101

Анонимен

преди 1 месец

ББ винаги има накъде да покаже, че е още по-***.

100

Ангелина

преди 1 месец

Този пъти ти си прав ,същото се отнася и за ГЕРБ и техните производни .

99

Анонимен

преди 1 месец

В понеделник Хаджи Тошо Африкански да връща папката. не могат да съберат 121 гласа. Аре ЧАО!!!!

98

Истина

преди 1 месец

Боко в Шуменско на хижите си живееш живота като църковна мишка,а сега ги плюеш.Това е плюнка хвърлена от теб,да ти слугуват на хижата,то мацки,музика,ядене на корем.сприсе бе човече!Срам нямаш,съвест също,очи не и какво имаш???.

97

Анонимен

преди 1 месец

Кешгейт" по заповед на Пеевски, списъка на всички "касиери в енергетиката които ограбват даржавата".

96

Анонимен

преди 1 месец

Бойко, не се подигравай с хилядите отрудени хора, ! Преди години се изпусна, че възродителният процес е нещо хубаво, само методите били неправилни, сега продължаваш...

95

4 ГОДИНИ НАДОЛУ

преди 1 месец

ГЛУТНИЦА, ЕВРАЗИЙСКА ГЛУТНИЦА-БСП, ИТБ, ПП ДБ, ВЪЗРАЖДАНЕ, ЛЕВИЦУ, КОПРИНКИ.... СЕГА АКТИВИРАХА И АГЕНТ"САВА"..

94

Анонимен

преди 1 месец

Бойко, не се подигравай с хилядите отрудени хора, които носят ДПС в сърцето си. Те са честни, достойни, горди и с изключително чувство за справедливост! Преди години се изпусна, че възродителният процес е нещо хубаво, само методите били неправилни, сега продължаваш...

93

Анонимен

преди 1 месец

Обаче има също толкова добро ГЕРБ с обръчите и порциите , само Вождът малко по-пpocт .

92

Анонимен

преди 1 месец

Баце лъже

91

БОКО И ШИШИ

преди 1 месец

Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята и ИТН дъното. Амин

90

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

ДПС е Едно - Агентите на ДС са Двама - Агент Сава и Агент Шиши - И Скоро и Двамата отиват в Небитието......АМИН......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

89

И ти ли Бойко

преди 1 месец

....Борисов усилено се дистанцира от ДПС... До вчера беше дупе и *** с Певката ...

88

безсрамник

преди 1 месец

Този доказан лъжец, крадец и лицемер, не спира да ръси безпардонни глупости, на които човек трябва да е много прocт, за да му се върже. Та той толкова години ограбваше страната именно с ДПС. Бяха като дупе и *** в задкулисието, разграбването и съсипването на страната. Направо не знам как може човек още да му вярва и да го слуша. В затвора му е мястото до живот. И отнемане на всичко, което има той и цялото му семейство.

87

Анонимен

преди 1 месец

Простият селтаак Бойко Борисов ще ни праща от избори на избори докато не стане на неговата. Егоцинтричин самовлюбен неадекватен нарцисист! Нали парите идват от друг портфейл - от данъците на народа, а не от собствения му джоб.

86

Анонимен

преди 1 месец

Никога не съм виждал гражданско общество, което е толкова сляпо и глухо!!!!! Ако отидат поне 50% българи да гласуват, България ще се оправи!!!!

85

Анонимен

преди 1 месец

Корумпираните Борисов и Пеевски искали да управляват България?! Това е срам, позор, падение! Това е показател за липсата на Правосъдие в България!

84

Анонимен

преди 1 месец

Двама човека спират прогреса на целия български народ - Бойко Борисов и Делян Пеевски! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е двамата мутро-мафиота да се оттеглят от политическата сцена!

83

Анонимен

преди 1 месец

Вината е на ГЕРБ за поне две съзнателно саботирани и провалени правителства, само и само ПП да не са на власт и да не назначат свои хора на мястото на корумпираните кадри на Бойко. Сега не крият, че искат изцяло те да командват парада, но пак търсят ППДБ за подкрепа. Това е безумно и ненормално поведение!

82

Анонимен

преди 1 месец

Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма изключения за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!