17

Ококорович

преди 1 месец

НОЛЕ е най-слабият тенисист за всички времена!!!

16

Българин

преди 1 месец

Чисто, Ноле! Ти заслужаваш тази олимпийска титла. Ти показа как отличен спортист защищава името на родината си, както винаги си го правил. А какво прави нашият Гришо? Гони известни мацки. Работи за себе си! Тъй де, не ми е важна България! Ноле показа, че е най добър през годините на корта но и, че е патриот обичащ родината си Сърбия. Това е типично за всички сръбски спортисти.Браво!

15

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай, мачкай Григоре !

14

Далеч от BG

преди 1 месец

Честито на НОЛЕ най великия тенисист за всички времена!!! А що се отнася до BG злобарите каде са вашите шампиони и медали.

13

Анонимен

преди 1 месец

Не съм му фен, бях за Алкарас, но напълно заслужен успех на Ноле. Рутината, опитът, търпението във важните моменти решиха мача. Да, испанецът игра по-красиво, Ноле с неговия си грозен стил, връщане, връщане и чакане на грешка, но това не е лесно да го усвоиш до съвършенство! Честит му златен медал, заслужи си го! Голям шампион! И безценен урок за Алкарас, трябва да гледа тоя мач десетки пъти и да си извади поуките, много ще му помогне занапред, защото той може би е новият Ноле!

12

До 10

преди 1 месец

До европеецТи си съветски комплексиран шушляк.Пий си лекарствата, отиди на психиатър и се успокой. Приеми го бе шушляко - Новак е най-великия, сърбин е и Сърбия се гордее с него. Чао шушляк.

11

пияница мистик

преди 1 месец

Мда, и на следващата олимпиада тоя смешниk. Тате каза, че ще ми купи колело, ама утре. По-противен от този ми е само Шумахер

10

европеец

преди 1 месец

До 9. Точно Сърбия ли ми я даваш за нормална държава бе, съветски шушляк? Крайно време е тази най-противна личност в тениса да се пенсионира.

9

Анонимен

преди 1 месец

ЧЕСТИТО НА НОВАК ДЖОКОВИЧ! ЧЕСТИТО НА СЪРБИЯ! Това е победа на духа, на по-добрия, на нормалността над натрапваните ни джиндърски еврогейсти идиотии.Новак доказа, че е най-добрия в света на тениса, но доказа, че преди всичко е човек, който е на Олимпиадата, не само заради участието, но и да представи по най-най-достойния начин себе си и родината си. БРАВО НОЛЕ! ШАПКИ ДОЛУ!

8

Айляк

преди 1 месец

Поздравления за Джокера. Прогнозирах много труден финал за сърбина, така и стана. Но най-хубавото е, че най-накрая Джоката спечели олимп. титла. На две поредни ОИ - Лондон 12 и Рио 16, Кулата от Тандил - Дел Потро много лошо порязваше Новак, но сърбинът успя. В края на кариерата си, но успя. Голям Новак.

7

Анонимен

преди 1 месец

Вевероятен мач, браво Джокер! Испанското момче зверски го затрудни, но края е ясен. Джокович е топ тенесиста на всички времена! А АлкаТрас, бъдещето е пред него. Удивителен играч!

6

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия е по- бедна държава по статистика поне с една четвърт от нас, но в спорта са доста напред на Балканите! Тук нещата доста умряха и не само в спорта....

5

Анонимен

преди 1 месец

И Рожето трябваше да се яви. Никой нямаше да го спре.

4

Анонимен

преди 1 месец

На Олимпиадата има ли награден фонд за тенисистите, те обикновено не играят за чест и слава. След като звездите в тениса могат да участват, би трябвало и с футбола да е така и за всички останали. Преди професионалисти (уж) не се допускаха.

3

До 1

преди 1 месец

Комплексиран opk смени плочата и теб, кой те брой за човек българино-пропаднал ориенталец. Джокович е сърбин да ти припомня, я ти панел от най-пропадналото място на Континента

2

Анонимен

преди 1 месец

Браво Nole..

1

Е, как?!?

преди 1 месец

Западните ционисти още ли не са обявили Джокович за агент на Путин?