221

Анонимен

преди 1 месец

До Момичето от ДанияНяма значение как са възпитавани. XY хромозомата им е дала мъжки тип телесна структура, "мъжки" мускули и мъжка сила, която винаги ще е различна и по-голяма от тази на ХХ хромозомните. На ринга използваш мускулите си, а не възпитанието си срещу противника. Ако хомосексуална двойка възпита осиновеното си дете като жена, а то е биологичен мъж, това дава ли му право да се бие срещу жени на ринга?

220

Аз

преди 1 месец

От кога цензурирате термини от научната литература...?!

219

Аз

преди 1 месец

Нещо много дезинформация се получи. Тази/този не е транс и не си е сменяла пола, ами има най-просто казано мъжки полови хромозоми. На *** език нещо като ***. При условие, че има 23та полова хромозома ХУ се води мъжки фенотип. Родена е с женски полов орган, мъжки хромозоми. Сбъркана работа, кофти е, но няма място там където се бута. При жените не е честно спрямо другите участнички, при мъжете няма да е честно спрямо нея. Да беше станала шахматистка!

218

Анонимен

преди 1 месец

А защо не бойкотира мача? Знаеш как ще свърши, ама пробва да му счупиш главата! И като нестана почна едно реване по всички медии. Е айде стига. А. По-добре да беше отказала да играеш. Сега се жалваш пред всички в името на какво? Ако не беше играла, щеше да запазиш уважението на всички.

217

Митоша

преди 1 месец

Защо излезе,на ринга тиииииПробва за медалче,но по слаба сиииии.Ако беше била,нямаше да ревеееешА бързо бързо,щеше в стаята да се приберееееш

216

Момичето от Дания

преди 1 месец

Пак мнозинството коментиращи не са разбрали за какво става дума, но иначе отсъждат категорично и без никакви съмнения... Всъщност двете проблематични същества са от тези 0,3-0,5% от човешката популация, които най-общо биват определени като интерсекс, т. е. между двата пола. Тук може да има също няколко възможни варианта, но ние не знаем кои са те в конкретния случай. При раждането са определени като женски пол, възпитавани са според това определение, така че какви всъщност са ?

215

Анонимен

преди 1 месец

Доколкото разбирам е имало проблем с хормонални тестове в руската федерация, после ги е минала успешно на интернационално ниво. Руските стандарти са спорни, на нито дума от там не вярвам. Родена е жена, не е оперирана, има снимки от детството и си е баш момиченце с барбита. Стига ревахте.

214

Анонимен

преди 1 месец

Нейната противничка си е жена, макар и мъжкарана. Никога не е била мъж, няма и не е имала мъжки пoлови органи, не си е правила операции, и това е точка по въпроса за всеки християнин. А боксьорка да реве, че опонентката и е била по-силна от нея е смешно.

213

Анонимен

преди 1 месец

Защо изобщо се боксира срещу мъж ? Или от евротолерантност

212

Някой

преди 1 месец

Как може такова нещо, нейният противник си е мъж. Това е безобразие.

211

Анонимен

преди 1 месец

Мда ...стефчето що мълчи?

210

Анонимен

преди 1 месец

Да,Светле тази олимпияда е фарс ,содом и гомор ,гейпарад . А оная укринка скочи Само 2м. ,па уж подобрила на Стефка рекорда ? Излъгаха-фалшифицираха ,че е скочила 2,10м -ей така политкоректно ,че украта "победила" - Отвратително Бе !

209

Е то и в бягането

преди 1 месец

не е справедливо първите десет да са африканци от една и съща държава с генетично предимство.

208

възмутен

преди 1 месец

Двама трябва да бъдт изгонени от спорта: Треньорът, че не е подкрепил нашата боксьорка да напусне ринга и Стефка Костадинова, че си мълчи. Няма го Батето, няма го.Сега е излишен плачът. Ревете, не ревете, фактът си е факт.

207

Анонимен

преди 1 месец

Сехга пък българетата ореваха орталъка, защо я били пускали... ами нали е Олимпиада! Като не искаше защо не си стоя вкъщи? На крива ракета... нали знаете кое й пречи?

206

Анонимен

преди 1 месец

Костадинова няма достойнство за оставка, подкупена е с много висока заплата и ще кляка пред МОК колкото трябва. Само руснаците имат достойнство да се изправят пред джендъризма, но не всички. Запада си купуват съвести и морал чрез много евра и власт.

205

Анонимен

преди 1 месец

Италианците са дали 50 000$ на боксьорката си. Нашите нещастници какво ще дадат за геройството на Каменова да пребие мъж? Със съдийски хватки тикнаха джендъра напред, нали така е модерно вече в демократичния свят.

204

Лицемерка

преди 1 месец

Е нали още след края орева медиите че искала да хвърли ръкавиците, искала да се откаже след първия рунд но треньора и не разрешил. Сега пък "усетила" подкрепа и нямала как да хвърли ръкавиците.

203

Анонимен

преди 1 месец

Като ги виждат, че са мъже защо се лакомят и пускат нашите боксьорки на ринга срещу тях, а не бойкотират олимпиадата?

202

Май

преди 1 месец

Съдията и той е джен дърт. Светла беше сама срещу двама.