75

Анонимен

преди 1 месец

Защо просто не свалят категорията и толкоз. Плащаш си по големият данък като замърсител, но си караш колата. Какво значение има за държавата 4 или 5 категорията ще е колата. Още повече, че това не е евростандарт, понеже там има и евро 6, а някакъв измислен побългарен. Е лошото е ако не попадаш в 1 категория ... за тези може да им се покаже "гробището" обаче.

74

skk

преди 1 месец

Коя е тая директива, която налага стандарти по строги от тези на прпозводотеля. Ще ми кажат ли експертите, как прпозводоъеля е дал макс 0.5% СО на празен ход и 0.3% на обороти, а вие искате 0.3 на празен и 0.2 на обороти. Как може да се мине нещо което е заложено по строго от заводските? Тука не е въпроса за ремонт, а за стандарт!

73

Катализатор

преди 1 месец

Оригинален катализатор си е цифра. Евтини са китайските, които може да се запалят. Ако моторът гори масло, няма смисъл да се сменя катализатора без да се оправи и мотора. Семеринги, дюзи и т.н. Звучи добре, нали :) Що да не си взема дизел?

72

Анонимен

преди 1 месец

ЕВРОПА ПЪРВО НИ НАБУТА СТАРИТЕ КОЛИ И СЛЕД ТОВА ВЗЕ МЕРКИ, ТАКА Е ЩОТО СИ НЯМАМЕ ПОЛИТИЦИ

71

Селянин

преди 1 месец

Нямали пари, за цигари и вейпчета дават по 200 лв. на месец, но 300 лв. за лизинг на нова Дачия нямат, защото трябва да карат немска премиум марка на 20-30 г. Българинът все иска да мине метър, по-добре да дадеш 20лв. за салфетки в чалготеката, но пари да инвестира в старини няма да направи... *** народ, както го е казал Буров.

70

Алекс

преди 1 месец

Руменчо Дунев надуши плячката и щедро раздава съвети: Елате ми в сервиза да ви суровакам.

69

Я па ти..

преди 1 месец

До Анонимен 69 Според теб трябва да има и лимит за панелките. Петдесет години и събаряй. Не си добре човече .

68

Пенсионер

преди 1 месец

Вулкана Везувий изригна отново и сложи край на борбата за чист въздух. Исландия дими непрекъснато . Колите са едва на пето място по замърсяване. Какво се прави със замърсителите до четвърто място ?Предлагам ГТП да бъдат през година и да се облекчат.Стига рекет над народа.Колата някога беше лукс , сега е необходимост.Не ни стъжнявайте повече живота.

67

Така

преди 1 месец

Ейй министърче,и ония Дунев от сервиза,какви ми пробутваш да слагам катализатор,като аз имам и пак не минах,с напълно изправна кола

66

1346

преди 1 месец

Хм, интересно как тия мистериозни ЕС директиви, се приемат овчедушно само в България! Сменихме регистрационните номера на автомобилите, щото ЕС казал така, сменихме личните документи, щото ЕС казал така, сега ще спрем и автомобили да ползваме, щото .. Пиронков, я ми обясни как гърците щъкат из ЕС с регистрационни номера от времето на Папандреу?!

65

Анонимен

преди 1 месец

Трябва лимит на годините на автомобилите. След като направят 15 години да се изкарват от движение.

64

АХА!!

преди 1 месец

--Ако нямам автомобил- Държавата какво ще загуби? местен данък -100-200лв-- Гражданска -200лв винетка 100лв зелена синя зона -100-150лв-- гориво- 2000лв годишно-- гуми 600лв за 2 години-- масло 100лв филтри 100лв-годишно- годишен преглед 60-90лв-- и още и още-СЕРВИЗ ПОНЕ 500ЛВ -КОЙ ще загуби повече- ТА ХАЗНАТА ВИ ЩЕ СЕ ОПРАЗНИ БЕ -ЗЕЛЕНИ БУДАЛИ!!

63

Българин

преди 1 месец

Да идват бесилките !!!

62

Българин

преди 1 месец

Оставка и АРЕСТ за всички ! Тея са като Мок - лъжци и ***. Боли ме фара за европейската хурективия. ! Оставка и затвор !

61

Закривай

преди 1 месец

Държавата позорът на Балканите

60

За затворът си....

преди 1 месец

....влизай веднага преди да си изкарал хората по улиците!

59

До 60

преди 1 месец

Те стандартите са за хората,проблема е ,че заплатите изостават ,а инфлацията ги намали още.Да благодарим на Асен за комисионните на посредниците на руски газ за 30% увеличение което блокира индустрията и увеличи цените.

58

Анонимен

преди 1 месец

Е така е ,вредни емисии са си вредни не само за околната среда ,а и за хората които дишат замърсен въздух.И така рано или късно,но както върви ще е по рано снабдяване с катализатори е на дневен ред. А министъра да направи нещо по въпроса с цената ,защото спекулантите ще се развихрят

57

Чендов

преди 1 месец

Европейски стандарти за всичко, само заплатите африкански!

56

Анонимен

преди 1 месец

За качеството на горивата, нищо не каза, спрямо същите европейски норми е ***?