122

Тафрова от Лондон

преди 1 месец

Малкото допингирано сарацинче бая страадаше....Да доди при леля си Стефка да го утеши....

121

Анонимен

преди 1 месец

А бе напишете нещо за ДриЖуто бе. Стига сте писали за тоя сърбин.

120

Анонимен

преди 1 месец

Велик сърби ! Велик спортист; Велик човек! Не като фустогона от Хасково.

119

Добре че не се отказ

преди 1 месец

отказа.

118

До 116

преди 1 месец

Виж какво ще ти кажа умнико, едно е когато друговерци се колят, съвсем друго когато християни извършват геноцид над християни. За това щом толкова ти харесват неофашистите от Сърбия отивай там да *** и гълташ, както го е правил баща ти навремето.

117

Заглавието

преди 1 месец

Първият си олимпийски медал печели 2008 г и е бронз, сега печели за пръв път злато.

116

Анонимен

преди 1 месец

Награждаване на Джокович не излъчиха обаче за сметка на това злобарите от Еурогейспорт ни заляха със стари кадри как Ноле губи от Надал,лицемери сър и то доолни какво да ги правиш!

115

Коравото момче

преди 1 месец

Накратко....евала Джокович голем си,като спортист...да го духaт всички сърбеж и путлери.Джокера не ми е любимец,но явно е великан на спорта.Жалко, къде са нашите такива спортисти...след гербавото-дпс робство е са пустиня.Много тъжно .

114

anonimen

преди 1 месец

махай го този сръбски ***.

113

Анонимен

преди 1 месец

Ако го проверят ,вероятно ще сгъне знамената !

112

Анонимен

преди 1 месец

"Повече се изкефих на турския състезател по спортна стрелба" - понеже баба ти е запрятала с трепетна радост фустите, когато малоазиатските орди са клали истинските българи. Та ти е останаало в гена да мразиш своите и да се кефиш на насилниците си.

111

Анонимен

преди 1 месец

Джоката е добър тенисист и кофти човек, шовинист. Трябва да разграничаваме двете неща, защото често се разминават. Като спортист го уважавам, но не и като човек.

110

Анонимен

преди 1 месец

Отказваше едни тестове за стимуланти !Как вървят нещата там :))))

109

Анонимен

преди 1 месец

108 Сърбия и Русия са агресори, неофашистите на нашето време. Заради кървавата баня, която извършиха в разпадаща се Югославия и Украйна.

108

Анонимен

преди 1 месец

110 Спортът не бива да се политизира. Има си места, където се издига националното знаме, при награждаване. Трите пръста са знакът на сръбските националшовинисти клали българи в кървавата Сърбизация на Македония и извършили геноцид в Сребреница. Още повече, когато раните от Войната в б.Югославия са още пресни. Зловещо е, тенисист да излезе загърнат със сръбското знаме вдигнал трите пръста, като Джокович.

107

Анонимен

преди 1 месец

108 Ти си германец, колкото е и баба ти. САЩ са наши съюзници по линия на НАТО, от 2004 до днес. Докото Русия, която сърбите наричат "наша майка", е заплаха за сигурността в света и за България. С резолюция, приета в ЕП и ратифицирана в българския парламент.

106

Ди106

преди 1 месец

Защо да не излезеш с националният флаг,след като си спечелил олимпийското злато в една от най престижните дисциплини тениса!Либералният джендъризъм наистина съвсем ви е изпил и малкото мозък който имате!

105

Анонимен

преди 1 месец

90 Сърбите никога не били братя на българите. От самото си създаване Сърбия отнема български територии. Антибългаризмът и македонизмът в РСМ се насъскват от Москва и Белград. Джокович, който политизира спорта, не може да бъде пример за подражание на нашите деца. Никога.

104

Германец

преди 1 месец

До 104 България е американска марионетка на Балканите

103

Анонимен

преди 1 месец

86 Но след това си върна преднината. Федерер и Надал никога не са излизали загърнати с националния флаг и не са вдигали три пръста в защита на агресора, извършил геноцид в Сребреница. Джокович излезе загърнат със сръбското знаме и показа три пръста, в подкрепа на сръбските парачи. Употребата на спорта за политически цели е недопутима. Има огромна разлика.