12

Колю

преди 1 месец

До Мара Ама така ще заснеме любовника ти и мъжа ти ще разбере. Камера да си сложи насочена към неговата врата комшията ти.

11

Мара

преди 1 месец

На съседа му разбиха апартамента. Сложи камера на етажа така,че да се вижда на целият етаж,кой идва и кой минава..Аз пък съм му благодарна, защото е някаква сигурност както за мен така и за останалите съседи на нашият етаж..

10

Айде моля ви се,

преди 1 месец

показвахте си тъ пите сертификати на охраната, че не можехте без молове и не се сещахте че здравният статус са лични данни!

9

СССР гази фаши бълхи

преди 1 месец

Фавелите в София.

8

Анонимен

преди 1 месец

Аз се чудя какво ни набутват тази платформа дето събира лични данни, а тя също била собственост на варненската групировка, както и този жълт сайт. С изпълнителен директор онази русата парашутистка.

7

Мвр и общинатаГледат

преди 1 месец

На коя как и влиза и кой колко го е надървил нормално е за милицюнерска държава като БеГето народа е казал мъж и жена в легло и последната ушеф

6

Анонимен

преди 1 месец

Прави се за обшата ни безопасност. Щом си навън ... Това е. Отделно, телефоните се следят вече и без *заппвед*.

5

Анонимен

преди 1 месец

Знам не само кой е пред нас, ами кой е на 8 пресечки. И не *** това знам колко пъто е минавал, колко често, накъде гледа и вече може да следя и по-похидка, така че нишо не обягва. Който енимал публипен профил с повече от 10 снимки го знам. На другите ом имма лицата с часове. И какво? Какво лошо ома в това?

4

Анонимен

преди 1 месец

В прованса охранителни фирми поставят камери на улични стълбове на височината на вторите жилищни блокове и снимат вътре в домовете на хората. Това е откровен eкcxибициoнизъм.

3

мммиии

преди 1 месец

Като ви оберат имота, първо при тия лошите с камерите ще тичате..

2

Анонимен

преди 1 месец

Това заведение в Разсадника е на брата на футболиста на Ботев Ивелин Попов.Много са нагли,страшна *** е през вечер там!

1

Анонимен

преди 1 месец

Кой ме вика, кой му ч.y.ка, фото Мексико е тука!