЯВЕНОТО ОТ ИРАН ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ИЗРАЕЛ, ЧЕ ЩЕ МУ НАНЕСАТ УДАР, ПРЕДАДЕНО Е ЧРЕЗ УНГАРСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР????!!!

33

Анонимен

преди 1 месец

Мъже, бъдете раумни! Включвайте радиоактивния си телефон да е активен само когато искате да се свържете с някоя ваша кокетка за да правите Кекс, понеже ако дълго време е включен, без да търсите кокетката си, той телефона ще спре вашите функции на боздугана ви за правене на Кекс!

32

Анонимен

преди 1 месец

До Мечка 3 -- прекалено неграмотен си - похабил си парите на данъкоплатците да получиш безплатно образование

31

И ако

преди 1 месец

ни предупредят, та какво...? Да не би да са подготвили нещо или ще осигурят някаква помощ?!

30

Анонимен

преди 1 месец

Не си дръжте телефона около тялото си понеже 5G е радиация и спира функциите на капилярите. Ако телефона ви стои продължително време около черния ви дроб, спира функциите му и живота ви изчезва. Ако си слагате телегона около ухото за да го чувате, след няколко години ухото ви ще престане да го чува. Така че когато е около вашето тяло трябва да го изключвате цялостно - да не може никой да ви звъни и вие да не можете да звъните и си го включвайте само когато искате да звъннете!

29

Анонимен

преди 1 месец

Телефоните служат за следене, а не за да ви предупреждават!

28

държавна поръчка

преди 1 месец

Е, нали трябва да се дават още пари, не може и не трябва да стане отведнъж, колко още има на клона...

27

Хора

преди 1 месец

Където и да пипнеш само некадърност,корупция,не свършена работа,това не е държава вече.

26

робство и измами

преди 1 месец

С iphone съм и нищо не получавам, което е добре! Омръзна ми от безумната намеса в живота ни. Вчера обсъждам в онлайн среща МНОГО специфична тема, днес сутринта отварям компа, бомбардират ме с реклами на същата тема. Аман вече!

25

Ужас

преди 1 месец

Пак пари на вятъра...

24

Анонимен

преди 1 месец

Как се изключва функцията на андроид?

23

Анонимен

преди 1 месец

С едно изречение, един ху... не става от тази работа

22

Анонимен

преди 1 месец

За какво да ни предупреждават тя страната от 35 години е в бедствие всичко унищожено икономика, земеделието, животновъдство всичко провинция пълна с джунгали разрушени села все едно кърджалии са минали или чумата

21

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

BG-Alert е никому ненужна тъпотия, която само *** парите на бедния ни данъкоплатец също както електронните рецепти не са нужни никому - нито на лекари, нито на пациенти. Няма никакво значение дали предупреждава или не при положение, че никой не обръща внимание на глупавите предупреждения. Най-добре би било закриване на BG-Alert за да не се харчат излишно пари за безсмислици като това.