36

Анонимен

преди 1 месец

Колко му р близка. Влизал ли е вътре? В нея?

35

Карма

преди 1 месец

Много хора си правят планове в живота- но съдбата има други планове за тях

34

АлфА

преди 1 месец

Тоя е Кукера човек на службите също се занимаваше с метаамфетамини

33

АлфА

преди 1 месец

Обичайна практика. Е пияни и надрусани мутри по цели нощи да гърмят с фоерверки Докъто пият и слушат чалга..Хората несмеят вече на полиция да се обадят да подадът сигнал нещо после и полицията и мутрите да не им направят и да не ги репресират.Това е пребейска държава!

32

Забрана

преди 1 месец

На ФОЕРВЕРКИТЕ в България!!!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

Бум,бум,бум,бум всяка вечер някой си поръчваше и гърмеше,нямаше спокойни старини за нас.....

30

AлфА

преди 1 месец

Хората искат по офицялните медии да им кажат истината и те нярват че е имало. Нарколаборатория и тия са били химиците.Хахахаха Пр о ст народ.

29

Емй...

преди 1 месец

Умряха хиляди украинци а вие сте седнали да плачете за някакъв старец. Украинците са важни защото се борят за нас и демократичните ценности. Слава Украини ✌️

28

Аз

преди 1 месец

То и ние мечтаем за спокойствие, но тези с пиротехниката ни тероризират постоянно. Почти всяка седмица се чуват гърмежи в нашия квартал, а декември и януари става нетърпимо. Никой не се съобразява с това, че има бебета, възрасни хора, болни, пък за животните да не говорим.

27

lol до 15

преди 1 месец

Общуването си е интелектуален процес и е разбираемо за индивиди с ниско IQ да не могат да поддържат приятелски отношения с противоположния пол. В повечето случаи нагонът е основния движеш механизъм при тях, което пречи на чисто духовните и приятелски отношения.

26

Анонимен

преди 1 месец

Мечтаел е да живее в държавата на Путин, жалко.

25

Анонимен

преди 1 месец

Да почива в мир чиляка, но за нас е тайна какво правят пиратки във военен склад :))

24

до 23

преди 1 месец

По-скоро е бил на неподходящо място в неподходящ момент. Едва ли заради него или доцента е взривен склада. Но никой още не знае какво се е случило. Работи се по много версии и не се изключва нищо. Всичко е изгоряло, но следи ако има ще ги намерят.Язък за хората!

23

До 21

преди 1 месец

Може китайската мафия да го е ликвидирала.

22

До 20

преди 1 месец

Няма мъже, които да си комуникират с приятелки всеки ден, както и няма жени, които да си говорят с приятели всеки ден, освен ако не са интимни. Имал съм доста приятелки и в момента в който спре интимната ни връзка, спира и комуникацията завинаги.

21

Анонимен

преди 1 месец

Който иска спокойни старини сее домати и копае на лозето. Професията на господина (лека му пръст) не предполага спокойни старини. Направи ми голямо впечатление разказа откъм частта където се казва, че разказвал колко е сигурно и контролирано и: "когато се случи нещо, то трябва да е предизвикано от голям компромат или от огън". Няма нищо сигурно никъде. А при пиротехниката абсурд. Конкуренцията е жестока и може да компрометира или взриви всичко както се вижда за миг.

20

Анонимен

преди 1 месец

До До 17 - На хора, които не са го преживявали и дори не го допускат, абсурд е да им обясниш. Те си знаят тяхното, щото съдят по себе си какво евентуално биха правили и казвали. Ами, не е това! И затова нямате приятелки, явно.

19

Анонимен

преди 1 месец

Що за "новина"? Всеки мечтае за това. Чудите се какви глупости да пишете.

18

До 17

преди 1 месец

Ходиш по кафенета и ресторанти с приятелки докато жена ти е вкъщи? Или казваш, скъпа, събота и неделя отивам на риба с приятелки?

17

Анонимен

преди 1 месец

До До 14 - Айде още един, дето говори от името на всички! Само от свое можеш, мой човек, никой не те е упълномощавал да говориш от негово име. Аз пък имем жена, имам и приятелки без всякакви интимни връзки и това не ни пречи на приятелството. В противен случай нямаше да е приятелство, а нещо друго.