20

Ганьо Балкански

преди 1 месец

Хубаво трябва да има такъв закон, но да не забравяме, че се намираме в България. Има голям риск личния фалит да стане като ТЕЛКа. Всички манг усти са телкаджии, а после ще бъдат фалирали телкаджии. А хората, които наистина са в нужда - както винаги ще смучат бибата. Този закон трябва да се пипа много деликатно и профисионално, защото иначе ще се напълни с фалирали богаташи. Като гледам обаче матряла в парламента, имам огромно съмнение, че пак се мисли как да се краде безнаказано. Пример - ББР.

19

смях

преди 1 месец

Де-били от "възраждане' масата неплатежоспособни хора са до 6 мрз, а над 6 са кредитните милионери.За кой сте писали закон вие мр.*** медно рудникови опушени.

18

Анонимен

преди 1 месец

Ми тя Възраждане отдавна е фалирала със избирателния закон!

17

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тези 24 мин. заплати. Вие представяте ли си фалирал човек с дългове над 10 000лв. че и повече? Какво правим, ако някой има задължения само 2000лв? Излиза, че той не е фалирал ли?

16

Алоооу,ми$$иркЕ!

преди 1 месец

Възраждане внесе този законопроект още когато влязоха за пръв път в парламента! После Зарков от БКП(С) го предложи.Оправи си заглавието! Наясно съм,че си от жълтопаветната секта,които са венеца на сътворението в СойФия,но нека да кажем фактите,каквито са.И не,не съм фен на Копейкин,но ми писна от жълтокафявата ви пропаганда!

15

Карачанаков

преди 1 месец

,, ***,,и закони ха,ха,ха смях аве руска му работа, руските закони най добрите закони,руския влак най дългия влак,руския кон най бързия кон и т.н.

14

МУТРАФОН

преди 1 месец

А ние със Бидона ,Компира и Кравата какво ще работим ?

13

Данъци

преди 1 месец

Като обявят личен фалит каква е файдата за държавата ? Никаква . Целта е друга - да вземат имуществото на неграмотните и собствениците да останем много малко. По цял свят е така - хора много, собственици малко.

12

ГЕРБ ПРЕЧАТ !

преди 1 месец

Досега да са го приели 1000 пъти ! Кой ли не внася проекти ТЕ така ги окастряха че закона ставаше по-лош отколкото да се криеш от банките и конекторите -- димек да има нещо ама да няма нищо ! Все пак ГЕРБ ни управляваха сума ти години !

11

Правилно

преди 1 месец

Знам хора 10 г не могат да си върнат парите ,работят на черно и ни давност ни нищо --- а каква и е ползата на държавата ТЕ не могат да излезнат на светло и не внасят никакви данъци !!! А банките им препродават дълга на разни конектори ,онези и те ги съдят абе няма край и пак не могат нищо да им вземат !

10

Анонимен

преди 1 месец

Ама наистина е така. Тоя закон беше внесен от Мая Манолова преди много години, но отхвърлен от ГЕРБ и ДПС. Сега кво.....няма да им гласувам. Мафия!

9

Анонимен

преди 1 месец

Лоша идея е това да има закон за личен фалит. Да се приеме една абсолютна давност от 5 години за задължения по-големи от 12 мин. работни заплати, и 3 години за по-малки задължения и с това да се приключи. Задължения до 500 лева да не подлежат на принудителни изпълнения. Просто и ясно да е.

8

THE BEST

преди 1 месец

Всички вече искат да внесат Закона за личния фалит ..... Но първа беше Мая Манолова.... Отдавна трябваше да е внесен и приет закона ...

7

Сашо

преди 1 месец

Закона е най-добрия до момента. Такъв закон трябва да се приеме по един или друг вариант, за да ни отпуснат помощи, а и е в полза на хората.Много по-добре да се обявиш в несъстоятелност, да изчакаш дълга да мине по давност, отколкото всеки месец да внасяш, да внасяш и кредита да не ти мърда или още по-лошо-да се покачва заради ЧСИ

6

радомир

преди 1 месец

Не ни трябва подобен закон. Не е нужно винаги да прилагаме това което е в другите държави от ЕС, както например ние имаме плосък, а не прогресивен ДОД както е навсякъде, ние имаме и 20% ДДС за храни и лекарства, а не префернциален като в ЕС. Не ни трябва и личен фалит, не е за нас.

5

Анонимен

преди 1 месец

Колкото *** има в страната тук в тази партия се е насъбрал безполезен материал

4

Пак ли

преди 1 месец

България е единствената страна в ЕС без подобен закон и надали и сега ще мине натиска от банки, частни съд.изпълнители и др. крадци е огромен и плащат много на депутатите зада не се приеме.

3

Анонимен

преди 1 месец

Започнах производство на клечки за зъби и клечки за кибрит и след пожарите ми изгоряха.... сега какво да правя? Банкрутирал ли съм?

2

добре де,

преди 1 месец

при условие че периодично ни надуват главата за недостиг на кадри защо се приема закон за личния фалит? Как така не могат да си плащат дълговете длъжниците? Нали има толкова много работни места?

1

Точен

преди 1 месец

Възраждане предлагат най-добрия законопроект. Сега обаче ще ги нарекат привърженици на Путин, крайнодесни и пр. джендърски нападки.