34

Анонимен

преди 1 месец

Бойкот на шахтата франция! Бойкот на тоя порутен извратен говнярниик!

33

баба мара

преди 1 месец

не се вълнуваите толкова всичко е закономерно и е в реда на нещата това саевроценностите за които бленувате и повтаряте от сутрин до вечер

32

Христо Христов

преди 1 месец

Е и 4 кончити вурст плюс тези двамата са идеалното лице на ЕС спорта за художествена гимнастика. Дано ви харесат!

31

Анонимен

преди 1 месец

Щом има съмнения, вижте какво имат в гащите и съмненията ще изчезнат.

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28 - В спорта равенството не е да се бие мъж срещу жена. Там съревнованието е при равни условия. То пък това, дето се брои за жена, някой да му вижда нещо женско и женствено? И с лупа нЕма.

29

Нане Вуте

преди 1 месец

Не бъркайте две различни категории! Феминизъм и джендъризъм са две различни категории!!! Един въпрос към защитниците на тая пародия : ако вашата дъщеря се занимава със спорт и се изправи срещу джендър и бъде пребита , пак ли ще ги защитавате?? Или просто защитаваме всяка идиотщина само защото идва от смърдящия запад????

28

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос към дамите... Нали все мрънката и мячите за равенство. Ето ви го равенството. Излиза на ринга срещу мъж и се разплака за по-малко от минута.... Да и аз не смятам, че е честно, но вие ревете за равенство нали? В работната среда е по същия начин. Ходете да работите в някой склад и да мъкнете кашони по цял ден и да получавате същите пари като мъжете ... или на строеж да бъркате бетон.

27

Анонимен

преди 1 месец

Тия от Достън Динамикс не могат ли и те да вкарат един робот, който по паспорт е жена ^^, или роботите на Мъск?

26

Анонимен

преди 1 месец

Разрешат ли този да продължи да се състезава това означава автоматично, че спорта за жени отпада и от догодина ще има само мъже, които по паспорти са жени навсякъде - футбол, лека атлетика, вдигане на тежести и др. и др. Направо им разрешете да взимат анаболи и стероиди и направете задължителна една черта шмъркане преди състезание. Тогава ще стане интересен спорт.

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 Онази публикация беше много по-отдавнашна, преди войната в Украйна.

24

Анонимен

преди 1 месец

Исакам всички 1, 2 и 3 места във всички олимпийски спортове за жени да бъдат взети от травестити. И да видят жените ползата от феминизма ;)И така може феминистките да се научат да поемат последствият аот действията си. Ако ли не, подкрепям до дупка правото на травеститите да се състезават в женските спортове.Защо цялото общество забрави толкова бързо кой измисли, наложи и разпространи джендър идеологията? 2 лecбийки, любовници едната психоаналитик, другата клиничен психолог. Заклети феминистки

23

Анонимен

преди 1 месец

Мъже да се правят на жени в силовите спортове е малко смущаващо, все пак мускулната им маса е повече отколкото на жените :)))

22

Анонимен

преди 1 месец

СССР винаги е държал да изглежбда като стожер на морала. Ако си чел, че СССР е изпращал мъже да се състезават като жени то си чел укропитешка пропаганда ;)

21

Анонимен

преди 1 месец

Някъде имаше материал за съветски спортисти от недалечното минало. Имало е съмнения, че СССР нарочно изпраща съвсем нормални мъже преоблечени като жени, за да участват в състезания при жените и да печелят медали. Но това го четох много отдавна и не помня къде беше публикувано. Някой от по-възрастните сигурно знае подробности по този въпрос. Казусите не могат да се сравняват, защото тогава е ставало въпрос за хитрост и умишлена измама, а сега извратеняци демонстративно се правят на жени.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Момичето от Дания 17 ---- Всъщност, проблемът може да бъде решен много лесно. Има ли "Y" хромозома, значи е от мъжки пол. Само онези, които биологично са мъже имат такава хромозома.

19

Еврика!

преди 1 месец

Нека настояваме в следващата Олимпиада да бъде включен нов вид състезание - с тротинетки! Ще пратим Емилито и сигурно ще донесе медал!

18

Франк

преди 1 месец

НЯМА съмнение за биологичния им пол! Не заблуждавайте читателите, че има някакви съмнения или спор за пола на тези ypoди!

17

Момичето от Дания

преди 1 месец

Не са ,,трансбоксьорки", защото никога не са променяли пола си. Всъщност са интерсексуални, с определен при раждането женски пол. Впоследствие се установява, че генетично са с XY хромозоми. Така че казусът е доста сложен и тук не става дума за някакви копейкаджийски пропагандни глупости. Въпросът е какви биха били обективните критерии за допускане на такива хора до състезания, напр. равнища на тестостерон. А ако не беше бокс, а художествена гимнастика, тогава как щеше да се реши този въпрос?

16

Шаши

преди 1 месец

Жена не се удря, даже и с цвете. Изключение прави мъж с боксова ръкавица. Плендерастанска поговорка.

15

Анонимен

преди 1 месец

Нямаше начин да не е намесен и Путин...