44

Анонимен

преди 1 месец

СНИМКАТА ОТГОРЕ Е ОТ НЯКОЙ ОТ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ,А НА САНТОРИНИ ХОДЯТ САМО ЛЮБИТЕЛИ НА ВУЛКАНИТЕ. И КОЛКО ЛИ МНОГО МОЖЕ ДА СА ТЕ КАТО НА САНТОРИНИ ЖИВЕЯТ ДО 500 ЧОВЕКА, А ПЛАЖОВЕТЕ , ДОКОЛКОТО ГИ ИМА, СА ОТ ЧЕРНА ВУЛКАНИЧНА ПЕПЕЛ И ЧЕРНО ВУЛКАНИЧНО СТЪКЛО - ОБСИДИАН??!!!...

43

Анонимен

преди 1 месец

Аз като тръгвам за Гърция си нося доматки от България, мешена скара от България и даже бензинче в туби от България. За ракията и виното е ясно че са от България. В Гърция си купувам само хляб и по 5 евро за кафе давам да им седя на безплатните чадъри цял ден. Гърка нещо на криво ме гледа ама на мене не ми пука. Отседнал съм в мухлясалото бунгало и напъвам яко българска скара с ракия и салати.

42

Анонимен

преди 1 месец

при подлите никой не иска да ходи, това е добре за тях

41

Анонимен

преди 1 месец

бех там 2015 октомври, забележително и неповторимо като гледка, слабо от към настаняване и обслужане, пъстро от към мръшляци - всички жълтуни, индийци и руссняци, българи, румънци и гърци! заслужава си да се прежалиш один раз - плажа е отвратителен, ден, два и чао!

40

Анонимен

преди 1 месец

Моето лично мнение е, че само Санторини си заслужава от цяла Гърция. била съм там повече от 10 пъти. Тази година се връщам след 20 години. Скъпо, евтино е според джоба, а и в България обичаме да казваме, че всеки "сам си преценя". Надявам се да не е пренаселен, както го помня от преди 20 години. Иначе гърците са си мрънкливи точно колкото българите. Все ги сърби и ги боли едновременно :) Авно по съседски е заразно ;)

39

Анонимен

преди 1 месец

Статията била объркана...Пичове, много рядко влизам в днеса да чета статии. Обикновено чета заглавиято и коментарите. Обикнов3ено научавам нещо истинско и ново. някои коментари дори са забавни. Статиите тука не са за четене, а за цвят. За да предизвикат дискусия. И да има посещения. Нищо ценно няма в тях. В повечето случаи и нищо вярно.

38

Българинъ

преди 1 месец

Типично за преписвачката - от няколко места, по диагонал и на пияна глава. Затова я изритаха от другите рубрики, въпреки, че верно служеше на каузата поднесена в преписани лъжи.

37

Зеле

преди 1 месец

Още 2008 едно кафе на Сантурини бе между 7 и 8 Евро. Сега средната класа в Европа се умира и тия на Сантурини го усещат.

36

Анонимен

преди 1 месец

Фюрерите не разбраха ли, че не могат да контролират потокът от хора?

35

Анонимен

преди 1 месец

Хем сърби, хем боли?

34

@@@

преди 1 месец

Преводна статията, на Санторини ходят само бабите от круизите+ тигрите от частните яхти да се снимат, пият по един швепс и изчезват, щото на острова няма купон пиячка и разврат.Тия дето правеха сватби там(с това са известни) и нещастниците дето спят на острова им добе много скъпо и не повтарят като идат един път по камъните ОБЩИЯ туризъм при гърците обаче е +16 %

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен"Егати обърканата статия! Последно не разбрах ще ограничават ли туристите или островът е празен?!?"Нищо не е объркано, а ти нищо не си разбрал - просто местните не искат хиляди да се изсипват всеки ден на рояци за някоя и друга снимка и после да се натоварят на лодките, без да оставят някоя пара в таверните и магазините за сувенири. Това е всичко-разбираемо от тяхна гледна точка-чуждите идват, гледат и си тръгват без да налеят икономиката на острова.През деня гмеж, вечер-мъртвило.

32

Реджо

преди 1 месец

Зле преписана и още толкова объркана по смисъл статия!Три назад,две в страни и после вземи,че разбери колко и къде е бутилката с вино,сватби и круизи!Хаос!

31

Анонимен

преди 1 месец

Туризма много се промени . Сега не се ходи на скъп хотел и да се нахраниш на таверна а се ходи по разни такива баири за да се снимаш . И то тва е за тези дето не могат да работят с фотошоп . Месните за тва се сърдят . Щото идват щракат се качват се на круиза и си заминават . В България даже няма къде да се щракнат . Как ще развием щракнат туризъм не знам . За нещракнат немаме кадри .

30

Анонимен

преди 1 месец

Наглярри. Хората им тъпчат пари в бедните селлски островчета те реват. Идвайте в България! Има хубава храна, хубаво време и хубави пясъци . Оставете ги тея надути Италианци Гърци и Испанци. Като седат 2-3 сезона гладни и друга песен ще запеят.

29

Анонимен

преди 1 месец

Егати обърканата статия! Последно не разбрах ще ограничават ли туристите или островът е празен?!?

28

Анонимен

преди 1 месец

и те доскоро се жалваха от туристи - вие сте туристи, а ние живеем тука, пречите ни.

27

Форекс

преди 1 месец

В Китай направиха точно копие на Санторини. Само табелките са на китайски.

26

До 24

преди 1 месец

Защото за всеки американец Париж и гръцките острови са най-мечтаните дестинации в Европа.Островите са магнит и за китайските туристи ... това стига за да държи цените постоянно високо , а ако местните не се оплакваха просто нямаше да са гърци. При тях никога не стига , вечно им е малко

25

Бат Жоро

преди 1 месец

Много слаб сезон