135

Право Куме в очи

преди 1 месец

До евро няма да се стигне,на никой няма да му е до него.Трета световна война чака на вратата.2025г.,човечеството ще се завърти,като пумпал.Предстои чистка на ***,човека се е самозабравил тотално!

134

На първи август

преди 1 месец

2024 незаконното НС на първо четене гласува предложението на незаконното служебно, след незаконните промени в Конституцията "Закон за прием евр". ПРОТИВ ВЪзраждане и БСП, и 2 независими.. ПОДКРЕПИЛИ цифрово евро: ГЕРБ, ПП, ДПС, СДС, ДБ и независими. Чакайте Второ четене, а после НЯМАТЕ ПРАВО на референдум по МЕЖ. Договори. Незаконни: Служебно правителство, незаконно НС,гласуват евро в България. На българите ЧЕСТИТО.

133

Цифровото евро

преди 1 месец

Няколко системи за бързо разплащане ще се обединят, които могат да бъдат надграждани, в тях имущество, здравен паспорт, глоби, всичко обединено в едно., процесите започват от 2007 г. Съвсем случайно финансовата криза започна 2008. В Канада сметките на всички дарили пари за протести бяха блокирани и закрити. Вече щъкат неофициални индивидуални въглеродни отпечатъци. Следва програмата "От фермата до вилицата", ще се проследява кой какво консумира. Обсъждани са лимити на харчене. КРИЕ СЕ ИНФОРМАЦИЯ

132

България

преди 1 месец

има представители в ЕЦБ за въвеждане на дигитално евро чрез смарт часовници и мобилни телефони. Това е, което не се казва на българите. Да каже колко тона злато от 2002 са дадени в Банката на Англия, което носело лихви. 25 тона са дадени. 16 тона са в България. За 21 години са получени към 596 кг. злато. За сравнения Концесията злато според слухове годишен добив 7 тона. Златото ни се използва за спекулация на борсата. Защо златото не е прибрано в България, защо България не оперира с него.

131

Анонимен

преди 1 месец

... разрешение дори само за прелитане -- бам ! удар с тактическо ядрено оръжие или еквивалентно по "съюзниците", т.е. прислужниците на сащ. България трябва да започне да се дистанцира от страни, коитопостоянно имат претенции към Русия -- няма да бъде здравословно оставането влагера на войнолюбци, които реално са лузъри.

130

Анонимен

преди 1 месец

... действат в посока на смаляване, смаляване, смаляванеи приравняване към страните от 1-ва група. Докато реално България принадлежи къмвтората група страни.Еврото няма бъдеще. След няколко години ще започне втората фаза на третата световна -- за нея компрадоритеняма да ви информират и ще ви държат в неведение до последно. В тази фаза Русия е възможно да употреби тактическо ядренооръжие -- ако натовски или американски самолети излитат от бази в източна европа,или получават разрешение ...

129

Анонимен

преди 1 месец

Еврозоната е капан, в който влизат жертви -- такива са балтийските страни, словакия, словения, хърватска. Това са страни от разпаднали се федерации -- ссср, чехословакия, югославия, в които са били подчинени на една водеща членка. Тези които не искат да влизат са Полша, Унгария, Чехия, Румъния -- това са друга категория страни с по-големи икономики и съответно възможности -- и Българияв коя категория е -- управлявана от предатели компрадори които искат да я омаломощят и постоянно ...

128

Вьзмутен

преди 1 месец

Банките на този измимник в момента - пресмята операциите си в Евро без да сме го приели и грабят с двойни такси гражданите а данс спи

127

Откога

преди 1 месец

химици имат право да коментират финансови въпроси. Няма образование, знания и капацитет.

126

Този човек

преди 1 месец

има ли някакво образование свързано с финанси. Като го чета имам чувството, че жената почистваща входа има повече икономически знания от него.

125

Гошо

преди 1 месец

Амбиции трябва да се изпъди мършата от държавата

124

Анонимен

преди 1 месец

Тоз рептил няма ли да занемее веднъж завинаги. Само простотии ръси.

123

Анонимен

преди 1 месец

Като иска евро да си събира багажа и да върви в Брюксел, на никого няма да липсва.В България се ползва българския лев.

122

Shark

преди 1 месец

До 118. Ами същия като оонова недоразумение Плевнелиев. Мине не мине време и някой от тях се изходи по някоя медия. И двамата не са никакви.

121

Гаро

преди 1 месец

Я не моем да разберем!?....ерменци,евреи,турци и не знам си кои още яхат България дават акъли за които никой не ги е питал и водят чрез Геноцид българите на заколение...

120

Стойне от Чукурово

преди 1 месец

Да ви таковам таковато. Унищожихте България,да не ви споменавам поименно, и са еврото че ви оправи....От 1990год. закопавате България все по дълбоко и по дълбоко !!!

119

Руси

преди 1 месец

Стига с това евро бе ,косур ни е на голия ***. То ако беше толкова хубаво и задължително една Полша щяха да го приемат. Те по глупави ли са от нас ? Айде малко по-сериозно. Искат да изкарат парите на бабите от под дюшеците. Безсрамници !

118

Анонимен

преди 1 месец

Тоз пък с неговото евро . Думата евро идва от евреин ;) Еврото си е пирамида за балъци . Няма хартиена валута не изгубила стойността си в човешката история . Когато си в един лагер с най фалиралите е по добре да не делиш нищо с тях . Пирамидии гръкофараони и евробалъци за милиардии . Евро земии ейй евро земии ей

117

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера откъде идва авторитетът на Хампарцумян. От години не е никакъв шеф никъде. Изказванията му са меко казано неуместни. Бръщолеви някакви нелепици по тв студиа. На някого от полза ли са "анализите" му?

116

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Харпуткян изглежда като излязъл от филм на ужасите .САЩ си туриха такиваИзчадия да унищожават.