42

ароматния пръч

преди 1 месец

Малко РЕЧ от мандатоносителите колко е ЛОШ Бойко и колко са ВЕЛИКИ ТЕ ще е!

41

Анонимен

преди 1 месец

"има такъв народ", се казвала "партията", хахах. тези приключиха, както и цялото им поколение от нелепи ненормалници.

40

Анонимен

преди 1 месец

Да се явят на преговори отказаха депутатите от ДПС, които застанаха зад председателя Делян Пеевски. => доста смело обобщение за ситуацията в ДПС. някаква си там пропаднала медия дава присъда за това кой е председател в момента, хаха. евала, обичам ви чалгарщината, днесбг.

39

Анонимен

преди 1 месец

О Боже! ИТН си признаха косвено - не ставаме за правителство, обаче не подкрепиха и не подкрепят и тези които могат да управляват! Защото всички от шоуто на Слави (с изключение на Иво Сиромахов, който се оттегли от този цирк), са озлобени комплексари. И тези лъжци години наред убеждаваха народа, че мислят как да променят положението в страната....е, видяхме как го променихте!

38

Анонимен

преди 1 месец

И защо беше всичко това фарс лицемерие заблуда за хората лъжи очевидни но като има гласоподаватели за чалгарите правят ги богати

37

Отваратирелно и

преди 1 месец

дразнещо поведение и говорене от тези чалга кавали ! Било "отвратително и безотговорно" поведението на политическите опоненти на ИТН, а как се нарича вашето поведение когато ТРИ ПЪТИ УМИШЛЕНО ПРОВАЛЯХТЕ СОБСТВЕНОТО съставяне на Правителство, при което никой не можеше да ви попречи освен сами, как така вие бяхте тези които съборихте работещо правителство под натискът на ДПС/ГЕРБ, а сега търсите подкрепа пък от ПП ? Противна ЧАЛГА АНТИБЪЛГАРСКА и НАГЛА действителност !

36

Анонимен

преди 1 месец

Ама? Не вдигаш самолета?

35

Ганьо

преди 1 месец

До само да вметна. Само да ти вметна, че едно е нещо да искаш и съвсем друго е да го постигнеш! И аз искам да чykaм, примерно, Кейт Мидълтън, ама!?

34

Реалист

преди 1 месец

Тези палячовци разбраха ли най-после, че съставянето на правителство не е за всеки.

33

Само да вметна

преди 1 месец

Това което направи ИТН,никой няма да им го прости! Гласува българина за тях,защото Обещаха да отстранят мутрата от власт,същото Обещаха и ПП,на тези които бяха по митингите 3 г! И каква стана тя! " Гушнаха" се " заедно" за да усвояват " едни пари"????! Ето че и сега и Слави стори същото! Да се " моли" на Борисов,да приеме " Властта" от ИТН? На следващите избори,ИТН едва ли ще влязат! ПП ще са на чертата! Излъгаха Доста Млади хора! Но и ГЕРБ ще Намалеят този път Още!!!Гласувайте този път!!!-:)

32

Гледна точка

преди 1 месец

Ще разбере ли най-после тъnoто племе, че разни екстравагантни идеи за мнозинства, кабинети и тем подобни само влошават нещата. Време е властта да си отиде в партиите, които знаят и могат да управляват.

31

Изнервен

преди 1 месец

Ами стига жалки експерименти с тази държава!

30

Анонимен

преди 1 месец

Циркаджии при главния *** в политиката- Гумен Гадев.Поредният провал на Радев.

29

Анонимен

преди 1 месец

Ако нашите така наречени политици са мислили за народа и наистина искали да има правителство, шансът е бил с първия мандат. Дали харесват Бойко и ГЕРБ или не, но народът (тези, които си направили труда да отидат до урните) им отреди първото място, значи по право управлението се полага на тях.

28

Анонимен

преди 1 месец

"Глупаво и безотговорно" е решението на ИТН и ПП,ДБ, да не подкрепят ГЕРБ с първия мандат.

27

Митев

преди 1 месец

" Тръгнаха като Аслани, върнаха се н...............!!!

26

Гражданин

преди 1 месец

До Русев. Защото на тяхно място трябва да дойдат други. А ти можеш ли да кажеш какви ще са? Щото ние няколко пъти го разиграхме този сценарий, но не стана по-добре, нали?

25

Анонимен

преди 1 месец

Радев ще приеме клоуните си след провалената им клоунада!

24

Анонимен

преди 1 месец

Докато Радев е на Дондуков 2, нищо добро не не чака. Ще тръгнем нагоре след 2027 година, когато изберем нормален президент.

23

И сега?

преди 1 месец

2 месеца - 6 или 13 октомври ще са изборите? Майтапа на страна, вече съм убеден че целия ли "политически кооператив" колективно се прави на луд и размотава топката с една единствена цел - хем да сме натовци, хем не съвсем остри, хем да подкрепяме и да се извиняваме че не подкрепяме повече заради нестабилността:-)) И така андрешковски леко, леко докато войната свърши. Мишкарска тактика ,ама засега действа.