206

Анонимен

преди 1 месец

Пожелавам на всички *** да се преселят в Рушшия и да коментират така свободно, както го правят тук.

205

Анонимен

преди 1 месец

*** и коварна държава.

204

малко факти

преди 1 месец

Минимална заплата в най-богатата на ресурси страна на планетата: 19242 рубли, равни на 202 евро. Същата минимална заплата в най-бедната европейска страна: 930 лева, равни на 475 евро ахахахахахахахахаха ))))))))) А цените в Москва и София мааалко се различават )))))))))))))))))))) Продължавайте да живеете прекрасно )))))

203

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

И 50 години да го бяха мислили кремълските тикви нямаше да измислят по-успешен план за тотална излагация.

202

НА БУЗЛУДЖА Е СЪЩОТО

преди 1 месец

ОТ РУСОФИЛИ-МИЛИАРДЕРИ ..... ДО РУСОФИЛИ-КЛОШАРИ ......

201

Христо Христов

преди 1 месец

Светлана да иде в САЩ, Белгия или някоя друга натовска страна и да откаже... съмнявам се даже да разберат какво иска.

200

Един там

преди 1 месец

Евтина пропаганда за хора които вярват че мъжете могат да раждат..Само като прочетеш че идва от Съндей таймс...

199

Васил Левски

преди 1 месец

Ами той и Берлин през 1944 г. не е изглеждал много по-различен от както е изглеждал преди войната, но нещата рязко се променят само година по-късно. Москва същото я чака.

198

Шаши

преди 1 месец

Ние няма да стигнем Русия още 34 години. По точно-никога. С някои изключения, в парламента имаме европатриоти едни с нищо не означаващата дума, евроатлантици.

197

Гошо

преди 1 месец

Браво, колко ти платиха за тази статия? Ти някога била ли си в Русия и Москва? Няма ли да ти стигнат парите за ролс Ройс и къща в Барселона? От такива тъй наречени журналисти ми се гади.

196

До 283

преди 1 месец

И сега си довлече и тук украинската просия и простотия Саката НАТО

195

Анонимен

преди 1 месец

ЕТО КАК ОТ НОМЕНКЛАТУРНИ РУСОФИЛИ - Сата НАТО: "Относно Просията, за последно ходих 2001 г и тогава беше жалка картинка и се излекувах от всякаква русофилия и илюзии..." СТАВАТ ВЪРЛИ РУСОФОБИ!!!...

194

Анонимен

преди 1 месец

Какво я обсъждате Русия? Европа да не е по-добре? Защо не кажете веднъж каква е ситуацията тук(не само в България, но цяла Европа)? Хората обедняват обедняват все повече и повече, цените растат с бързи темпове, хората имат право да си изразят мнението, но властимащите това не ги интересува.Украинците са пръснати из Европа, очевидно не искат да се бият на фронта. За кого се води тази война и защо се финансира така усилено, а?

193

Сата НАТО

преди 1 месец

Относно Просията, за последно ходих 2001 г и тогава беше жалка картинка и се излекувах от всякаква русофилия и илюзии, че трябва да имаме нещо общо с тези... болни ора.

192

Анонимен

преди 1 месец

И каква е разликата с тукашната пропаганда ?? И тука от сутрин до вечер ти опяват колко добре живеем, реалните проблеми се крият, а увеличаването на доходи и заплати са фалшиви, на фона на задлъжняването, инфлацията и осакатената икономика.

191

Сата НАТО

преди 1 месец

Хората навсякъде са овци. Достатъчно е да им окажат малко институционален натист и са готови и гьза да си дадат. Иначе да вдигат скандали за глупости в ежедневието са големи герои.

190

Анонимен

преди 1 месец

ЕС в това число България не виждат своите проблеми ровят се в чужди.

189

Анонимен

преди 1 месец

След като една страна е във война с друга как така нейна гражданка ще дарява пари на другата. Ето защо не може да има двойно гражданство. Нашите двойни граждани ще ни избият отвътре. Без проблеми и демократично.

188

Гларус

преди 1 месец

най много се радват руските вдовици че са се отървали от алкохолните си неудачници..и ние се радваме че ще утешаваме руски вдовици ха ха ха ха

187

Хаха ха

преди 1 месец

Като ви казах да купувате рубли още в началото на войната вие се смяхтеСкоро видях приятел който от години търгува с русияВика откак започна войната -печалбите ми се утроиха и влагам в недвижини имоти