272

Анонимен

преди 1 месец

Очаквано се акцентира вече, а и това със сигурност ще е се увеличава, върху името на шефа на бокса-Умар Кремлев и, че е "приятел на Путин". Е, щом е руснак... Запомнете ми думата, това ще е водещ мотив на привържениците и поддръжниците на траверсите в бокса. Преди седмица никой не се говореше за това,може скоро и компромати. Мен ме БХ, има неопровежими факти и МОК си затваря очите трверсите.

271

Батя ви

преди 1 месец

Питайте чичко гугъл за (5-ARD). И за Caster Semenya

270

Анонимен

преди 1 месец

Арабите/мюсюлманите, обрязват момченцата още на 1, 2 годинки. Изглежда май повечко са я резнали и написали в паспорта "жена". Това може лесно да се "уреди" в арабска страна. Или просто ехермафродит. ДПК хромозомите на Халил са мъжки. Трябва да има нова категория за такива. Вместо да убиват нормалните жени в бокса. Ударите които тези същества им нанасят ще оставят неизлечими травми, с тежки последици.

269

Анонимен

преди 1 месец

267 Арабите/мюсюлманите, обрязват момченцата още на 1, 2 годинки. Изглежда май повечко са я резнали и написали в паспорта "жена". Това може лесно да се "уреди" в арабска страна. Или просто е ***. ДПК хромозомите на Халил са мъжки. Трябва да има нова категория за такива. Вместо да убиват нормалните жени в бокса. Ударите които тези същества им нанасят ще оставят неизлечими травми, с тежки последици.

268

Анонимен

преди 1 месец

Бре! Даже и *хepма*фpoдит не може вече! Та това си е термина!

267

До 267

преди 1 месец

Не е толкова просто пич! Има и аномалии! Външни женски полови белези, а, хромозоми структура и мускулатура на мъж! Общо взето термина е ***! Имаше една бегачка преди време, дето я отрязаха до живот, ама пустите уокита сега.....

266

Батя ви

преди 1 месец

Даже и допинг тест няма да им направят, щото при жените има лимит за нивата на тестостерон. Пък там тия същества със сигурност ще се провалят!

265

Анонимен

преди 1 месец

Добре де защо е тоя шум . Между краката ако нямат топки са жени. Ясно и точно . Какви мъже са без тестиси и член .

264

Анонимен

преди 1 месец

че полът се определя от паспорта на спортиста, настоя Халиф и Лин да останат в състезанието. В МОЯ ПАСПОРТ ПИШЕ : ИЗВЪНЗЕМЕН

263

Анонимен

преди 1 месец

Това ... нещо какво гадже има?

262

Анонимен

преди 1 месец

да ама Макрон и Урсула са на друго мнение защото са извратени

261

Анонимен

преди 1 месец

До 246 Пий си хапчетата! Такива като теб не са нужни на никой!

260

Анонимен

преди 1 месец

Нелегитимна корумпирана организация "настоявала". Смех.

259

Олимпий Панов

преди 1 месец

Това е политически експеримент на глобалната мафия,мислите ли че Бах нещо решава?

258

Анонимен

преди 1 месец

За Томас Бах са жени.

257

Анонимен

преди 1 месец

Тази олимпиада е трагикомична , тези от *** нямат ли малко достойнсво , морал, почтенност, благородство поне един милиграм.

256

Анонимен

преди 1 месец

Китайските власти искат да дадат интернет-ID на всеки потребител, за да се сложи край на анонимността - * Cъглacнo нoвoтo зaĸoнoдaтeлcтвo вcичĸи интepнeт плaтфopми щe бъдaт зaдължeни дa пpoвepявaт caмoличнocттa нa пoтpeбитeлитe пpи peгиcтpaция и дa cвъpзвaт aĸayнтитe c yниĸaлни идeнтифиĸaциoнни нoмepa, издaдeни oт пpaвитeлcтвeни aгeнции.Официални лица заявиха, че мярката е предназначена да повиши отговорността на потребителите и да укрепи обществения ред.*

255

монархист

преди 1 месец

да се съблекат голи и да видим какви са.

254

Факт

преди 1 месец

На високо ниво и мъже и жени ги стимулират с различни хормонални препарати, които може и да не се следят.

253

Един Българин

преди 1 месец

МОК духа срещу вятъра. Не можеш да спреш гората да се разлиства. Да си признаярт грешката и да повторят мачовете, но с честни съдии, защото единият мъж беше набит от нашата боксьорка макар и с "малко" както каза Тервел Пулев. Като е много як Халиф да се бие с мъжете. Сигурен съм че има много мераклии да го нокаутират, но проблемът е че и на тях ще им свирят поръчкови съдии, които ще толерират "нейн" крак между неговите, опипване с рука до ръкавицата и кой знае какви още неща. Не е нормално това.