4

Анонимен

преди 1 месец

Когато някой е бил несправедливо ощетен, наклеветен или предаден и това е провалило златни шансове, каквито е имал и е осакатило бъдещето му, как да не таи озлобление? Особено пък ако не е успял да се пребори за интересите си, да изчисти името си или да възстанови позициите си? Човек се бори докрай за онова, което му е било отнето или за компенсация и колкото и да е разумен и уравновесен, не може напълно да тушира негативните емоции, свързани с горчиви спомени.

3

Анонимен

преди 1 месец

Разумно ли е да загърбиш миналото и да гледаш само напред? В миналото се коренят повечето неща, които предстои да ти се случат.

2

Да не се сравняваш?

преди 1 месец

Как да прецениш дали изоставаш или си набрал преднина, ако не се съпоставяш с онези твои връстници, които по произход и образование са сходни с теб? Как да прецениш дали ще си сред най-предпочитаните ергени или моми, ако не следиш каква е физическата форма, облеклото и други неща, притежавани от хората в твоята среда? Защо се изтъква само втората част от пословичния израз "По дрехите посрещат, по ума изпращат"? За да преценят акъла и характера ти, първо трябва да те забележат.

1

Външен WC

преди 1 месец

И най-спокойният йога, най-храднокръвният нинджа и най-добре оцученият джедай, влезе ли в сутрешния софийски трафик и почва да нарежда останалите водачи с груби и незензурни епитети.