61

Анонимен

преди 1 месец

Вкарайте задължителна точка , че Денков трябва да е министър на външните работи в новото правителство Главчев 2.

60

Анонимен

преди 1 месец

Искат реформа на реформата. След това ще искат реформа на реформата на реформата. Реформа на реформата на реформата на реформата.

59

Анонимен

преди 1 месец

Поправка на поправката на поправката.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 39 От Възраждане сте много "кадърни".

57

Анонимен

преди 1 месец

На есента на изборите в България пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български политици без изключение в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици в България ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в *** си кратуни.

56

?!?

преди 1 месец

Чета във форума и хората пишат за нова промяна в контитуцията и за некадърниците ПП ДБ. Не тук не става дума за промяна, тук иде реч за власт и за главата на Главчев. Определени проПрезиденски партии и отделни депутати - респективно про Руски. Правят схеми президента да намери по удобна него и тях фигура. Толкова за морала на тези хора, от ПП/ДБ. Колко може да си загрижен за обществото, като правиш угоди само за себе си и партийката си.

55

Карачанаков

преди 1 месец

Здравейте циркаджии!!!! Нещо умно да сте измислили ?ПП/пълен провал/

54

Анонимен

преди 1 месец

Демек искат да направят поправка на глупостта, която сами сътвориха. После като им кажат некадърници и аматьори надяват вой. Тяхното е буквално иде ми дойде ми. Прибързани, недвусмислени, неработещи твърде грешни и счупени са всичките неща идващи от ПП. Едно кадърно и работещо дело нямат.

53

Анонимен

преди 1 месец

По-добре некадърниците от ПП-ДБ, отколкото престъпниците и некадърниците от ГЕРБ.

52

Анонимен

преди 1 месец

Случайниците така и не се научиха,че законите не се правят на парче и заради конкретен човек.Не им харесвал тоя или оня и хайде да сменяме законите,за да го ограничиме.Неможачи,които не виждат некадърността си,а упорито твърдят,че само те са кадърни.Това са инфантили и келепираджии,които имат само една цел-да забогатеят веднага,безусловно и на момента.

51

Малко за политика

преди 1 месец

Нещо не им харесва на ПП-ДБ тази промяна в конституцията за избор на служебен премиер която те сами предложиха и приеха с помощта на ГЕРБ и ДПС. Оказа се, че всички от "домовата книга" са все назначени от ГЕРБ. Когото и да избере Радев за служебен премиер, все ще е човек на Бойко. Казали са хората: внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне.

50

Анонимен

преди 1 месец

Ай от тука професионални неграмотници! Окъ- кахте неимоверно Конституцията, съградена от сто пъти по-грамотни и професионално, и човешки от вас, сега пак ще мажете положението! Вие и за чистачи по гарата не ставате, марионетки посолствени!

49

Анонимен

преди 1 месец

Никога повече ГЕРБ.

48

от село

преди 1 месец

Тези за три години ги запомних само с предложения за столове ,служби ,разместване и нагаждане как и къде да сложат некадърните и алчните си ***.

47

Анонимен

преди 1 месец

Марш от България екскурзия ти такива,на следващите избори сте аут.Видяхте народната любов в с.Воден,вие сте нежелани,заради вас и Радеф който ви докара сме в патова ситуация...марш в Канада

46

Анонимен

преди 1 месец

Като какви ПП,ДБ ще ровят отново, в конституцията? С 30- ина депутати конституция ще променят?! Това вече не е държава!!

45

Анонимен

преди 1 месец

Сега президентът може да избира само между човек на мутрите и друг човек на мутрите. С това предложение за промяна, нищо не се променя.

44

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-СДС не стават, ДПС не става, сега и ПП-ДБ не стават. Кой остана?

43

Анонимен

преди 1 месец

Решението е отмяна на промените в Конституцията ограничаващи възможностите за избор на човек за служебен премиер. Всичко останало не струва.

42

THE BEST

преди 1 месец

ППДБ вече е синоним на лъжа и лицемерие..... Вече колко политици казаха, че с тях не може да се работи..... И сега искат да си оправят грешката , която направиха с промяната на Конституцията ....... Дано не стане още по-голяма грешка и обърквация - типично в техен стил.....