30

Анонимен

преди 1 месец

В Мадрид сега се провеждат масови протести срещу социализма и срещу мигрантите, но за това в БГ се мълчи...

29

28-ми,

преди 1 месец

Не виждаш ли колко абсурден аргумент е това? Реторичен въпрос, очевидно не виждаш... :D

28

до 27

преди 1 месец

всъщност ти чупиш ***... 16-годишните хлапаци с най-новия айфон не са руски шпиони, защото знаем кой им дава пари за тия телефони - мама и тате, и знаем откъде ги изкарват... но когато прошляци журналисти имат да пръскат по една заплата всяка година за телефон е логично да се замислиш... ама ти не можеш, нали? всъщност, в България се живее много добре, ама сте мрънкячи... руски поддддлоги...

27

Аргумента за скъпия

преди 1 месец

телефон направо ми счупи тbп0мера! :D Всякакви 16-годишни хлапаци обикалят с най-новия айфон и имат много пари за харчене по баровете и кафенетата, но защо няма обвинения в руски шпионаж срещу тях?

26

Анонимен

преди 1 месец

Потомък на интербригадисти от Испания. Сега, като си почине може на фронта да го пратят, да види отблизо и да напише някое репортажче.

25

Анонимен

преди 1 месец

Пабло Гонсалес имал лиценз да управлява дрон и го използвал, за да заснеме Аушвиц-Биркенау от въздуха за отразяване на 75-ата годишнина от освобождаването на лагера на смъртта от СССР. Най-явното доказателство, че е разузнавач.

24

Информационна война

преди 1 месец

Срещу Русия.

23

!!!

преди 1 месец

Трябва статия и за Гонзало Лира

22

Юлиян

преди 1 месец

А когато от 2014г. насам неонацисткия режим в Киев постоянно обстрелваше с артилерия Донецк и Луганск и прилежащите към тях населени места,колко западни журналисти,представители на "демократичните"медии се"втурнаха"да отразяват пораженията на жилищни сгради и убийствата на цивилни рускоговорящи хора?Колко"демократични институции,политици и журналисти осъдиха престъпленията на Киев?

21

До 19

преди 1 месец

Другарко,ти нали разбра ,че е от ГРУ, какво значи относително свободен в РФ.Той е изпратен на работа в Полша ,на полско украинската граница от руските служби.Сега си го прибраха,защото е осветен в подривна дейност

20

Анонимен

преди 1 месец

И като какъв да се върне в Испания ?Като Пабло или като руския агент Павел .Ай да си стои в Раша,нали си го прибраха.А и там ще получи субсидия и някой медал от едноличний.Е няма да разполага с такива средства каквото е имал в Полша като агент под прикритие.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ако се наложи да разменим купените от американците журналисти, ще останем само с една шепа практикуващи професията.

18

Христо Христов

преди 1 месец

Във фашисткия ЕС съдът отказва да изслушат свидетелите на защитата "в името на правосъдието". Факт.

17

Кое е по добре!

преди 1 месец

В полски затвор без обвинение или в Русия относително свободен? А критиците тука всички са запознати с досиетата и дават мнения! Четейки написаното и съблюдавайки ортографичните и всички други граматични грешки, може да се предполага, че дредното ниво на образование е незавършено начално! Заработвайте защото ще има глад! Мен не ме мислете!

16

Анонимен

преди 1 месец

Е жалко, поляците е трябвало да приложат съветския подход от Катин към тоя. Ама са се направили на демократи.

15

Анонимен

преди 1 месец

А тези глу.паци с плакатите на снимката сега ще гледат ли гузно?

14

Анонимен

преди 1 месец

Този е продажна твар,като нашите копейки!

13

Анонимен

преди 1 месец

Сори, американците са големи баламурници хахахаха

12

Христо Христов

преди 1 месец

Във фашисткия ЕС щом пишеш истината те затварят без съд и присъда. Факт.

11

Анонимен

преди 1 месец

Дружина Полска има толко много вземане даване с украинската ***, че ако ще на 10 а 20 полски президента да се гътнат барабар със самолетите - нимое да се навакса на зверствата с които украинците са измъчвали убивали и разкъсвали по време на ВСВ. Така че Гонзалес неГонзалес ама човекът си е гоуИзгрев та дрънка.