116

Отговор:

преди 1 месец

Нищо добро.

115

Ром'с

преди 1 месец

Еми да продължава да се купуват имоти у нас... След 20години при t средна за лятото към 35-37 С по нашите географски ширини ще останат само....и пусти блокове или с 3-4 семейства в блок .Купувайте братья българи,днес има -утре нямало да има ...по версии е на брокери,кредитным консультант ,пишман имотни експерти...Купувайте братья българи ,Малко остана ,а и идва ново увеличаване на цените ...при 90 дни 35-36 С и 90 дни към 30 С и флората въОбще няма да се промени при нас .Купувайте в бг Африка

114

Анонимен

преди 1 месец

до Барон Мюнхаузен ; - За изсичането на горите си абсолютно прав ! Още повече , че от около 25 години не се практикува залесяване под презлог, че е скъпо и се разчине на естественото възобновяване.В резултат-масово избуяване на тръни и драки и образуване на т.нар."черна гора",абсолютна среда за пожар! А също източването и унишожаването на хиляди микроязовири ,които в някяква степен охлаждаха , също озеленяваха и осигуряваха поливна вода. Тъй че, климатът си го изменяме ние от мързел и npocmomuя

113

Анонимен

преди 1 месец

Сбъдна ми се детската мечта да е по-топло,а тея ореваха света.На който му е жега да си ходи в Сибир.Кой нормален харесва студ?Зимите като са по-меки и по-малко плащаме за отопление.

112

Правопис

преди 1 месец

Как може да има 200 думи с 20 грешки и неправилен словоред. Автора да не е слънчасал?

111

Моля прочетете г!!

преди 1 месец

По данни на СЗО средно над 175 хиляди души годишно в Европа, т.е населението "плаща висока цена". Старият континент е един от регионите, затоплящи се най-бързо. Температурите се повишават два пъти по-бързо от средното за света......Каква е логиката и идеята тук ? ;)

110

Сериозен съм

преди 1 месец

Само разчекване на зелените рекетьори може да оправи мераците на алчниците! Създаване на Зелена Инквизиция и горене на всички "зелени" на клада!

109

Анонимен

преди 1 месец

Някой разбра ли от статията, какво очаква България?Аз лично нищо.

108

vs

преди 1 месец

Борите се с неща, които не зависят от вас! Затопляне и застудяване е имало преди, ще има и сега, независимо какво правим! Може да се отложи, но рано или късно ще се случи! Зелената идея е ясна! Akаme на едно място, чисто е на друго! Или когато се изкаравт пари има грижа за природата, когато не, няма! Искам да знам колко глобиха вулканите, които замърсиха в пъти повече и с пъти по - отровни вещества! Разликата!? Вулканите не плащат!

107

Анонимен

преди 1 месец

По телевизията в един от технологичните каналидаваха филм за група млади учени искащи да върнат кимата в техния регион какъвто е бил в края на 90-те години на 19 век.Разполагаха със средствата и най вече доказана по математичен път технология а именно балистияна ракета която да стигне близкия космос.Стигайки пределната височина тя трябваше да истреля милярди вдлъбнатаи лещи които щяха да отразяват слънчевата светлина да не достигне до земята.След този филм се надигна вой за опита колко е опасен.

106

Анонимен

преди 1 месец

Смешен и жалък, с визия на маймун- вие да видяхте нещо да направиха за БГ- НИЩО- ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕ ТИЯ АБСУРДИСТАНЦИ!

105

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Процесът може да бъде обърнат ,лесно и просто е -масово залесяване на горите и спиране на замърсяването !!!Откакто почнаха да сечат горите ,климата се промени -дъждовете намаляха ,което е факт !А всички представители на дървената мафия ,трябва да бъдат заловени и да платят всички щети-ето ви пари за пожарна техника ,самолети и вертолети !Искате си ги от мафията !!!

104

Иванов

преди 1 месец

По скоро г 7 трябва да спрат да замърсяват

103

ИВАН

преди 1 месец

ЧОВЕШКАТА РАСА Е АЛЧ-НА И НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА!

102

Анонимен

преди 1 месец

Заглавието "Климатът се изменя, какво да очаква България?... би трябвало да бъде "България се изменя, какво очаква Климатът?, понеже по реално изглежда! Кой пали пожарите в България? Климата? Отговор - Не! Правилният отговор е: Управляващите Бизнесмени правят Пожарите в България, за да има пари и медиен хаос, за да се концентрира окото на хората към пожарите, а не към управляващите и затова климатът се променя!

101

Илюзията,

преди 1 месец

че човекът влияе на климата и че може нещо да промени трябва да изчезне навреме, за да може да се прави основното - адаптиране на цялостния живот към очакваните още по-високи температури. Най-важните мерки трябва да са насочени към сигуряване на местна прехрана при екстремални метео условия. В това трябва да се насочат по-голямата част от средствата.

100

....

преди 1 месец

Спрете да презстроявате и асфалтирате.Спрете да режете поголовно дървета.Резултатите ще ви изненадат приятно.

99

Анонимен

преди 1 месец

Спрете вашите слугинажи, които изсякоха горите на България и масово безпланово изливане на бетон по селца, градинки и паланки и температурите ще се нормализират сами. България гори от алчността на политиците!

98

Анонимен

преди 1 месец

Русия мрази българите!

97

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

До 96 отивай на фронта бе укроман!