162

васил божков

преди 1 месец

Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама. Връщай парите, че иначе ще има много льобоф.За крадец не ставаш сине, те си будала !

161

Анонимен

преди 1 месец

Голяма глупост сътворихте Слави! И гаранция,че е твое желание това! Да гъделичкате Егото на ГЕРБ,да ни " управляват" от ваше име " Ама Ти си срам бе човек!"??! -:(

160

Ива

преди 1 месец

До 160 Реалист. А по- кротко моля със свястната партия ПП ДБ.А не ни прави на мало умни ,като тоя мошеник и подобните му,ако обичаш

159

Реалист

преди 1 месец

ИТН клоуните са мазни лъжливи аматьори разиграващи евтини сценки, сипещи клевети и помия върху единствената свястна и адекватна партия ПП-ДБ!

158

ххахахха

преди 1 месец

три пъри гласувате са него, а той се изсулва и не влиза в парламента. така ли сте се родили или сте ходили на курс?

157

Мнение

преди 1 месец

Жалки чалгаджийски клоуни от ИТН, вие се ПОЗОР за България!

156

Поли

преди 1 месец

Негодник,интригант!А видяхте ли другия лъжец патриотара,америкомразеца Копейкин как се беше издокарал- с цепнати на коленете американски дънки.Да тури руски потури негодник!

155

Феодализмът си отива

преди 1 месец

Отново няма да се промени статуквото. Това ще стане догодина щом Примитивна рус бъде сразена в Украйна и веднага у нас бъдат забранени етническите и путинистките партии. Така Европейска България ще остане завинаги сред народите от Свободния свят...

154

ТУРСКИЯ ИБРИК

преди 1 месец

НА ФОТОТУ ГЛАСУВА И НАПРАВИ СЕКЦИИТЕ НА ДПС В ТУРЦИЯ 166 БРОЙКИ

153

анонимен

преди 1 месец

Даже и за шоу не ставате, Славейчо! И този бушмен Тошко, си е много повярвал, че е субект в политиката!

152

Идеалист

преди 1 месец

Чалгаджиите даже не можаха да провлачат преговорите още 1 месец, та изборите да бъдат след 4 ноември, конституцията позволява. Сега ще гледаме политически салтоморталета на байдънистите - троцкисти.

151

Анонимен

преди 1 месец

Никой не е очаквал ИТН и Славуцата да съставят правителство. Славуцин не направи кабинет дори , когато излъга 600 000 българи да гласуват за него и имаше мнозинство, вместо това разправяше лакърдии за северомакедонски космонавт... Сега пак разтяга локуми ипредизборно се прави на мъченик, също така тупа топката в угода на радев и доган, тъй като е тяхна марионетка.

150

Ужас

преди 1 месец

Гласуване иначе - герб/дпс, ще си кара без грижа - с служебния кабинет на главата - благодарение на-пп/дб с промените в конституцията

149

Анонимен

преди 1 месец

До Да За да могат ГЕРБ да правят каквото си поискат с народа ли? Затова ли искаш да се вдигне %? Маминият той...

148

Някой си

преди 1 месец

Продължавайте да гласувате. Някой си прибира паричките от тези поредни избори. Пълен бойкот трябва и протести.....ама не "аз ще ходя да гласувам". *** народ слаба държава

147

Анонимен

преди 1 месец

И сега, драги зрители, не се учудвайте ако на предстоящите избори ДПС станат първа политическа сила. Това е логичното развитие на ситуацията.

146

Да

преди 1 месец

Според мене трява да се вдигнат процентите с които се влиза в парламента. Примерно 10 процента, а не 4 процента и да влизат някакви мизерници. Има 3 партии с 4 процента и те мътят водата на всичко.

145

Анонимен

преди 1 месец

ИТН , Възраждане , БСП всички тези са патерици на ГЕРБ/ДПС.

144

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен ITN са ти виновни за "унищожение на България"? А кои управляват? Ще ме подсетиш ли? Правите се на неразбрали зайци ми се струва.

143

В столицата на ЕС

преди 1 месец

Брюксел(Белгия), преди десетина години имаше подобен епизод. Година и половина избори и не могат да направят правителство. И излязаха всички на площадите! И нидерландци(фламандци) и французи(валони), рамо до рамо. Нещо като русофили и русофоби у нас. И не спряха с протестите докато "избраните" не направиха правителство. И го направиха за месец. Така по света, а у нас - както винаги.