24

Юлиян

преди 1 месец

Пеевски може да регистрира каквото си ще.Едва ли много от българските турци ще тръгнат с него.Доган може да е на години,но си остава все така мъдър политик,най-мъдрият у нас.Куца му обаче кадруването.Пък и е трудно да се намери втори като него.Той е стожерът и мозъкът на ДПС.Надявам се здравият разум да надделее и българските мюсюлмани,които са традиционалисти,да се консолидират около Доган.

23

Анонимен

преди 1 месец

Дойде демокрацията за ДПС. Ще могат да избират от двете партии.

22

Ахмед

преди 1 месец

Фето терористите на Гюлен-вестник Заман и Пеевски-Магнитски са подлогиии на США!

21

Малко за политика

преди 1 месец

Формално лидери на ДПС са Делян Пеевски и Джевдет Чакър. Докато е време, Доган да регистрира ново ДПС за своите поддръжници преди да са се изпокарали кой е по-по-най. Иначе кой ще реди листи и кой ще ги регистрира не е ясно. Току виж стигнали до кьотек при регистрацията.

20

Да допълня...

преди 1 месец

До закон на мърфи 7 В Русия точно това , което си написал.

19

Анонимен

преди 1 месец

Доган и ДпС - на ДС могат да управляват само бедни и безмозъчни человеци. Не вярвам грам на Доган, нито на Пеевски. Но по- добре е взаимно да се унищожат, за да не си цапаме ръцете и ума с лоши мисли.:)

18

Аналния отвор:

преди 1 месец

време е да изхвърлите шишо, щото е най-противния "политик" след баце в последните 15ина години в България и народа не може да го понася /освен тия, на които им плаща, за да гласуват за него - примерно Мишо ДПС-то от Костинброд/.

17

Гошо

преди 1 месец

Юмер, какви права какви свободи!? Мюсюлманите в България са са равни права като всички, даже има и други облекчения. За какво се борите? Това че шишо има пари и може да купи всеки не означава че Доган ще му прости. Знай че Доган не прощава.

16

Гошо

преди 1 месец

Това е много добра новина

15

Анонимен

преди 1 месец

ДПС - ново начало, това партията на пеевски ли ще бъде, ами той вече местан опита с нова партия

14

Анонимен

преди 1 месец

ДОГИ работи предимно за себе си и за обръчите от фирми, които го спонсорират. Но също така предава и българските интереси на чужди държави . Факт. Не го слушайте какво говори, а гледайте какво върши и какво усвоява!!!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

ЦЯЛОТО ДПС И НАЙ- ПЪРВО ИЗМАМНИКЪТ ДОГАН - АУТ В ИСТОРИЯТА!!! НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ В ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!!

12

Анонимен

преди 1 месец

НЕ Е ВСЕСИЛЕН ДОГАН, А ДС, КОИТО СТОИ ЗАД НЕГО. ОТДЕЛНО МОЖЕ И КГБ ДА Е ЗАМЕСЕНО, СЪЩО И МИТ. ДОГАН МНОГО ПЪТИ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. СПОМНЕТЕ СИ ОНЯ СПИСЪК, ПРЕДАДЕН НА ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО. А ПОСЛЕДНО - ИЗМАМИ ЛЕСНО ИТН ДА УВЕЛИЧАТ СЕКЦИИТЕ В ТУРЦИЯ ОТ 35 НА 135, МАКАР ЧЕ ТЕК И УМНИЦИТЕ ОТ ИТН ИМАТ ДЕЙНО УЧАСТИЕ.

11

Един Българин

преди 1 месец

Какво значи "турското посолство"? В България не са разрешени етнически партии и в този ред на мисли никой не трябва да има отворена врата в турското посолство. В противен случай трябва да бъде съден за държавна измяна (на Владимир Зидаров му се размина). Доган да не е дал партията си на Шиши. Вече и гласоподавателите на дпс заповат да осъзнават, че им пускат на час по лъжичка и ги държат бедни.

10

Кръчматъ

преди 1 месец

ДПС -1 на Доган или ДПС-2 на Шишо Поркъ! Залаганията са открити... дами и господа! -)))

9

А митът

преди 1 месец

За всесилния Шишо кога ще падне?Той купува медии наред ,за да му лъскат имиджа.

8

Закон на смърфи

преди 1 месец

Исляма води до затъпяване и овчедушие! Ето в Турция отдавна не различават овце от хора стригат ги наред и то избрани стригачи от техните сънародници!

7

ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ

преди 1 месец

ПРАВЕТЕ СИ НОВО ДПС ,НО ТОВА ДПС СИ Е МОЕ :D

6

Анонимен

преди 1 месец

колко повече да ги отблъснете... вече гласуват само платени и роднини!

5

Анонимен

преди 1 месец

Е как ще е отслабнал, като той доказа че може да се справи дори с най-големия олигарх, който си мислеше че държи цялата държава?