173

Анонимен

преди 1 месец

И 50 нови дрона да направят, пак нито един московчанин няма да оцелее ))))))

172

12 дан Шито-рю

преди 1 месец

До Треньор по бокс Първо превземете Харкив, а потом Одеса.

171

Треньор по бокс

преди 1 месец

Зеленскому не поможет ничего кроме новой дорожки.........ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА......

170

Както винаги

преди 1 месец

Нищо позитивно, нищо смислено и в услуга на човечеството! Само войни, оръжие, оръжие и пак оръжие.Това, че хората им живеят в нищета и *** млади не ги интересува - "Бабъи опять нарожают" както е казвал маршал Жуков. Сбъркан народ, ама с претенции да прекроява света!....Едва ли!

169

Анонимен

преди 1 месец

Преди блатните територии ги владееше Златната орда сега ги владее Zлата орда

168

Сата НАТО

преди 1 месец

Не знам кой какво препродава, но в България горивата са най-евтини от целия ЕС. Това за милиардерите, естествено, са измислици.

167

Анонимен

преди 1 месец

За 6 месеца откакто забраниха руския пертол в Нефтохима има 5 нови гръцки милярдера, препродавайки на България руски пертол с надценка като за евтоатлантици... А на същите тези евроатлантици майките им без средства за лечение на тежки заболявания... Жените се боксират с мъже, синовете ви носят бикини а дъщеррите ви си лягат с нечии дъщери в името на свободата. Толкова ви е не само акъла, но и морала.

166

До долния

преди 1 месец

Ти нали осъзнаваш, че си най бедния в ЕС? Нали осъзнаваш, че ако не дай си боже *** се разболее от рак няма да можеш да платиш рушвета на доктора и няма да имаш парички, да и купиш скъпите вносни химиотерапии? Че вместо да трърсиш начин да я лекуваш. ще търсиш начин да събираш паричнки за погребението и. И цялата работа защото даде 5 милярда за 5 самолета дето още ги нямаш, защото загуби проекти като Южен пооток, Бургас - Александропулис и Южния коридор?

165

Ха така

преди 1 месец

Истински ужас за един русофил е как е възможно някой да се опълчи на руския разбойник който даже е нахлул в къщата ти.Ти трябва покорно да сведеш глава и да му се подчиниш

164

USSR

преди 1 месец

Руснята се приготвя за окончателен разпад. Китай, Европа, Япония и САЩ ще помогнат на джуджетата по пътя към Отвъдното. Спете спокойно, тавагишчи.

163

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

ВОДКАТА И НАРКОТИЦИТЕ ЩЕ ЗАТРИЯТ ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО В РУСИЯ И ЦЕЛИЯ СВЯТ И ШАЙКАТА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО НЕГО НЕГО!

162

световните тумори

преди 1 месец

Путин и Ким Чен Ун - съвременните май муно-човеци с калашници и безумни ядрени мераци.

161

Българин

преди 1 месец

Откога ,*** и *** са забранени думи

160

Българин

преди 1 месец

Москва да разположи ядрени оръжия къде ,в Турция,в Италия,в Испания ,в Германия,а може и в Полша,в България,в Румъния и най вече във Вашингтон.Абе писарушки платени ,че нахалните амери са обиколили света с бази,че само тук са 4.С договор ,че при престъпление на амер ,Българското правосъдие е безсилно да го накаже,щот сме ***.Не народ ,а ***.

159

тоти

преди 1 месец

САМО ЕДНИ СТРАХЛИВЦИ ПЛАШАТ СВЕТА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ,БЕЗ ДА МИСЛЯТ,ЧЕ ГИ ЧАКА ОТВЕТНОТО ИА ХИРОШИМА И НАГАЗАКА ЩЕ ИМ СЕ ВИДЯТ НИЩОЖНИ С ТОВА КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ПЛАНЕТАТА !!ЯВНО ОЩЕ ИМА БОЛНИ МОЗАЦИ ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА БЕЗСМЪРТНИ И Е ВРЕМЕ НЯКОЙ ДА СЕ ВРАЗУМИ ДОКА НЕ Е КЪСНО!!!

158

Копейкин

преди 1 месец

Прав си късокракия с детските обувки - докара *** си Русия до просешка тояга. За какво им е на твоите да живеят? Никога не са биле Сити и доволни от живота си. Ама то е заради Ленин Сталин Брежнев и теб. Видяха как живеят останалите хора и има въпроси? Ако не те обесят на Червения значи си късметлия. Колко още ще се криеш из бункерите? Айде, че да го обявим за световен празник.

157

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Това е последният стадий от ядреният блъф , от тук нататък няма накъде ще ядът папалягат" ---- от тук нататък следва червеното копче.. и като изгреят много слънца, погледни снимката на зеленото жуже и си пусни олимпеедиадата за да си припомниш защо се превръщаш в пепел!

156

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Голям го вадят в Русия но мек." ---- но все така болезнено и на сухо влиза на колективния запАд..

155

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Жужето кремълско буквално не знае на кой свят е." ---- викаш затова се мотае като румба по сцените и се катери по празни самолети.. oh wait.

154

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Русские солдаты, сдавайтесь..." ----- обаждай се на Волга и спри нарк00тиците!