107

Либерастия до шия

преди 1 месец

Еврогеювити сатани са се насралли само от мисълта че Тръмп като дойде ще им разтури софрата. Че може и фонДерЛайнян да й се иска отговорност за престъплениq с/у човечеството с нейните ваксини. На разни макарони дето плякат трансджендърски бабки ще им се види тясна и франция дори.

106

Американ

преди 1 месец

Плебсът на Джендърския Съюз го очакват нови данъци, за да му дойде акъла до следващите им избори..

105

Анонимен

преди 1 месец

Не е ясно как точно ще спре войната, но със сигурност ще спре парите за войната и сметката за нея ще мине изцяло на ЕС. Това все пак е 'европейска' война, а ЕС е голям и богат, за да се справи сам (според Тръмп). ЕС разбира се няма нито финансите, нито оръжията да поддържа тази война без САЩ и така тя ще прключи бързо. Без САЩ не знам дали ЕС би издържал и 3 месеца. Отделно, Украйна остана без хора. Като цяло, в ЕС трябва да се готвим за загуба (военна и политическа) и много бежанци.

104

баба мара

преди 1 месец

не не се страхува тръмп няма да спре воините по света това са празни приказкизащо иска увеличение на военните разходи на страните от нато до 3 процента каквоще прави с тези пари ще ни защитава от кого убиици по генезис изобщо не имвярваите за нищо

103

Хи хи

преди 1 месец

"необходимостта данъкоплатците от ЕС потенциално да допринесат повече за отбраната на Украйна."...............НЕ ИСКАМЕ ДА ДОПРИНАСЯМЕ ЗА ОТБРАНАТА НА УКРАЙНА ! НА НАС НИ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ЗА ОТБРАНАТА НА УКРАЙНА !

102

пияница мистик

преди 1 месец

ЕС не се страхува, защото първо, едноухото тръмпанзе няма да стане за 2-ри път Президент и второ, тези статии се пишат с цел да се информира обществото какво би станало, ако американците вземат че изберат този аналфабет и пpocтак

101

Анонимен

преди 1 месец

Мястото на Тръмп е в лудницата, а не в овалния кабинет. С първия мандат доказа че е нарцис шизофреник. Заболяването му се е задълбочило през последните 4 години, слушайте му напоителните речи, изпълнени с омраза и ненавист към всичко различно от него. Затова се спогажда с Путин и Ким, защото страдат от едно и също заболяване, болезнен нарцисизъм примесен с хейтърство към целия свят.

100

Подсказвам

преди 1 месец

Звънни на телефон 02 937 5100 и ги питай, но се дръж вежливо, за да не ти гостуват ония от ДАНС и ти потрошат кокалите, с идеологическата цел да спреш да питаш. ;);)

99

нн

преди 1 месец

И с Тръмп и без Тръмп САЩ ще се изтеглят от Европа. САЩ вече усещат че нямат работа в Европа. В САЩ не командва президента, командва бизнеса, а той няма нужда от Европа. Времето им в Европа просто изтече. Лошото е че ЕС го няма никакъв, съюзът ще се окаже голяма лъжица за устата на европейците. Те англичаните се изнизаха, но навярно няма да се размине само с тях.

98

Анонимен

преди 1 месец

А як ли е българския паспорт, як ли българския паспорт? Колко як е българския паспорт, колко як е българския паспорт? Българите могат ли да бегат свободно без виза в Пуерто Ривко, Българите могат ли да бегат свободно без виза в Пуерто Рико?

97

Анонимен

преди 1 месец

A къде има посолство на Пуерто Рико, знае ли някой тук къде има посолство на Пуерто Рико?

96

до 97

преди 1 месец

А Джо Байдън знае ли, че е президент на Пуерто Рико?

95

Do 96

преди 1 месец

Не виждаш ли, че се гаврим с неговите перманентни питания. ;);)

94

ПуертоРиканецо,

преди 1 месец

Напиши в лентата на Гуугл следното: 'Who's the President of Puerto Rico', за да охуееш и се запреш от питания. И глей ко става, виж кой те гледа. С uдuoтuтe понякога е много весело.

93

до 94

преди 1 месец

Посолството на САЩ върши същата работа. Човекът, който пита иска да Ви каже, че президент на Пуерто Рико е Байдън.

92

Анонимен

преди 1 месец

Да!

91

Льошо

преди 1 месец

В София няма посолство на Пуерто Рико. Нашият интернетен путешественик требен да даде запитване до пасольството на екс Фидел Кастро. Они ще го светнат. :):):)

90

Анонимен

преди 1 месец

А може ли някой тук да провери в штацкия интернет как се казва президента на Пуерто Рико? Какво казва штацкия интернет за името на президента на Пуерто Рико?

89

Анонимен

преди 1 месец

ЕС вече от всичко се страхува! Особено икономически!!!

88

до 90

преди 1 месец

Тук не е бюро справки. Моля, обадете се в посолството на Пуерто Рико!