12

Лъжльото

преди 1 месец

Е, Славчо Трифонов......Дерзай , обречен си от всякъде.....

11

Деа майката на Злия

преди 1 месец

И , на сини му лъжльото, умишлено се палят тези пожари.....

10

Емигрант

преди 1 месец

ДЕФИЛЕ - река, влага, влажен въздух ??? Мислите ли ? Как не се запали НАЙ-ЗАПАЛИМОТО - една НИВА ? Докато имате това МЕНТЕ Калин никога няма да научите нито един подпалвач кой е ? Изобщо МЕНТЕ държава !

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 5 Това със спирачките и фаса е фантазия. Умишлено се палят горите и не е от тези две причини защото стават пожари и там където няма влакове.

8

въпросче

преди 1 месец

има ли още някой да вярва че пожарите у нас се самозапалват ?

7

Огнян

преди 1 месец

Е-е-е, гръкофилите и гръкоманите как ще идат на море сега? Съсипаха я тая държава.

6

Емигрант

преди 1 месец

Какво ви интересува фас ли е,спирачка ли е,горите бе както никъде по света,не ви ли интересува,че нищо не се разкрива,а вече горят и сметища и НЯМАЛО опасност от отровен въздух,то така и нямаше опасност от Чернобил,но България беше най-засегната,а вятърът духал към Швеция и Финландия които се оказват най-незасегнати защото са биле най-честни в справянето с опасността ! На клада сте бе,горите като факли, вие мислите от фас ли е или от спирачки,а ниви не горят със слама това кога ще го измислите

5

Благоевград

преди 1 месец

гори земята македонска....

4

Анонимен

преди 1 месец

Гламчевввв!! Счупихте я тая държава. Закривай и се махай!

3

Анонимен

преди 1 месец

Да, както вече е коментирано едната възможност е фас от влака. Но също може да е и от спирачката на влака ако е дала искри. Имаше вече такъв случай наскоро.

2

Емигрант

преди 1 месец

По новините - Главанака: "справяме се БЪРЗО и ДОБРЕ" , Калин Ментето: " ЛЕКА-ПОЛЕКА овладяване пожарите" ! Разбирате ли в каква държава живеете и какво простолюдие ви управлява ? Поне да имаха синхрон в ЛЪЖИТЕ те и това не умеят да подготвят, това има само едно обяснение - ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРОSТТАЦИ !

1

Анонимен

преди 1 месец

Поредния хвърлен фас