245

мдаа

преди 1 месец

Хирошима след атомната бомбардировка на 6 август 1945 г.Японският премиер Фумио Кишида и кметът на Хирошима Казуми Мацуи,говорейки на церемония по случай 79-ата годишнина от атомната бомбардировка, не споменаха, че тя е извършена от Съединените щати през 1945 г. За сметка на това, японският външен министър Йоко Камикава отново заяви, че Русия представлява заплаха от използване на ядрено оръжие. Тази тема беше повдигната на редовна пресконференция от ръководителя на японското външно министерство

244

Acid

преди 1 месец

Японците сa bili crazy

243

Анонимен

преди 1 месец

До 243. Япония може да не се кланя на Русия но се кланя на САЩ. Плюха върху достойнството си и паметта на мъртвите от Хирошима и Нагасаки. Честта значи ли все още нещо за самураите?

242

007

преди 1 месец

До 246. То,че може,може,но дали им стиска гл***пако?

241

Анонимен

преди 1 месец

Над Москва трябваше то и сега може

240

Анонимен

преди 1 месец

Най хуманната екзекуция от сащ на цивилни,всичко се връща на този свят

239

време е отново

преди 1 месец

Kaто е тръгнало, да се готвят алкашите и Z нацистите от московските блата .

238

Анонимен

преди 1 месец

ЯПОНИЯ Е ИМПЕРИЯ, ИМПЕРАТОРА Е ЖИВ И ЗДРАВ. ЯПОНИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ. ЯПОНИЯ НИТО СЕ КЛАНЯ НА САЮ, НИТО НА РУСИЯ! РУСИЯ Е НАПАДАЛА ЯПОНИЯ,НО НЕ Е УСПЯЛА. АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА ПОДЧИНЯТ ЯПОНИЯ И ЯПОНЦИТЕ - НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ.

237

Анонимен

преди 1 месец

ЯПОНИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ИМПЕРИЯ! КИТАЙ СЪЩО Е ЕДНА ИМПЕРИЯ!

236

Христо Христов

преди 1 месец

До 223 "Къде е най голямата икономика в Европа Германия , и къде е Русия." - ми германия е в рецесия вече година и всяко следващо тримесечие отново неочаквано затъва. Русия има растеж тройно по-висок от този на ЕС и всяко тримесечие е неочаквано по-висок. Ах да, в абсолютни цифри също има по-силна икономика от германия. Други въпроси?

235

Курчатов

преди 1 месец

Двете ,,най-хуманни и демократични" бомби на света.

234

ФАКТ

преди 1 месец

Сегашното положение на САЩ като Световен Лидер и Господар започна с тези две ДЕМОНСТРАЦИОННИ БОМБАНДИРОВКИ, които показаха на изтощените и слаби след войната държави че САЩ е Сила и не се колебае да унищожава дори и невинни цивилни. САЩ беше единствената страна останала силна и с непокътната икономика след войната. Печатаха долари и "помагаха" на страните, с условията да има американски военни бази в страната и американските компании да са с преференции... и това им струва само 2 бомби. Изгодно.

233

Хо Хо Хо

преди 1 месец

До ХА ХА ХА! ... "гордите" японци бяха тотално смачкани от санкции на САЩ по време на "Японското Икономическо чудо". Много тук са малки и не го помнят ама Япония беше дръпнала много напред и това не се хареса на господарите им от САЩ. Само след няколко години забрани за търгуване и санкции и япопнчетата залязоха. Сега са напълно зависими от САЩ политически и икономически. Правят каквото им кажат, говорят каквото им позволят. За това и политиците мълчат а недоволните сред народа ги укротяват.

232

Христо Христов

преди 1 месец

По-ниско от немците стоят единствено балканските им фенове. Дано бъдат до един пратени на фронта заедно с фамилиите им! Никой няма да плаче за тях.

231

Христо Христов

преди 1 месец

До Никой/225 "... Ротердам/при все,че Холандия е неутрална в този момент/" - неутрална, неутрална, но доставяла петрол на армията на Япония срещу Китай...

230

Христо Христов

преди 1 месец

До Олимпий Панов/233 "... по безволна нация от тях и южна Корея няма!" - Така е! Тълпата немци не могат да се нарекат нация...

229

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

А "гордите" японци не смеят официално да споделят кой ги е изпържил!

228

Олимпий Панов

преди 1 месец

Да и сега американците си имат персонални роби в лицето на японците, по безволна нация от тях и южна Корея няма!

227

Урсула

преди 1 месец

Това са руски лъжи!

226

Историк

преди 1 месец

До Германка "Даже пренаписват вече историята, че атомната бомба я е използвала СССР а не САЩ.." Абсолютна и очевидна лъжа.