8

Анонимен

преди 1 месец

А бе тия които управляват света дали ще се спасят при трета световна война

7

Анонимен

преди 1 месец

Я се сетете кой набута юдеите между арабите,после арабите били виновни

6

Анонимен

преди 1 месец

Преди малко време едни Руски кораби навестиха своите приятели от Куба,абе отидоха с кораби само да ги поздравят,малко гадно се получи за една съседна държава на Куба която е на 140км по вода,е какво да се прави приятелска среща

5

Коки

преди 1 месец

Ами ако това стане с чернобилската аец колко аец имат руснаците за потрошаване.Правиш ри си сметката червено мозъче.И в момента реално и категорично 57 високо развити страни са срещу 4 реално безаналогови диктатури за да се надяваш че светът умира за диктатурите

4

Смешник

преди 1 месец

Ако се включи и Турция втората по сила армия в Нато след САЩ не знам дали на мошетата ще им е лесно

3

Алекс

преди 1 месец

Ако напрежението ескалира,Израел ще го намали с още няколко високоточни ракети.Израелското послание е кристално ясно.Арабелите, ако имат поне малко мозък в кратуните си,би трябвало да се кротнат.

2

Анонимен

преди 1 месец

Dано! Иначе ако почне ТСВреактора в Чернобил ми дава някак от към Русия няма да трае дълго. За няколко дена ще изпомятат по 100-ина ядрени бойни глави от топ имащите и после ядрена зима, апокалипсис и канибализъм за оцелелите. Единствено развитиети на горската фауна около запечатания реактор в Чернобил ми дава някаква надежда, че малкото оцелели могат да продължат живота.

1

АМОН

преди 1 месец

Погребенията в Иран вече са завършени след убийството на Исмаил Ханийе и аятолах Хаменей отбеляза днес: Забавлението започва след погребението !!