80

Българин

преди 1 месец

Проблема са частните болници които не лекуват и точат здравната каса. Произхода на средства с какви пари се построиха частните болници явно в хазната трябва да каже доктори бандеровци Белене е голям след Украйна екересажа ще заработи

79

JJIvanov Douser

преди 1 месец

Пълна ликвидация на "Министерство на здравеопазването".Аман от нагли престъпници издържани с ограбвани милиарди от българския народ ГОДИШНО.Колкото повече и по хронично болни толкова повече милиарди ограбват от народа през бюджета и през аптеките МЕД МАФИОТИТЕ>>НА първо място в света сме по убити от мед мафиоти вкл чрез инсулти,инфаркти,диабет,пневмонии ,САРС КОВ ..и РАК..Експерти да проверят ..

78

112

преди 1 месец

Като искаш Семашко бягай в любимата ти Русия.

77

НЗОК

преди 1 месец

е каца без дъно. Къде изчезват парите слухов апарат 15 лв. немска верига, в България 800 лв. като 400 лв. се поемат от НЗОК, отделно поддръжка плащана от клиента. Ето къде потъват парите? Трябва да се върне системата "Семашко". И доживотни договори при държавна поръчка за работа в България, както и безплатни специализации за студенти отлични в чужбина, оставащи в България.

76

Анонимен

преди 1 месец

Я ги вижте сестрите как си седят в стаичката на кафенце и бъбрене, лекарите прелитат на визитациите и хич не им пука за болните. Ковида най-добре показа нивото им. В Бг недостига е навсякъде само в държавните структури няма.

75

лекар

преди 1 месец

Точно тя бе министър от кабинета на Жан Виденов. Тогава заплатата ми беше 4 долара месечно!Можех да си купя само захар и сол и нищо друго!

74

лекар

преди 1 месец

Работя от1989-та. В началото заплатите бяха ужасно ниски. Започнаха да ги увеличават когато колегите се разбягаха по света. Сега сме останали пенсионери и такива пред пенсия. Млади няма и няма и да има.Колкото до М. Виткова- тя в поредният пропагандатор на БСП.Баща и е бил командир на партизански отряд!Като бе министър при нея заплатите ги увеличваха с по 3-4% и то така,че практически вземаш още по малко.Тогава се разбягаха и лекари и сестри!

73

Тон

преди 1 месец

Сега ли се сетиха, в България нищо вече не достига!

72

Анонимен

преди 1 месец

Като си счупих крака и всичките сестри бяха над 75

71

Анонимен

преди 1 месец

е то за това от години се говореше че ще стане, и само началото. във всеки бранш ще има недостатъци. до края на века България ще се срине напълно

70

Анонимен

преди 1 месец

Директорът, дето може да си купува по една нова кола всеки месец със заплатището си, да дава смените, нощни, дневни и да се грижи за болните. Като един преяжда като за последно, а на останалите се подхвърлят трохите от софрата на директора така се получава. Трябва законово да се вкара, че санитар е единица, сестра х 2, доктор х 2 и директор махимум х2. Санитар 2К, сестра 4K, Доктор 8К, директор мах 16К (какво ли толкова прави за да точи тези пари? обучавайте млади жени с договор да работят у нас

69

анонимен

преди 1 месец

Тази виткова с какви очи говори за здравеопазването! Да припомним че когато тя беше министър имаше нулева година за специализанти!!!!

68

сега ли ви светна...

преди 1 месец

то доктори нямаме по области градове....мед.сестрите са едни супер груби лелки на по 70 и отгоре и това е вече 10 години...Бог да те пази да не опреш до бг. болница....бизнесмени касапи...това не може да се нарече здравеопазване дори на шега.....

67

бг смешки 2

преди 1 месец

НА Българина не му пука особено ! всичко е наред !

66

МАХНЕТЕ БЕЗПЛАТНОТО

преди 1 месец

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЗА ИНДИЙЦИТЕ, КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ

65

9 септ 1944

преди 1 месец

Решението е да се затвори границата сега за да не се затвори държавата после.

64

хм

преди 1 месец

д-р Мими Виткова все я представят като бивш министър, дали има друго качество сега? ако е само песионер, има право да се изказва като бивш министър. а, дали е така? защото ,оже да се изказва и да защитава тези и да има интерес от това, нали?

63

Различни времена

преди 1 месец

Във соца се фрижеха за работниците ,хранеха ги имаше почивки при тежка работа големи заплати ,по-големи отколкото във администрацията и при редовна смяна ! Сега искат да те смачкат от работа до 65г и да получаваш по малко от агминистрацията и работниците се рабягаха ! Администрацията *** и вика да сте учили -- да но скоро като ти се запуши тоалетната няма да има кой ,градските тоалетни затворени няма бояджии няма селскостопански работници -НЯМА ! Хаиде сега със измислените си дипломи запретвайт

62

Анонимен

преди 1 месец

Важното е да имаме врачки, баячки и футбалери!

61

Продавачка във Лидъл

преди 1 месец

Я *** продавачка във Лидъл и Кауфланд и после говори и сравняваи със мед сестра кое е по --трудно . Има мед цестри който работят във трудни сектори ,при хора със ампутации -това е тежка и непосилна работа за много НО и заплатите не са като на други мед сестри който си я карат еи така -- ама я *** във Лидъл да се поизпотиш малко особено по празниците , я вижте работното време на кауфландските работници които стават 1-ва смяна във 4-ри часа --- От всяка работа има нужда ,всеки е необходим !