101

S O S

преди 1 месец

КАКВИТО И ДА ГИ ВЪРШАТ, ЯСНО Е ЧЕ ВИЛНЕЕ ЛЪЖА И РАЗРУХА!

100

Анонимен

преди 1 месец

Няма как някаква жена току така да стане президент на САЩ. Не е ставало от 1776 насам, няма да стане и сега.

99

Анонимен

преди 1 месец

До дедо.. Американците са ***, ще се хванат на пропагандата!

98

Евро-дженддър

преди 1 месец

Дженнндърите не могат да си намерят място че шут като тръм ги иббе пред цял свят и плюят измислени анкети и резултати, да се посмеем приятели бухахахахахахахах

97

Дони

преди 1 месец

Навсякъде в САЩ Тръмпи го посрещат като цар, обаче Камилата водила , брееее, тия наши медийки много информирани бе

96

Либерална медия

преди 1 месец

До края на кампанията всички ще гласауват за Харис, а Доналд Тръмп ще се откаже от всичко и ще стане боксьорка!!!

95

Харис въведе ли CBDC

преди 1 месец

политиката на Байдън Указ от 2022 в САЩ Америка и Европа загиват. Не че ЕЦБ не планира въвеждане на цифрово евро 2026-27 за държавите от еврозоната.

94

Анонимен

преди 1 месец

Горката Камила.Има си една мечта и няма да се сбъдне колкото и невинни от населението да "съкрати".Мечтата й е да пие чиста вода,а това никога няма да стане,защото водата там е обогатена с атразин,който превръща мъжките жаби в женски.

93

как изравни?

преди 1 месец

нали водеше предната седмица - с 3% пак според днес.беге? за седмица събрала повече от тръмп за месец и т.н. сега изведнъж "изравнила". това значи, че губи %, а не печели.

92

Анонимен

преди 1 месец

Бай бай Дончо. Мечтата на Путин да разруши западната цивилизация чрез откачaлката Тръмп умира пред очите на русофилството. Този път старият трик измислен от Ленин с използването на полезните иддддиоти на запад срещу самия запад няма да мине.

91

Анонимен

преди 1 месец

Жалка евроатлантическа пропаганда на наведените беге медии

90

Анонимен

преди 1 месец

Да дебатират по Fox news.

89

Анонимен

преди 1 месец

Беше го надминала, сега го изравнила, значи не е на добре ))

88

до 102

преди 1 месец

Глупчо, къде разбра, че не се изисква документ за самоличност. *** да гласуваш тогава за любимия ти откачен дъртак, да видим как ще стане. За твое сведение, в САЩ за да гласуваш, не само трябва да имаш гражданство, но и да бъдеш регистриран като гласоподавател.

87

Анонимен

преди 1 месец

Какво стана ве? Нали в досегашните проучвания твърдо водеше Камала? Какво стана, че чак настигна Тръмп ;)))От водеща го настигна ;)))

86

ама как не

преди 1 месец

Те в тези "проучвания" могат да изкарат, че Тръмп не съществува даже. Типичното вменяване на фалшифи проценти, за да опитат да променят нагласите и предпочитания на масите. Американците са лесно манипулируеми както всички западно европейски народи. Фанатизирани са повече и от ислямистите.

85

Анонимен

преди 1 месец

Подготвят почвата за измами на вота. Така ще изглежда по-малко подозрително. В САЩ за гласуване не се изисква документ за самоличност и може да става и по пощата.

84

И що

преди 1 месец

Да не му изравни? На един акъл са.

83

Анонимен

преди 1 месец

Тя и ще го подмине, но социалните проучвания се правят с шепа хора в определена общност и резултатът е такъв какъвто искаш да е и никога не ти дава реална представа какво ще е на избори. Тръмп ще победи най малкото защото е американец. А оная дето не знае индийска ли е или черна ще му диша праха докато реши че и тя била американка

82

Ха-ха

преди 1 месец

Сорос пак приготвя грандиозна измама за да пробута удобната нему празноглава Камала.Точно такива кадри му трябват,за да управлява подмолно Америка и Света.Да видим дали номерът ще мине и тоя път,щото доста неща се промениха.