74

Анонимен

преди 1 месец

Да се пробват още един *** пъти имще бъдат изключени нацяло, не само транспондерите

73

Турчурлар

преди 1 месец

Ми той един СеСеСеРейски таралясник влезе в турското пространство и турски Ф-16 скоропостижно удари балтията на "госта".

72

До долният

преди 1 месец

Нека сърцата им да улезнат в чужда територия и тогава гледай кво ше им се случи.

71

Руснаците са с

преди 1 месец

Големи сърца и нямат граници и ходят където си искат.Ако ти пречи,ходи ги спри.

70

Хората си изпробват

преди 1 месец

Техниката?Какво ревете.Имат самолети,карат си ги и се забавляват.Ако ти пречи,слагай памперса.

69

Летците не са могли

преди 1 месец

Да завият и за това са преминали над Литва,стигнали са Гренландия и са заявили.На СУ-30 им трябва повече територия да завият от високата скорост и USA ги обявяват за извънземна инвазия!Нема се плашите от НАТО!КЪРШУМИ ИМА ЗА ВСИЧКИ.

68

Анонимен

преди 1 месец

Напълни ли са гащите литовците. Руснакът може да лети и без полетен план. Зада могат от евроконтрол да си го заврат там дето не могат да го прочетат.

67

Така

преди 1 месец

Наречения руснак, е преродена северно азиатска ***. Няма нищо европейско или азиатско в расата им. Щастливо моделирани от болшевиките и превърнати в роби за тор в това което се нарича Резервата Русия.

66

Само

преди 1 месец

Бой по комплексарите руски Путин изчадия. Бой и да си стоят зад границата и зад желязна завеса. Тези Путин хора за нищо друго не стават. Да си стоят в резервата Русия, и да се кланят на пропадналия си вожд путин.

65

Аве, Тарикат!

преди 1 месец

*** до Украйна и им кажи, че са ***, но си подготви ковчега в аванс.

64

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименКакво може да направи украинеца, като той не управлява държавата си и не е в родината си и са го назобали с Гьобелсови лъжи, пропаганда, не му дават да диша, не му дават дори право на живот, не дават право да бъде свободен и се прибере при братята си руснаци в Русия, за да се чувства добре и има бъдеще!

63

Анонимен

преди 1 месец

Украинците за трети път настъпват тази западна нацистка мина, която австро-немци и донякъде англичани, заложиха през ПСВ и Октомврийската революция, една и съща мина и продължиха залагането на тази мина през ВСВ, а и сега, едни и същи кървави събития са се повтаряли и загиваха чехи, украинци, руснаци, евреи, белоруси, поляци, извършваше се геноцид над славяните! И е крайно време да спре и всеки да си получи заслуженото!

62

Фют до 63 и 64

преди 1 месец

Спри да драскаш бе, чипа ти прегря.

61

Анонимен

преди 1 месец

НАТО трябва да се разпадне, за да няма конфликти и за да няма държави или корпорации, използващи НАТО за мръсни цели и трагедии, смърт! Нацизма трябва да се изкорени издъно, измислицата на фалшива история и "Римска империя" и налагането й като калъп над всички останали държави и хора, използвана за мръсни цели и за заграбване на чужди земи, територии, народи и създаване на изкуствени нации, да бъде премахната завинаги!

60

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е руска територия и украинците са руснаци по произход и трябва мирно да се върнат в родината си Русия, кръвта вода не става! Прибалтика е руска територия и по мирен път, трябва да се прибере в Русия! Австро-немско-Хитлеристките блянове, да бъдат премахнати, завинаги!

59

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е руска територия и украинците са руснаци по произход итрябва мирно да се върнат в родината си Русия, кръвта вода не става! Прибалтика е руска територия и по мирен път, трябва да се прибере в Русия! Немско-Хитлеристки блянове, да бъдат премахнати, завинаги!

58

Анонимен

преди 1 месец

НАТО трябва да се разпадне, за да няма конфликти и за да няма държави или корпорации, използващи НАТО за мръсни цели и трагедии, смърт! Нацизма трябва да се изкорени издъно, измислицата на фалшива история и "Римска империя" и налагането й като калъп над всички останали държави и хора, използвана на мръсни цели и за заграбване на чужди земи, територии, народи и създаване на изкуствени нации, да бъде премахната завинаги!

57

До 50 Фют

преди 1 месец

Само урколашке не разбраха ,че на руснаците не им трябва нито Киев нито Украйна

56

До 59

преди 1 месец

Те ги купиха за 5 долара и се бият за фантазии и мечти,ама на всички почна да им писва от наглите просяци

55

Анонимен

преди 1 месец

Taка нар. украинец няма родина и той много добре знае това. украинеца е руснак, но нацист и той не се бие за родината си, той се бие за чужди ценности. Той не се нуждае от свобода, а просто иска да убива руснаци. Истинските руснаци се бият за родината си, за народа си и за правдата. Всеки вдигнал ръка срещу руския народ ще си понесе накаZаниетO. Сила V правде, а V правде и ПОБЕДА! Враг будет разбит! Победа будет за нами!