37

Анонимен

преди 1 месец

Пак почнахте с украйнските тъпотии.Добре че е Украйна да светне слънцето завърти се земята и всичко останало.Да се чуди човек как живяхте преди 5 години без да споменавате украйна и руски фашисти . Разбирате ли светът не се върти около Украйна и това дали днес имат ток. Като се сбиха с държава 10 пъти по -голяма от тях не само ток няма да имат.

36

Анонимен

преди 1 месец

Баща му американец и бивш състезател в овчарския скок. Майка му е шведка. Дуплантис е избрал да се състезава за Швеция. Момчето е класа над другите, но не е надут. Прекрасно състезание стана - пълен с публика стадион, хубава атмосфера, уважение между опонентите.

35

до 28

преди 1 месец

а защо не попиташ руските фашисти защо пишат с българската азбука?... украинците бяха окупирани десетилетия, да не кажа и повече, за това говорят руски, а руснаците пишат с българска азбука, защото не са успели да си създадат тяхна, капиш?

34

Анонимен

преди 1 месец

ако се беше явил с жените сигурно щеше да е непобедим завинаги хах

33

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 25 === Абе, путюнеaндеpталец, ти гледа ли скока въобще? Пича си е супер атлетичен, с широки рамене, синеок и русоляв. Истински мъж та дрънка. И баща му е американец, а майка му шведка. То затова и американеца му ръкопляскаше след световния рекорд. Защото си е наполовина американец Дуплантис. И след това отиде и заби такава сочна и дълга целувка на гаджето си, красива руса и синеока шведка, че чак аз му завидях. А че ти си путиноджендър всички разбрахме, щом такива неща си мислиш :)))

32

До 20

преди 1 месец

До Анонимен Вадим Гутцайт (бивш фехтовач) е президент на украински олимпийски комитет, не Сергей Бубка.

31

До 20

преди 1 месец

До Анонимен"Бубка е роден в Донецк" Вие, копейките, са страшно изостанали хора. Дори търсачките не знаете как да ползвате, пердашите някои неистини наизуст и това е. Бубка е роден във Ворошиловград (сега Луганск) през 1963г. Никога на никои официални мероприятия и събития той не се представя като руснак, а като украински гражданин. Колкото и не ти харесва тази истина, тя си е такава.

30

Айляк

преди 1 месец

Не е нещо ново. Бубка въведе тия "трикове", 1см. - 50 000 долара за св. рекорд. После вдигнаха наградата за св. рекорд и така. Но Арманчо е млад, барнал му е цаката и бая рекорди и пари ще направи...

29

Анонимен

преди 1 месец

Вън от България наглите украинци. Махайте се, никой не ви е канил. Не ви искаме в нашата Държава. Отивайте си по окопите да *** за Зеленски. Стига сте се скътавали на Слънчака.

28

Анонимен

преди 1 месец

А бе да ви попитам вас украинците, пишешти тук - защо говорите на РУСКИ. Защо не си говорите на вашата си боза. Или още не сте я научили ?

27

до 20

преди 1 месец

Именно, Донецк е руски град. Кръстен е на река Дон, на руски език. А не на укрошляптарски.

26

мак

преди 1 месец

Страхотен, велик спортист. Много високо постави летвата за съперниците, в буквален и преносен смисъл.

25

Анонимен

преди 1 месец

Проверихте ли го дали не е жена, защото е доста нежен и женствен. А оная укра, която подобри рекорда на Стефка е мъж. Ясно се вижда пакета отпред.

24

Време му е

преди 1 месец

Да се пробва и при жените. И там има рекорди за чупене.

23

Към анонимен дебил

преди 1 месец

До Анонимен Дебиле ***, научи фактите - майка му е шведка, а баща му е американец. Роден и живял в Америка и идва в Швеция късно, даже говори много лош шведски.

22

Анонимен

преди 1 месец

Тук жалки българанковци се опитват да принизят успехите от представители на страна чийто народ е убиван и тероризиран от кремълските фашисти .За информация на неграмотниците Стефка Костадинова постави световен рекорд 1987 г а 1988 г в Сеул стана втора .Тази дисциплина е трудна но ако сложим всичко и се анализира то можем да кажем че нашата Стефка е номер 1 за всички времена .

21

До 14

преди 1 месец

Самия Бубка се определя като Руснак, даже преди година зелювистите го разследваха, щото помагал на Руснаците, аре чети на верните места. Бубка не е предател като Сирски

20

Анонимен

преди 1 месец

Бубка е роден в Донецк и е председател на УОК .

19

Анонимен

преди 1 месец

Колко много ... да не казвам какви са писали по-долу. Тоя пич разби всичко снощи, уникален атлет, евала за психиката да се състезава сам със себе си. Два олимпийски рекорда да поставиш в една вечер, за капак и световен - шапки долу. Колкото до Магусчих - изключително жалко изпълнение - скачаш колкото втората, не пробваш световен ,пробваш с някакви си 2см отгоре, които също не скачаш и край, мерси, взех златото. Това, без да се обиждате дами, но само жена може да сътвори такава глупост!

18

Анонимен

преди 1 месец

До до 9 -Такъв етнос РУСНАК не съществува избий си го от тъпата чутура . Все едно да кажеш че има етнос американец.