44

Олимпий Панов

преди 1 месец

Я да видим!

43

Юлиян

преди 1 месец

Нещо ми се вижда доста ръждясало американското "желязо".

42

Solar Power

преди 1 месец

До Viva бомбокрацията: Ами не е лошо да се напрегнеш и освен с Конфуции и с нещо друго :) Ливан нима не обстрелва Израел от десетки години с ракети платени от Иран :) Ххаах. Конфуцирай се малко пиииич. Не сме русзки тънпунгери :)

41

Viva бомбокрацията

преди 1 месец

Вече е ясно. Сред като демократизираха Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Сомалия и те се превърнаха в рая на земята, сега се готвят да демократизират и Иран. Трябва им само причината, но ще си я намерят. Все пак усилено я търсят. Ако пък не, ще я изфабрикуват. Да обобщим - Израел от години изстрелва ракети по Иран, но ако Иран отвърна, е терорист. Конфуций е казал ако сочиш някого с пръст, не забравяй, че 3 пръста сочат теб.

40

Сепуко

преди 1 месец

Фактически колко и зловещо да звучи бих се наслаждавал да гледам как със голям дървен чук им премазват черепите на Натаняху и Путин. А по принцип съм против смъртното наказание. Но за военнопрестъпници от особено голям размер просто не виждам друг изход. За да направя разграничение хора като Джордж Буш Младши и Тони Блеър са само за затвор, същото важеше и за Кадафи ( но там фактически тълпата го уби, без процес, демек нарушиха закона). Радко Младич и Милошевич е 50 на 50.

39

Анонимен

преди 1 месец

Желязна подкрепа, за израелските брутални престъпления.

38

Анонимен

преди 1 месец

Евреите създадоха САЩ и СССР.Ако за САЩ те използваха масоните ,то за СССР през 1848 год създадоха комунист.манифест с автор Карл Маркс.Комунистическото учение се оказа идеално за създаване на СССР.Водещи евреи и Ленин и Троцки създадоха ЦК само от евреи и от по един грузинеци азърбайжанец.Оглавилия ЦК на РКП след смърта на Ленин-Сталин изби почти всички сътруници на Ленин и СССР тръгна по свой път.САЩ са на твърд повод от евреите и са нейния ударен бастион.Каквото решат евреите САЩ слушат.

37

Анонимен

преди 1 месец

смърт на сатаната и брат му свобода на света

36

Анонимен

преди 1 месец

ВИЖТЕ ДВАТА БАЙРЯКА НА САТАНАТА И БРАТ МУ ЧЯСТО НА ЗЕМЯТА НЯМАТ АМИН

35

Бай Джо

преди 1 месец

До всички колонии. Гответе се за чл. 5. Е те Израел не са членове на НАТО. Ама те правилата са затова, да се променят и нагаждат, както е удобно. Иначе няма да е евроатлантическо.

34

Кръчматъ

преди 1 месец

Всичко с времето си господа от Кравефермата, всичко с времето си..., Ежегодния Лихвен Процент на 35-те Трилона Доларов дълг към Федералния Резерв вече надхвърля ЕДИН ТРИЛИОН Долара!!!!! А, ся като изберат и "Камала" без Филтър, шъ стане "Манджа с Грозде"!!!

33

Анонимен

преди 1 месец

До 33 А ако Израел беше слаб при нападението от хамас където избиха над 1400 души .... до къде щяха да стигнат? Кой тогава щеше да прави геноцида ? Ако Израел нямаше възможност да спре хамас , какво щеше да стане с населението им? :)) Не искам отговор. Като правиш война после си носиш последствията.

32

Анонимен

преди 1 месец

''САЩ увериха...''.Писмено , или устно ?

31

Това е

преди 1 месец

Геноцид над палестинците. Нетаняху е новият фюрер! Газа=Освиенцим! Хан Юнис =Дахау!

30

До 24

преди 1 месец

Пиши си фантастиката и не ни занимавай с идддиотщинни!

29

Анонимен

преди 1 месец

Ислямският Фанатизъм е като раково образувание - води до смърт на вярата в Истинския Бог, който е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ.

28

Побойник

преди 1 месец

Голям бой ще ядат чaлмuтe. Явно са забравили набиването на канчетата им по време на двете "Пустинни бури". От време на време трябва да им се припомня миналото, за да не реват в настоящето.

27

Анонимен

преди 1 месец

До 26 ти глупакко изписа 10 поста против САЩ. Я ни кажи, какво става със света , без САЩ? Остават 3 империи- Китайска, Турска и руска . И трите са ти врагове ... 2 от тях са те окупирвали. Какъв ти е плана за защита? Ще се дупиш или ще гълтаашшш? Че други качества нямаш... нито акъл .. нито пари... имаш. Аман от софраджии с големи усти и малки глави.

26

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е заради чудовището наречено Нетаняху. Израелците се разбунтуваха срещу него, защото, за да не го осъдят прави "съдебна реформа", според която парламента може да отменя съдебни решения. За да потуши бунтовете си спретна личен преврат, чрез Хамас. Оправда се, за да избие 40 000 човека. 38 000 палестинци и 2000 израелтяни. Този човек е май-големия масов убиец в света, подкрепян от САЩ. Нвгвият Бог лично ще се погрижи за него.

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

ДА ЖИВЕЕ ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ ! ДА ЖИВЕЯТ СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ! ДА ЖИВЕЕ ДЪРЖАВАТА ГЕРМАНИЯ! ДА ЖИВЕЕ ДЪРЖАВАТА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ !