37

Мухаха

преди 1 месец

Тоя ли дюнерджия е "мозъкът" на атентатите ... ПовЕрвах. ИзведнАж..... То както и всички повервахме , как арабски пастири , дето само седмица преди да пристигнат в САЩ са пасли коззите а в САЩ само с двумесечен курс на едномоторен самолет "Чесна" така са овладели пилотирането че са управлявали Боинг, извършили са сложна маневра над градска зона с небостъргачи и са уцелили точно Търговския център. Нали ? И как леката алуминиева конструкция на самолет събаря МАСИВЕН небостъргач .Баааго.

36

Анонимен

преди 1 месец

Русия е предоставила на евреите автономна област с територия по-голяма от България (столица Биробиджан), да се заселват там, не да се навират между един милиард араби и да създават проблеми.

35

НАркомани на Лечение

преди 1 месец

Experts must to make tests about narkomans from US CONGESS !!1LAnguage BUlgarian !!1Във връзка с окупиране на САЩ от жестоко престъпна групировка / да се направят тестове за наркотици на всички станали на крака на най жестокия масов убиец на 21 век БЕНиамин НЕтаняху по време на посещение в Вашингтон..Следят го като убиец на над 13000 деца родени в ИЗраел вкл ЯХВЕ>>убит от израелски снаряд преди месеци в ГАЗА>

34

ПРИЛИЧА НА ПУТИН

преди 1 месец

ВОДЯТ "СВЕЩЕННА" ВОЙНА СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА И ХРИСТИЯНИТЕ

33

Анонимен

преди 1 месец

ГУАНТАНАМО ЛИ Е АМЕРИКАНСКОТО КАРЛУКОВО ДЕТО ОТ НОРМАЛНИ ПРАВЯТ ***, ТА ДА ГИ ПОДГОТВЯТ ЗА ИЗКУПИТЕЛЕН АГНЕЦ НА НЕСКОПОСАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА ЯНКИТЕ???!!!...

32

ТОЗИ ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ.?

преди 1 месец

ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ, ЗАЩО ЕВРАЗИЕЦА ОТ КРЕМЪЛ, СЕ РАЗПИЩОЛИ, КАТО НЕРРЕЗ...

31

Анонимен

преди 1 месец

Хехе, да дойдат в България, ще им дадат макс 7-8 години затвор, ще им приспаднат годините, докато са били в затвора и ще ги пуснат за добро поведение. Марковски ще излезе по телевизиите и ще разкаже как са страдали и не трябва да се обрича човек на смърт, трябва да му дадеш да се поправи. Направо да се разплачеш ...

30

Анонимен

преди 1 месец

Вместо доживот в тясна килия, те ги освобождават от мъките и ще им осигурят лека и бърза смърт.

29

Христо Христов

преди 1 месец

Според бившата пакистанска премиерка Беназир Бхуто, Осама Бин Ладен умира от бъбречна недостатъчност през зимата на 2021 година в пещерите на планината Тора Бора на границата между Афганистан и Пакистан. На кого да вярвам? На Бхуто или на евроатлантиците?!

28

Анонимен

преди 1 месец

Извънредно подозрително е дали този въобще е виновен за нещо. Но е затворен без съд и присъда.

27

AZ

преди 1 месец

Статията е писана от *** Василева, смятай ...

26

AAAAAAAAA

преди 1 месец

Важното е че двете кули се сринаха а и с тях 3000 американски терористи отидоха в АДА

25

Анонимен

преди 1 месец

Каква смъртна присъда бе? Нали уж бяхте най-голямата демокрация?

24

Анонимен

преди 1 месец

Договорите на САЩ не струват хартията на които са написани. Уникален срам и позор. Какво стана с ракетите със среден обсег, и тях май не ратифицирахте. Всакакви преговори със САЩ са загуба на време.

23

Анонимен

преди 1 месец

Кюрдът Йоджалан също ли съпричастен с атентатите през 2001 г. в САЩ?!

22

Анонимен

преди 1 месец

А как стоманен небостъргач пада в последствие от пожар? Като падането е едно към едно с такова от контролирано разрушаване с експлозиви? В света няма стоманена сграда паднала от пожар, но там в един ден падат три такива от които не остава една отломка или предмет - нито едно бюро,стол, нищо-всичко е на прах. Остават само паспортите на саудитските терористи които са хвръкнали и намерени на метри от сградата. И това са само 1/100 от странните неща покрай това събитие.

21

С ДВЕ ТУХЛИ

преди 1 месец

ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА ПОЛЗВАТ ДЕВИЦИТЕ

20

Хора, свързани

преди 1 месец

с 9/11 в Гуантанамо няма. Просто САЩ разиграват театър.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7 Какъв ван? Кога е станало това, когато паднаха небостъргачите или когато се произнесли присъдата на този?

18

Христо Христов

преди 1 месец

До 9 "Тия терористи наистина заслужават смъртна присъда," - а Ахмет Чатаев, който взриви 150 човека на летището в Истанбул бе закрилян от ЕС и ЕСПЧ от преследване на Интерпол, а Австрия му издаде и нова самоличност. Евроатлантически ценности.