17

Бирата

преди 1 месец

Ако кондукторът му бе дал охладена бира щеше да седне,за да я изпие.М,да!

16

Анонимен

преди 1 месец

Може би се е случило в мотриса "Дезиро", в която няма отделен локомотив, а кабина - нещо като при автобусите - в предната част стоят шофьор и кондуктор. Т.е. от останалите пътници ги дели стъклена врата.

15

Анонимен

преди 1 месец

Навремето влаковете се обслужваха от н-к влак и поне един кондуктор, зависи от бр. на вагоните. На дългите маршрути имаше милиционер от транспортна милиция. Първото купе на първия вагон беше служебно за тоя персонал. ВАЖНО! Машината е отделена от композицията и там влизат само машинистите. Никой друг. Тук какво чудо е станало, но билетите се проверяват когато влакът потегли. Второ, как тъй ще го последва в машината, че и машиниста да го отнесе. Нещо не се връзва инфото с логиката на жп транс.

14

Истината е ...

преди 1 месец

Почти съм сигурен, че наглецът не е от ***. Софиянец съм, но в последните 3 години пребивавам в Панагюрище. Тукашните роми са кротки и работливи хора. Най-нагли са "българите" (срамно е, че се наричат българи). Голямата част от панагюрци са по рождение нагли и прости. В града има най-голям процент автомобили БМВ спрямо други градове в България. Лятната униформа на панагюрския маргинал с БМВ е къси ***, джапанки и преметната през глава чанта-диагоналка. Дори и на маратонките си лепят "БМВ"

13

Анонимен

преди 1 месец

.... но са си същите нагли малки npocтaкuнu. Често пъти по говора им личи, че доскоро са живяли в друг край на България. Досега ми се е случвало да видя само едно такова нагло момче и на всичко отгоре пътуваше с майка си. Двамата седнали, а до тях стои млада жена, коремът й като в 8-и месец. На пл. "Журналист" някой направи забележка на момчето, майка му като оса се озъби даго защитава. И момчето не направи място на бременната. Възпитание!

12

На всичко отгоре

преди 1 месец

заел няколко седалки, за да си полегне! Години наред виждах нахални момиченца на по 14-15 г. да заемат седалки в градския транспорт и не им пука, че възрастни хора до тях стоят прави. Качва се контрольор, установява, че момичетата нямат билети и не носят карти. Нямали пари, не може да ги глоби. Не му се разправя повече с тях и ги сваля на първата спирка, а те после се качват на следващия тролей или трамвай. Момчетата като че ли не са чак толкова нагли. Сега вече пътуват по други правила, но са

11

w

преди 1 месец

Тук е дивия запад. Кондуктора отваря купето, вкарва цевна на Колт 46 и изревава - Всички билети!

10

Анонимен

преди 1 месец

Другият вариант от сигънейшъните са тия с бира и надута колонка или си слуша музика като у тях си. Все едно транспортът е негов и други хора няма.

9

Асана Вишнаанан

преди 1 месец

Мой братя в Бхарата качва влак без билет от хиляда годин. Хас!

8

АЗ

преди 1 месец

Сигурно е от тия , дето имат тен ( от слънцето , де ) !

7

Анонимен

преди 1 месец

На такива трябва да се забранява да се качват във влаковете до живот.

6

Анонимен

преди 1 месец

Пътник ли? Щом няма билет - вън!

5

Анонимен

преди 1 месец

римляните са такива - нямат билет, обаче претенции много , и се излягат на седалките и овоняват насякъде - чак дървениците бягат от тях

4

Каква

преди 1 месец

лека телесна повреде бе? Машинистът е длъжностно лице и е ударен по време на изпълнение на служебните си задължения! Това е съвсем друг член по НК! Или той не важи за турчеещите се?

3

Анонимен

преди 1 месец

Етноса да го познаем ли? Много обичам от тия дето влизат в купето и лягагат на ня няколко седалки, селяние и прост0тия

2

Тафрова от Лондон

преди 1 месец

Клетия ромул...от дяк на дяк дасовете ще му искат билет???

1

Анонимен

преди 1 месец

Бхаратска работа. Упорито не искате да го напишете.