20

Ванчо

преди 1 месец

Искаха да си сложим климатик ! Сложихме ! Но гадните капиталисти и парламента ни вдигнаха тока ! И остава да им хвърлихме по една майна и да им строшиме главите на *** ! Но Господ има ще ги накаже всички в НЕВЕРОЙАТНА мъки !

19

Весо

преди 1 месец

Погледнете диаграмата на тока в България,нито херцове,нито волтаж нито дневна,нито нощна ел.енергия чак тогава говорете за инверторни! Горим най-скъпият ток,не само в Европа!Рупайте зелената трева! 100% всичко е в джобовете на...!

18

Реджо

преди 1 месец

У нас в България,след 01.07.2025 г., с новите битови цени на токка,просттия. и даже най- обикновен и нежен климатик ще е лукс за пенсионера и средно статистическия гражданин,селянин....

17

Реджо

преди 1 месец

У нас в България,след 01.07.2025 г., с новите битови цени на токка,*** и даже най- обикновен и нежен климатик ще е лукс за пенсионера и средно статистическия гражданин,селянин.

16

Реджо

преди 1 месец

У нас в България,след 01.07.2025 г., с новите битови цени на тока,***, обикновен и нежен климатик ще е лукс за пенсионера и средно статистическия гражданин,селянин.

15

Анонимен

преди 1 месец

Каква ви е тарифата за публикация тип реклама, че и аз продавам едни супер дупер хипер най дъ бест климатици и да с около 1000 лв по надолу от цитираните по горе

14

прасчочо

преди 1 месец

Хиперинверторни климатици не се внасят нови в България. При тях по японския стандарт коефициента на преобразуване при температурен интервал (-5 - +5) градуса по Целзий трябва да е над 5 (старото), а новото е 6, дори 7.Инверторните климатици, които влизат в България, идват от Турция с коефициенти от 2.5-3 в посочения температурен диапазон.

13

Анонимен

преди 1 месец

Имам обикновен климатик и инверторен,не намирам разлика в разхода,и двата си ги ползвам на макс и след това ги изключвам,плащам по 20-30 лв повече отколкото месеците когато не ги ползвам.Тези дето държат инверторните включени непрекъснато ,плащат 130 лв месечно отгоре.Подвеждат ,че е по евтино ако бичи нонстоп,единствено е по комфортно

12

Анонимен

преди 1 месец

Най голямото предимство на хиперинверторните климатици е консумацията на електрическа енергия, която е 3 пъти по ниска от обикновените

11

Мисир без знание

преди 1 месец

. . . Те работят на същия принцип като модулите от инверторен тип. И ПО НАТАТЪК . по-добра производителност и ефективност! . . . . Пълни глупости на безотговорен и необразован мисир! Ефективността (на български КПД) зависи кръговия процес, а той не се е променил от времето на френския инженер Сади Карно (арабски корени)! Законите на физиката не разрешават по ефективни резултати от закона на Карно! По-ефективни процеси за сега не са открити и ако, ще обърнат физиката с главата надолу! КПД на уст

10

До 6

преди 1 месец

Та кой викаш е произведен с Япония?Защото аз ползвам три Mitsubishi-та,ами нито един от тях не е произведено в там,имам и едно GREE,ами да ги кажа няма голяма разлика нито в отоплението,нито в комфорта,нито в разхода,виж в цената има и тя е 300 процента!

9

Анонимен

преди 1 месец

Едно китайче Gree 12-ка среден клас и един прехвален Мицубиши Зубадан,ами разликата в цените е около три пъти,или около три хиляди лева,при средна цена на електроенергията-0.22 лева за киловат колко време ще ви е нужно да избиете тая "инвестиция"

8

Анонимен

преди 1 месец

Разбрахме, че са по-нови, че са по-иновативни, че можели по-бързо да затоплят и да охладят нещо (в сравнение с кои други климатици?) и че ако ги поддържаш и обслужваш щели да работят 10-15 години (като моя, купен през 2011-та). Разбрахме и сайта на фирмата. Само не разбрахме как са изтървали да има коментари под тая "статия"....

7

Геле

преди 1 месец

За мен хиперинверторни климатици (въпреки, че такова понятие няма) са тези с COP > 5, като старите японски клими отпреди 15-20г. Сега всичко е китаец на диета с рахитични външни тела по 22-28кг за 12-ка и компресора да бичи на макс. За сравнение климатика ми купен преди 15г е с COP 5.36 с външно тяло 39кг, за 10-ка. От тоя рекламиран хиперинверторен сайт един такъв няма, всичко е леш.

6

Така е ..

преди 1 месец

До До2 2 Само втора употреба ти е в главата. Говоря за нови японски климатици.

5

Да допълня...

преди 1 месец

Гениални са идеите, когато с прости и ефективни. Хиперинверторни климатиците са натрупани с излишни функции , със съмнителен ефект.Теса с 5 000 лева по скъпи от инверторните.Кога ще избиеш тези пари ? За това по кротко с рекламата.

4

Св

преди 1 месец

"ХИПЕР" инвертор е понятия, въведено от Мицубиши Хеви (марка климатици). И то е с търговска цел, но в никакъв случай някаква специална характеристика за всички климатици.

3

До2

преди 1 месец

И като си вземеш една японска кошница,втора употреба правена преди десет години,току виж си цъфнал и завързал!

2

Така е ..

преди 1 месец

Всичко е ниско качествено от Китай. И Дайкин имат заводи в Китай , но имат и на други места , например Чехия .Истината е климатик ,произведен в Япония.

1

Бау

преди 1 месец

Нищо не разбрах! Слаба реклама!