50

Анонимен

преди 1 месец

Искахте да няма корупция, ето - няма корупция. Ще плащате, защото много се оплаквахте от корупцията. Хвалехте се по медиите, колко сте платили на полицаите. Ще плащате на камерите и изкуствения интелект.

49

Анонимен

преди 1 месец

Навийте ги на руло тези снимки и си ги сложете в долната част на гърба другари от кат.

48

КАТ

преди 1 месец

Ако искате да нямате глоби, не карайте с повече от разрешената скорост. Глобите са по ваша вина.

47

Олимпий Панов

преди 1 месец

Цената на кафето по света се вдигна,та затова малко за кафета на апарата да има!

46

Анонимен

преди 1 месец

Че то има ли толко шафьори в БГ-то? Или половината са турусти?)))

45

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 месец

Дай малко власт на човека за да видиш какво представлява !!! За да не се пълни хазната с грешни пари е по-добре да се отнемат САМО точки от талона . Не да се отнемат и пари и точки . За да не се пълнят джобовете на държавните служители ! Нека има равенство и заживеят и те като нас!Да заживеят от труда си а не от нашите наказания . Иначе излиза така че ние стимулираме паричните наказания срещу нас самите . ПАРИЧНИТЕ НАКАЗАНИЯ ЗА ПЪТНИ НАРУШЕНИЯ ТРЯБВА ДА СТАНАТ НЕЗАКОННИ ! Достатъчни са точките!

44

В нормална държава

преди 1 месец

В една нормална държава полицията е за превенция а в БГ кукуте се крият заг храсти и шубраци като тяхните предшественици партизаните . Целта е не превенция ,.целта е пъулнене на буджета за да има за крадливите политици и за плащане на 5+ звезни хотели на украинците Срам ме е срам

43

Анонимен

преди 1 месец

Мафията вече не се крие. Места и Килър влязоха ли в затвора за убийство на повече на пътя. Докато не са не искам да слушам глупости.

42

Анонимен

преди 1 месец

Оставиш ли в една държава глобите да са фактор в бюджета, тя винаги ще намери за какво да те глоби и вместо да подобрява средата, ще я влошава, за да събира повече глоби. За какво и е да строи високоскоростни пътища, ако може просто да те глоби за превишена скорост? По скоро ще унищожи наличните и ще сложи знаци в храстите.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ако някое правило се нарушава толкова масово, значи нещо е сбъркано в самото правило. Свръх регулацията не е в полза на обществото, а в негова вреда.

40

Анонимен

преди 1 месец

Взимат от нас и дават на украйна. Факта че крият и винаги са крили и няма прозрачност по важните неща за обществото като колко пари даваме на украйна прави властите нелигитимни в едно демократично общество

39

Анонимен

преди 1 месец

До 29, не си разбрал написаното от мен... или си объркал коментара, към който правиш реплика.

38

Анонимен

преди 1 месец

Дано следващата пандемия е чума по ушевите!

37

хахах

преди 1 месец

много мрънкащи, че трябва да спазват правилата и пътните знаци, те затова сме на това дередже, законите и правилата друг да ги спазва за нас не се отнася....

36

Анонимен

преди 1 месец

Еми, поредни избри, трябва да се напълни хазната. Те тия камери се слагат не на места, където има нужда да се намалят ПТП-тата, а на места, където има безумни знаци 60 /оикновено зад накое дърво/ и възможност да се скрият камерите...

35

Анонимен

преди 1 месец

Отчитане на дейност и никаква ефективност. Чичо Дончо с кола на 30 години преминава покрай скрит знак и скрита камера с нормална скорост и МВР отчита дейност. Прав е по-горе писалият - а къде отиват тези пари? И защо бюджета на МВР продължава да бъде огромен, а ефект по улиците (не само КАТ) няма никакъв.

34

пияница мистик

преди 1 месец

Браво! Ганювецa най-мрази да му бъркат в джоба, когато се смята за невинен, но знае, че е сгрешил :))) Просто той смята, че на него лично по презумпция не трябва да му се налагат каквито и да е наказания и глоби, понеже Бойко Борисов краде парите в чували и има кюлчета в чекмеджета, Доган е хидролог милионер, Пеевски е олигарх, а Копейкин и Нинова са най-чистите и честни политици и 1 копейка не са откраднали :))))

33

Анонимен

преди 1 месец

А защо от началото на годината ще се връчват в края на годината. Това е безумие. Поредно отчитяне на дейност. Тези тикви не разбраха, че така не правят нищо срещу простотията по пътищата. Вчера пътувах и всички милиционери бяха скрити и сложили камери на места - хранилки. Черен път илиза на главен и има скрита табела 60. Такя глобявате нормялни шофьори, които кярат с 90. *** такива. А по пътищата продължава жестоката простотия, но няма полиция да ги спре.

32

Не е достатъчно

преди 1 месец

Малко са. Реално са много повече. Просто трябва да се инвестира в по модерни и повече скенери. Новите модели отчитат всичко което става в колата така че и използването на телефона се отчита моментално също.

31

Анонимен

преди 1 месец

За прегледите сме прави да ревем, защото е заложена налудничавата идея, че 15 годишна кола трябва да има същите показатели, както когато е била нова! Това замо умнокрасив зелен *** може да го измисли! Много ясно е, че няма как да покрие същите показатели! Също е ясно, че това няма общо с безопасността на пътя, а целта е да свалят плебеите от колите. За избраните ще има електрички, ако слушкат!