50

Мой

преди 1 месец

Сега да обърнем шахматна дъска.Бойни кораби на Иран се отправиха към мексиканския залив!

49

Българин

преди 1 месец

Сащ и Израел са пред енергийна криза поради липса на петрол се насочват хутите Иран

48

Българин

преди 1 месец

Хутите ще потапят кораби на САЩ и великобритания

47

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха. Агресора Израел напада кой , където и когато си поиска и вместо санкции, подкрепа за Палестина, Ливан и Иран , то точно обратното!!! Ето за това никой няма право да казва на Русия каквото и да било - ако бях на мястото на Путин, бих направил с Украйна ,това което прави Израел в Газа - без никаква жал!!! И без това повече санкции не могат да му измислят!

46

Пловдив

преди 1 месец

Ще се найграят американските тарикати .

45

Анонимен

преди 1 месец

Чу се, че Иран има хиперзвукови противокорабни ракети... Ще видим какво ще стане. А Ердоган само приказва. До сега никога и нищо не е направил срещу Израел. Има поне малка интрига в този мач. Не като в Украинския.

44

Злото се пробужда

преди 1 месец

ГОТВЯТ СЕ да Ударят Ливан - после йордания египет- който им се опълчи на варварството--Дано Тръмп спре всичко това- Дори казаха на Ердоган че ще завърши като Садам Хюсейн -обесен

43

Анонимен

преди 1 месец

Провървя ни, Баба Меца ще бъде наритана от Европа да прави безплатен секс с Дракона, но много няма да издържи , на нея и треба големо кересте и дебели пачки .

42

ПЕНКО

преди 1 месец

КАК ТАКА ВОЮВАЩИТЕ И УБИВАЩИ --- САЩ И ИЗРАЕЛ УЧАСТВАТ В "ОЛИМПИАДАТА " --!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

До 45

преди 1 месец

Явно не различаваш вероизповеданията с каскетите и бомбета. Едните евреи са ортодоксални. Стиковай си знанията.

40

29-30

преди 1 месец

Това е психично болния Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ПИШЕ ГАДОСТИ по сайтовете в новини бг. е Nazi SS

39

МиСирски

преди 1 месец

Аве вие луди ли сте да сте на страната на чаршафосаните?! Те че евреите не са стока, не са, ама все пак са по цивилизовани от ония. Не съм чул евреин да коли хора по улиците с неистови крясъци. По принцип евреите са били доста войнствен народ, но Новохудоносор ги е върнал в предучилищната. После Рим съвсем ги е приключил. В перспектива са обречени. Арабите се плодят кат плодови мушици и рано или късно Израел ще изчезне от глобуса. А Европа ще е халифат. За жалост

38

Анонимен

преди 1 месец

до 45, израелтяните не са християни, в Израел има около 150 хиляди християни и те са араби, палестинци

37

Анонимен

преди 1 месец

Браво. Единствените пазещи християнския свят от потуриите. Къде са русия, Франция, Германия, Англия , Италия , Испания .... големи претенции 0 способностти. Това е истината.

36

Съгласен

преди 1 месец

Разбира се че силата на Израел е мит упорито и систематично насаждан умишлено с десетилетия за да държи в страх всички които биха се опълчили на тия извepги.Досега само пряката военна помощ от САЩ по официални данни е 310 млд. долара от създаването на Израел и поне още толкова са разходите на Америка за сдържане на съседите и военно присъствие в района.Видя се че "Железния купол" беше продънен от самоделните ракети на Хамас и само съюзниците спасиха Израел от иранската ракетна атака ...

35

БАНко

преди 1 месец

ЕЙ ГО КЪДЕ ИМ Е НА НАТООВЦЕТЕ И ФАШИСТИТЕ ОТ САЩ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И ... ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК !!! НАВСЯКЪДЕ ВОЙНИ , ДАЖЕ И СРЕЩУ РУСИЯ !!!

34

НЕУТРАЛЕН

преди 1 месец

Напълно съгласен съм с Mda. Обаче и САЩ са вече на пързалката надолу. Просто отказват да приемат, че някой друг ще им казва какво да правят, ще ги учи на демокрация, ще им налага чужди НПО-та, ще им реди листите за Конгреса, ще ги балансира с етнически партии... Но ще стане. А за Израел въобще не говорим - сапунен мехур. Пък и самият Кисинджър каза, че Израел вече НЕ Е НУЖЕН. Не аз, Кисинджър го каза. Останалото е въпрос на време...

33

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Анонимен37 според американската доктрина, като режеш глави с лопата, получаваш томахок през комина на колибата. а как е според татарската доктрина, палиме отсекъде и викаме чехи турци и франсета да ни спасяват?

32

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

те крайцер(и) вече са в червено море, кво ше им пратят, Мисури да гърми чалмалиите с черешовите топове?

31

IQ 3.14

преди 1 месец

перестройката почна . явно некой е сметнал че ше е по лесно да оправят съюзниците на кацапете отколко самите тех. чекаме камала харис в корея да каже "мистър президент, теър даун дат уол"