18

Егати резила!:

преди 1 месец

2 самолета ще дойдат утре от Испания за да ни помогнат с гасенето на пожарите...

17

Анонимен

преди 1 месец

До ??? 17 Тези пари са събрани от глоби от полицаите и е напълно нормално да се разходват за нуждите на полицията. В държавата има достатъчно пари да се купят и самолети и вертолети. Например купихме военни самолети Ф16 за милиарди, а пожарните самолети са много по-евтини.

16

???

преди 1 месец

Вместо да купувате бмв, що не купихте два самолета или въртолета за гасене на пожари. Ба.дити.

15

Негър Скиор

преди 1 месец

.....Някаква Носталгия по мутренските времена виждам у това същество от снимката. Иначе пожарите ги палят Милиционерите , после дървесината се изнася........Факт. Кинтите се делкат и Нема недоволни.....

14

Анонимен

преди 1 месец

Tоя пaлячo май се прави на един друг пaлячo - зеления наркоман. Тая униформа кой знае откога не е прана.

13

Това е

преди 1 месец

Помощта на ЕС, *** ми-дойде ми. И в беди се видя колко е солидарността на ЕС. Идват за 2 дена, отиват си, молим се на други. През това време пожарите бушуват. Неделна работа

12

ха-ха-ха

преди 1 месец

Имам чувството че джендърските самолети само прелитат и си отиват , а пожарите растат.Евроатлантическата солидарност е само от наша страна.А с парите с които хрантутим *** можехме да си купим 2 ескадрили с чисто нови самолети.

11

тоя

преди 1 месец

що не каже колко самолета за пожарогасене имаше България, но ги унищожиха.Сега нямаме нищо и се радваме като малки деца като ни пратят 2 машини. Тоя що не каже Гърция колко самолета има. и да каже защо има минно поле откъм Гърция, а ние нашите си ги унищожихме.

10

Анонимен

преди 1 месец

Вземат 1000 евро за машиночас :)))

9

ДАНАЙЦИТЕ ПАЛЯТ

преди 1 месец

Планините за да имат достъп до златните рудници и откраднат всичко Българско и родно.

8

мак

преди 1 месец

До Анонимен. Кого да вика, емел етем ли?

7

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли викаш фашисти на помощ, защото си некадърен?

6

мак

преди 1 месец

Добре, че са чужденците да помагат. За толкова години демокрация и особено за 3 мандата на великия строител на България тя би трябвало да има всичко, достатъчен брой линейки, мед. и пожарни хеликоптери, оправени речни корита, за да няма катастрофални наводнения, такива нещица. Да, ама не, няма.

5

ало ало

преди 1 месец

а какво стана със 100 БТР, които заминаха за бандитска украйна? и кога ще го съдят шпионина тагаренко?

4

Анонимен

преди 1 месец

Испанските самолети могат да носят по две кофи вода а руснаците повече никога няма да ни помогнат . Държавата е една дойна крава и трябва да се дои ко ти пука за пожарите ? Да си горят .

3

истина е

преди 1 месец

А ако и идея си имат колко са боси и гола вода всичките ни велики мушмуроци , ще се хвърлят от най-високият виадукт на боковата магистрала Хемус !!

2

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се купят два самолета а не да се викат чужди по няколко пъти в годината да летят от другия край на Европа. Други държави имат по 4-5 самолета и летят и гасят в редица един след друг.

1

Просяците

преди 1 месец

на Европа пак ще ги спасяват испанците. Скапано гето от крадци и неможачи