24

Шаши

преди 1 месец

И като се топят ледниците, какво? Босфор защо е прелял? Топенето е от 12 хиляди години. Нямало е заводи, коли, пернишки печки и т.н. . Но е нямало и ционисти. Земята се връща в състоянието преди да се образуват ледниците.

23

Очаквайте скоро

преди 1 месец

Каменни лавини и Мачу Пикчу да се срине то не бяха коли с печки не бяха самолети да не би мирно стояло не би чудо видяло

22

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвам на лъжите на рептилите а само на очите си. Следователно, това е лъжа, докато не ида там да ги видя, или говоря с достоверен свидетел.

21

Изсякоха се

преди 1 месец

гори по поречието на Амазонка, за да отглеждали ананаси, мини и др.. Ето го резултатът. Белите дробове на света. Тепърва безобразна сеч, концесии добив и проучване злато, метали и др. в България ще дава своите резултати. Но истинските виновници няма да бъдат съдени.

20

...

преди 1 месец

ми значи дори 3 годишните вече виждат, че глобалното затопляне си върви с пълна сила! Лошото е, че разни "разбирачи" се опитват да ми разправят как то това било конспирация целяща да им повиши цената на бензина с 5 стинки! Още по-лошото е, че това глобално затопляне ше доведе до едни преселения на народите! А всички видяхме как една малка война в Сирия едва не ни прегазиха емигрантити! Сега ше е много ,много, много, много, много ..., много по зле! Ама оди го разправяй това на "разбирачите"!

19

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

Цирк ГлобЪл Климатичний Екоталибаншънал?!? Агеееееййнн?!?

18

Анонимен

преди 1 месец

Като се върнем хилядолетия назад и виждаме, че е имало същото затопляне, както и ледникови епохи. Природата си има собствени цикли.

17

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Много мислите.През тези 10 години,спахте ли,та не сте го видяли бе НЕуважаеми учени? И сега какво правим,като този процес е започнал...мисля че началото на краят на човешката цивилизация е настъпил!!!

16

Анонимен

преди 1 месец

Добре почваме да ядем скакалци,само мир да има!

15

Анонимен

преди 1 месец

Замърсяването идва от самолетите изхвърлящи нездравословни алуминиеви нано частици и най-различни измишльотини - ушким срещу глобалното затопляне!

14

Анонимен

преди 1 месец

Виновен е Путин.....

13

Ледена епоха

преди 1 месец

Не е "безпрецедентно", след още115 000 години, ще видите. Радиовъглеродното датиране е доста спорна теория.

12

Нен4о

преди 1 месец

Това за звездите е вярно.И аз като се поразгледам нагоре,все си викам че нещо напоследък няма звезди.Изглежда йоносферата е замърсена и хипер запрашена.А това нагрява въздуха още повече.

11

Атомна БоНба

преди 1 месец

Много сме. Трябва редукция на двуногите, щото доста от тях са като мухи без глави.

10

Анонимен

преди 1 месец

До 8 Да бе *** си измислят. Много ясно,че на теб ще вярваме,а не на очите си. Преди 20-30г зимите бяха няколко месеца със сняг. Сега е само студено и най-много за цялата зима да се събарат 15-20 дена с валежи. Въобще няма промени не. Да не говорим,че преди като погледнеш към небето и се виждаха хиляди звезди. Я погледни сега през прозореца и кажи колко виждаш. Дали вече няма такова количество замърсяване,че не се вижда и небето като едно време

9

Паралиев

преди 1 месец

Некой май прави денги от тези "епохални открития". Де гиди мизерници, де!

8

Анонимен

преди 1 месец

Со ро со идните уро ди не пропускат ден да не всяват паника в хипохондриците. Когато са горещниците (познати у нас от 2000г) не трябва да се пропуска урожаят.

7

Анонимен

преди 1 месец

До 5 Има цикли,но преди е ставало плавно. Сега вече е доста видимо и бързо. Няма как да секат джунглите и да изгаряме всяка година петрол колкото една планина и посме да казваме,че хората нямат общо с промените

6

само да попитам

преди 1 месец

но това КАТЕГОРИЧНО заключение ли е...или все пак не е чак толкова КАТЕГОРИЧНО????...за една бъдеща Джурналистка питам че тя милата освен думата КАТЕГОРИЧНО...друго не знаела...казах и спокойно мила ти ще си най вдъхновента,позитивна и КАТЕГОРИЧНО вдъхновяваща журналистка...щом знаеш наизуст думата КАТЕГОРИЧНО друго не ти трябва ти ще си една достойна и КАТЕГОРИЧНА журналистка...

5

Бгг

преди 1 месец

Земята има цикли които траят стотици дори хиляди години. От 100тина години измерваме температурата и си мислим , че знаем нещо.