16

Анонимен

преди 1 месец

Пълна изерия си е то ми ... Пуснете тока по 2 стотинки и нафтата по 7, па сведи и гледйа, кой ше е си прави изолации :)

15

ПВУ

преди 1 месец

ни изпрати на борса ток. От 2026 януари ще има шокови сметки за ток. Връщайте парите по ПВУ, и отказ от поетите заробващи ангажименти. По него увеличиха и зелените квоти. Които вдигнаха цените на базовата мощност на ДЪРЖАВНА ТЕЦ2 от 70 лева мегават до 200 лева. Тези квоти ги плащаме на борсовите спекуланти. И по-добре Булекзит. Нашите евродепутати и чиновници в Брюксел да си търсят нормална работа.

14

ГерболИННА

преди 1 месец

Цирк ГлобЪл Климатичний Екоталибаншънал прИзентс...

13

Анонимен

преди 1 месец

Ако си налепя 10 квадрата стиропор по фасадата ще стана енергийно богат. Въх и аз да не знам.

12

Имаше един лаф

преди 1 месец

по едно време шменти-капели та и сега!

11

Анонимен

преди 1 месец

Да закрием изцяло АЕЦ Козлодуй и ще спечелим нечовешки.

10

Fena

преди 1 месец

Както винаги гербавите риват като им вземат баничките, бозата и кюлчетата. Много спорно е кое е "Енергийна ефективност". Дали лепене на стиропор и смяна на дограми или газификация на жилищата например. Когато плащаш 10 стотинки за киловат газ вместо 30 за ток ще се топлиш и в неизолирано жилище. Газификацията на цяла БГ струва около 1млрд. А за стиропор вече се похарчиха 4 млрд и файда няма.

9

Анонимен

преди 1 месец

Леле ужас! Ако бях гербав усвоител, щях да си ухапя гьза от яд!

8

Анонимен

преди 1 месец

Ние нищо няма да загубим. Ще загубят мафиотите, наречени в България бизнесмени, които усвояват евросредства. Вие и аз няма да загубим нищо, както не можем и да спечелим в обратния случай.

7

До 5

преди 1 месец

Ха, точно това каза и един гаражен производител на стиропор ( стерео пор, както го нарича тоз юнак балкански), тотално убеден, че не мога дори да напиша правилно единственият продукт, който той произвежда.:-)

6

Ето тази снимка

преди 1 месец

е чудесен пример за това, което си представят хората в България, когато стане дума за енергийна ефективност. Екипи от надеждни млади хора, вързани на пластмасови столчета с осигурителни въжета ( ама, от по-евтините), които мацат по фасадите, каквото сте си поръчали.

5

Анонимен

преди 1 месец

Това е тотално недопустимо, надявам се да се предотврати.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ние отдавна сме ги загубили, въпреки, че не можеш да загубиш нещо, което никога не си имал.Енергийната ефективност не е лепене на стиропор по фасадите, а поредица от мерки, които би следвало да се предприемат след лицензирано обследване. Втората стъпка е да се изпълнят по дадените предписания и след това да се наложи контрол върху на обектите регулярно в рамките на следващите 10-15 години.Тук приключва приказката за ЕЕ, която разказваме в ЕС, съответно тук приключва и ЕС финансирането

3

Анонимен

преди 1 месец

От износител на ток ни превърнаха във вносител въпреки че сме най-бедните от ЕС.Това си беше по заповед на Бай Дрън,за да може Камилата Харис да диша чист въздух на другия край на света докато лицемерно даваха снаряди,обогатени с обеднен уран и самите те пият вода с атразин.Лицемерени кръвожадни популисти...

2

Анонимен

преди 1 месец

ОТ 15 ГОДИНИ СЛУШАМ КАК ВСЕ ЩЕ ЗАГУБИМ МИЛИАРДИ КОИТО ИЗОБЩО НЕ Е БИЛО ВЪЗМОЖНО ДА СПЕЧЕЛИМ

1

Анонимен

преди 1 месец

Ще ги загуби България, като вместо да се работи в НС, те ходят там като на сгледа и само не се харесват. Все едно да се женят някой го и пратил там. Представям си да кажа в офиса, че не харесвам Иван и няма да работя с него как ще ме държат и ще ми плащат заплата.