12

Пепи евРото

преди 1 месец

ГабиТУ яхна жипка като НаталиТУ - един им ги пазарува Банкята му казвали. Танчето знае за Кво говоря. Тя е любовница на банкята и освен да се кипри в инстаграм и да се зобА (за което изтърпя наказание) за друго не става. Аман от Балкантурист на олимпийските игри. И то на гърба на държавата, а в нейния случай и на Банкята

11

Анонимен

преди 1 месец

Олимпиадите са били демонстрация на съчетанието между силата на тялото и силата на умствените, творческите способности. Дисциплините са били от нужните качества за война и от нужните качества за умен и красив мирен живот. По времето на Хитлер, в стремежа да възобнови единството на духа и тялото, в Берлинската олимпиада са участвали и представители на изкуствата, от България художникът Дечко Узунов.(Известният на всички с теоремата си грък Питагор е участвал И в състезанята по юмручен бой)

10

Анонимен

преди 1 месец

Още от утре започвам подготовката си за следващата Олимпиада! Продължаваме напред!

9

Анонимен

преди 1 месец

Като се гледат гимнастиците какви неща демонстрират като възможности на тялото, разбирам да тренират по цял ден и да са професионалисти. Но, без да имам каквото и да е против момичето, честно казано, не виждам как тази дисциплина може да е професия. Затова си мисля, че трябва да се занимават с нещо друго извън физическите тренировки, да работят нещо смислено.

8

Анонимен

преди 1 месец

Всяко зло за добро- ще се махне по най- бързия начин от това сборище на неопределени индивиди, както и от миризливата Сена.

7

Ганьо

преди 1 месец

Хи-хи-хи.

6

Анонимен

преди 1 месец

Никаква изненада.Не мога да разбера защо ги изпращат, когото предварително знаят, че ще се провалят.Срамота

5

Анонимен

преди 1 месец

От 1988 в Сеу само надолу почти с някакви проблясъци.

4

Юуп

преди 1 месец

Върна са греб и медали нула

3

Анонимен

преди 1 месец

Важно е участието.

2

наистина

преди 1 месец

аман от туристи за наша сметка! Да се плаща за хора, които имат шанс за медал само! България нямаме пари за подобни своеволия!

1

Анонимен

преди 1 месец

Още една туристка!