78

Няма пари

преди 3 седмици

Няма да гласуваме на новите избори. Лишихте хиляди хора от правото да шофират. Бойкот на изборите, докато не отпаднат тези изисквания. Нямаме пари за нови коли.

77

ревльовци

преди 1 месец

всички карате или без или с избушени катализатори и после що компютъра не я пуска колата ,нема а ривети са сложете си катализатори

76

Па съм я бе

преди 1 месец

Просто смъквате едно пари от нас,това е.С помощта на държавата.

75

ПИТАМ

преди 1 месец

И защо на дизелите не се мерят всичките вредни емисии както се мерят при бензиновите коли. Тове е НЕРАВНОПОСТАВЕНОСТ и е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО. Има ли прокуротура в тази жалка държава.

74

ПИТАМ

преди 1 месец

Защо никъде не са публикувани публично изискванията на които трябва да отговарят колите ни , по марка и модел, така че собствениците да знаят какви норми трябва да покрива колата им. Да не се окаже че изискванията на ДАИ са по-високи от колкото е декларирал производителя на колата за съответния модел. И ако е така , означава че ДАИ е в пълно нарушение на ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО и тероризира българските собственици на коли.

73

Анонимен

преди 1 месец

Еврофашизъм и крайна форма на ***

72

Програмист

преди 1 месец

До 76 : върви си по пътя, бъдещ пешеходецо

71

Анонимен

преди 1 месец

само у бугаристан дизела е по екологичен от бензина и газа,нема такава смотана държава

70

Анонимен

преди 1 месец

Съвет към всички - като карате зад дизелов автомобил, затваряйте прозорците и пускайте рециркулацията на въздуха в купето. Това може да ви спаси живота.

69

Ляв Либерал Комунист

преди 1 месец

Време е ръждясалите и димящи таралясници да се претопят и от тях да се направи бодлива тел ,която да опаше 9 пъти булгурния гулаг с 0рkи отстрани и отгоре да се минират всички граници за да не излиза никъде и да не внася скрап от Европа мъмуняците..

68

Застраховател

преди 1 месец

98% скрап изхвърлен предвидливо от Ейропата се движи по улици и тротоари у нас. Нормално е да не минават ГТП,а в 2025г идват и нови изискеания и стандарти. Бензинджийнодилеляците и обгазените нито преглед ни застраховка ще може за под 3500лв. т.е да си ги карате само в Лунапарка в кръг.

67

ЗА ЛОШИ ГАЗОВИ

преди 1 месец

--показатели няма да те водят тежък нарушител и колата няма да се води опасна за движението !!! Засрахователя има много здраве !!!

66

Анонимен

преди 1 месец

Ако нямаш преглед си неизряден и гражданската не важи при инцидент! Не глобата е проблема, а застрахователите. :-)

65

Анонимен

преди 1 месец

Някой гений е решил, че 15 годишна кола трябва да има показателите, които е имала като нова! Не знам, какъв трябва да си, за да измислиш подобна простотия! Ако има по-лоши показатели, дайте по-ниска еко категория! Не е сложно, но явно не е това целта!

64

Отмениха някой неща

преди 1 месец

По тв-то казаха ,че нормите остават 14-дневния срок вече е 30 дневен и че няма да се санкционира НЕ ИЗДЪРЖАЛИЯ автомобил като тежък нарушител опасен за движението ! Тоест при проверка някаква глоба, но без да спират автомобила -- Гвоздейков го каза не знам дали е валидно веднага ? И европейците доволни и ние доволни !!! Така по-бива !

63

Мдаа

преди 1 месец

Напълни ли се мобилето с кочини бензин/газ хахахаха? *** вика че бил екологичен ама сутрин докато загрее целия квартал смърди на недоизгорял бензин и масло

62

до 63

преди 1 месец

ръждясалите и димящите таралясници в момоента минават прегелда а екологичните на газ и бензин не

61

абе "програмист

преди 1 месец

според тебе дизеловия пушилник е по екологичен от бензиновия и автомобила на газ,защото според ГТП и министерствата така излиза

60

Анонимен

преди 1 месец

Над 30.годишна Жигула минава прегледа без проблеми защото гениите като Дунев са заложили в софтуера параметри които жигулата помриба без проблеми освен ако не е тотал щета. От друга страна за по новите коли параметрите са такива че може да ги покрие кола слязла от поточната линия преди месец. Още нещо,Опел например е определил за даден автомобил еко 4 , обаче българския разбирач му дава еко 3,щото е по в час от Опел. Муахахахахаааааа....

59

Програмист

преди 1 месец

Още преди година писах, че ще намерят начин да ви отнемат ръждясалите и димящи таралясници. Било е грешка да дадат достъп до автомобил на всеки, и сега тази грешка е на път да бъде поправена. Автомобила не е за бедняци, защото пестят от поддръжката.