7

Анонимен

преди 1 месец

Затваряме училищата. Ще спестим милиарди за напразно преподаване на знания. Машината не забравя наученото и преподава знанията за микросекунди. Повече келнери, наргилари, балонеси трябват на бизнеса. Интелектуалният масов труд ще изчезне, както изчезнаха жътварите след изобретяването на комбайна.

6

Анонимен

преди 1 месец

За какви права бленува тоя изтърсак?Homo Sapiens няма да има никакви права когато една машина може да работи,мисли и твори по добре от него!

5

Кръчматъ

преди 1 месец

Ейй....., наивен народец, да не кажа друго, че шъ мъъ изтрият!!! Кви права, бее..., то не съ прай, за да имате повече "права", тъкмо обратното, а като вкарат и Цифровата Валута (без кешово общество) и 15 минутните градове (шъ върнат и Жителството) шъ завидим и на робите от Древния Рим!!!

4

Амии

преди 1 месец

При положение, че според него не е имало покушение срещу Тръмп ... За какво да внимаваме ...

3

Анонимен

преди 1 месец

И в ЕС съществува закон срещу използване на лъчеви оръжия, но това не попречи да ви контролират, разболеят и избият с лъчеви оръжия през управлението на ББ и ЦЦ, така че , не знам как човек може да се защити! Защо си мислите, че народа вече не се интересува от нищо, не си защитава интересите, не гласува и живее в страх? Не знам как да се предпазят хората, но трябва да се обсъди този проблем публично и да се промени в полза на населението! Мълчанието и страха, не са решение!

2

Анонимен

преди 1 месец

ИИ да помага при стартъп на МСП? Ама кой стартира безнес без естествен интелект бре? Света е полудял.

1

Анонимен

преди 1 месец

Всеки има правото да е не умен :)