139

Анонимен

преди 1 месец

В нормалните държави се правят застраховки на имотите и НИКОЙ няма да те застрахова, ако къщата ти изглежда какво изглеждат повечето в БГ - *** навсякъде в двора които само ще направят пожара по-голямДо кога държавата все ще трябва да ходи след ***???

138

атлантик

преди 1 месец

с евреиско украинските партии напшред -герб пп дпс попеда

137

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да сменят гражданството със някакво по-свято, я украинско я еврейско. Тогава ще има 4тири звездни хотели олл инклузив. И после онова същество Главчев пак да ми обяснява как имало добро име. 30 резервации в хотели не успяха да направят тези обесници герберски пеевски, иначе се борили с дерибеите.

136

Анонимен

преди 1 месец

До 135 -- това, че бягат от война не значи, че трябва да живеят в луксозни хотели на морето.

135

до 130

преди 1 месец

защото не бягат от война бе, имат си дворища, които ги хранят и могат да си построят къща, а украинците нямат нищо тук, за това

134

Анонимен

преди 1 месец

ами хората които нямат дом, плащат наем цял живот, нямат и фругон като се разболеят и не могат да плащат!

133

Анонимен

преди 1 месец

Вие сте гъсета бе, знаете ли колко хора нямат фургони

132

Дедо

преди 1 месец

Какви застраховки , бре долните списвачи?Имам апартамент и къща и тия мошенни.ци вадят вода не от 9, а от 99 кладенеца само и само да НЕ ПЛАТЯТ!!!!Много добре ги знаем....

131

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен133 - защото украинците са супер нагли и нахални и тях не ги устройва нищо по-долу от луксони хотели на първа линия на морето. Ако някой се опита да ги мръдне ще нададат вой до небесата. И защото са мързеливи пара,зити. На всичкото отгоре са и абсурдно неблагодарни - все са недоволни и ни плюят в клипчетата си в YouTube - гадно племе са.

130

Анонимен

преди 1 месец

А защо не ги разменят с украинците по хотелите? е затова ще има 30% гласували. Управлението е загубило всякаква легитимност.

129

Анонимен

преди 1 месец

Понеже вътре във фургона живеят по 10 човека и някой катоПръдне ще мирише, по - добре е да вземаш една кирка и лопата и да изкопаш под фургона леговище и там да спиш на свеж въздух.

128

Анонимен

преди 1 месец

Предложиха им хотели, всички отказаха. Искат се пари. Искат дом.

127

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 месец

Нали искахте частна собственост бе ***, няма държава вече, сами се оправяйте. Хем частници искат да са , хем държавата да им дава. Е не става. Има застраховки сега

126

Анонимен

преди 1 месец

А за укрите - хотели! Долу предателското правителство! Сглобкаджиите в затвора!!!

125

добре ги познавам

преди 1 месец

С какво помоггнаха украинските мъже,които паразитират в България в трудни моменти,като пожари и наводнения?Не си мърдат пръста,защото ни презират и се смятат за нещо повече от нас!Ако ние бяхме в техното положение щяха ли да ни помогнат?В коя държава са настанени в хотели?Какви българи сте,зачерквате своите!Тези никога,ама никога няма да ви помагат ,акосе наложи!

124

Анонимен

преди 1 месец

Сега пък аз да ви кажа,че имах къща в Плевен строена 1965г и отказаха да ми я застраховат,защото била стара!

123

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще хрантутим укрите - в 80 % от територията на Украйна няма никакви военни действия и хората там си живеят нормално. Наглите укри да си заминават там --- ама те искат безплатни луксозни хотели по морето

122

Българин

преди 1 месец

А без фургон , нахалници?!?!

121

Бум

преди 1 месец

А държавата ли е подпалила пожарите, че трябва да строи нови къщи? Държавата трябва да хване подпалвачите и да ги съди. Не да строи къщи. Кой пали пожарите е въпроса тука и как трябва да бъде наказан. Защо никой не написа, че подпалвача трябва да бъде открит, съден и да заплати щетите? А само се говори, че държавата трябва да плаща?!!

120

Казума

преди 1 месец

А бе мани ги тия бе дайте да помагаме на Украинците. За какво е една държава ако не да тъпче собствения си народ и да припка като кученце след интереците на ФАЩ.