31

Българинъ

преди 1 месец

На 6/10 нямаше една жертва. Навечерието на мирен договор Израел-С.Арабия беше. Иран, за да осуетят мира, нападнаха на 7-ми от Газа (Хамас), на 8-ми от Ливан и Сирия (Хизбалла), на 9-ти от Йемен (Хути). Хамас са смазани в Газа. Време е Иран да го отнесат. И те го знаят.

30

Анонимен

преди 1 месец

Мосад не спи, Мосад действа! А нашите служби са пълни с лакеи на властимащите и некадърници. Делото за атентата в Сарафово още се влачи, а Мосад за 2 -3 г. намери всичките организатори и извършители на атентата и ги ликвидира.

29

възхитен

преди 1 месец

Иран май ще са първите,които ще получат подарък няколко ядрени бомби от Израел,ако продължат с налудните си мечти, физически да унищожат Израел и еврейския народ.То бива лудост,то бива омраза,но иранската шизофрения кяма граници.На злото се отговаря със зло,на доброто-с две добрини.Умопомрачените шийти следва да го разберат това.Нашият християнски свят е твърдо зад Израел.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ще ги намерят Предателите! Гаранция!!

27

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости и поредните лъжи! Всъщност бомбата е била вградена в сградата преди няколко месеца, при освежаващ ремонт. Активирана е от дистанция. В Иран са рестувани около 20 човека, свързани с този ремонт, работили по ремонтирането и охраната, както и доставчиците на материали. Търси се кой е информирал Израел, че мишената е пристигнала точно в тази сграда и на съответното място и кога, за да могат да активират бомбата. Това също не може да се скрие. Всички комуникационни връзки се следят.

26

Израел

преди 1 месец

рано или късно ще изчезне, както се появи под натиска на САЩ. Колкото по-рано, толкова по-добре.

25

КГБ

преди 1 месец

Кого лъжете ,собствените си деца ,защо го правите ......Човека си е жив и здрав и ,ако продължавате да правите тъпотии може да пратим кординатите му на медиите.Помислете как да почнете да връщате Червеното знаме ,фашистите ще ви унищожат до крак.С лъжи и машинации не става ,ние да речем се прайм на заспали ,какво ви помага това срещу фашиста...

24

СЛАВА НА НАТАНЯО....

преди 1 месец

ОБИЧАМЕ ТОЗИ ЧОВЕК!!!!

23

Анонимен

преди 1 месец

Командира Хасан Насралла ли се казва? Колко подходящо, всички тарамбуки това ги чака, макар че те пълнят гащите и до ден днешен като видят ф16 на снимка.

22

" БОРЕЦА ЗА СВО

преди 1 месец

...по чиято заповед избиват деца , старци и пеленачета и ги хвърлят в кофи за отпадъци.....БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТАКАВА " СВОБОДА".....ХАХАХА.....

21

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 1 месец

ТОЙ --- "СНАРЯДА С МЪЛЪК ОБСЕГ" Е ВЛЯЗЪЛ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА....ХАХАХА......А, РАКЕТИТЕ НА ИЗРАЕЛ ИМАТ И " ЛИЦЕВО РАЗПОЗНАВАНЕ"И ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОБА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ИРАН, КАКВО МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Време е това недоразумение Израел да бъде нулирано.Това е територия на злото,това е територия на държава базирана на тероризъм,никои не може да ме убеди че евреи не са платили атаката стрещу себе си за повод,никои не може да ме убеди че най-добрата система за пво Железен щит случаино е запецнала,никои не може да ме убеди че са случаини ударите по бежански лагери,никои не ..че са случаини случаините убиства на лидерите в региона и не само .

19

Анонимен

преди 1 месец

Прочетох заглавието: "...снаряд с малък обсег", и спрях да чета. Представям си какви още глупости са написани в тази "статия". Но поне се посмях от сърце. Повдигна ми се настроението за цялата вечер!

18

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Вечна му памет и поклон пред големия борец за свободата на Палестина Исмаил Хания!

17

Анонимен

преди 1 месец

Персия ще победи евреите.

16

Анонимен

преди 1 месец

"Поредната брилянтна операция на "Мосад".Арабелите да побучат и толкова.Израел е с класи над тях." --- --- --- Поредната пpocтотия написана от един oлигoфpен. Иран няма нищо общо с арабите.

15

Алекс

преди 1 месец

Поредната брилянтна операция на "Мосад".Арабелите да побучат и толкова.Израел е с класи над тях.

14

Анонимен

преди 1 месец

Страх, страх, страх. Това се чува по каналите.

13

A$$Kikkr

преди 1 месец

Скоро време в Иран ще думкат "заряди" от небето с голям обсег.

12

Виж 10

преди 1 месец

Да не преиграваме. Какво направили с нацистите.... Ами нищо. важните работиха за американците и руснаците, след войната. Помагаха им да се развиват. Само тук-там някой непотребен дъртак го отвлякоха към Израел. Виж след Мюнхен бяха внушителни. За тогава - браво. Но това сега е безсмислено клане, за да не влезе Биби в затвора.