19

Offf

преди 1 месец

Те казаха Израел на 07.10.мир ще има когато ликвидират всички виновни за атентата и отвличането, сега малко промениха тезата, включиха и всички ,които са заплаха за тях...

18

Според мен

преди 1 месец

Решението е турция да ги удари

17

Аноним

преди 1 месец

Израел има работа за вършене,има още много терористи в циркулация и е време да заминат еднопосочно към девиците и с това помагат на останалия свят..по-малко терористи ..повече спокойствие и за нас в Европа

16

Ислямистите са лъжци

преди 1 месец

Стига с наглите лъжи, лъжливи клевети, несправедливо обвинения от ислямските терористи диктатори срещу Божия свят народ Израел, с която фалшива пропаганда ислямистите нагло заменят истината с лъжи, извращават правосъдието обвинявайки незаконно Израел за ислямските престъпления срещу Израел като нелегална окупация, терор геноцид, военни престъпления каквито само безбожните корумпирани измамни слуги на дявола като всички антисемити нагло вършат, не Божият праведен народ Израел

15

Анонимен

преди 1 месец

Докога светът ще търпи"онеправданите"да си разиграват коня?Някой ще отговорили,Защо от хиляди години насам това бездомно племе е гонено и изтребвано там където бъде набарано?

14

Анонимен

преди 1 месец

В Интернет можете много лесно да откриете информация и документи и снимки по които сами да си съставите мнение какво е била Палестина преди да отидат евреите там. Понеже голяма част от вас са мързеливи и няма да си направят труда, то нека ви кажа и да опиша какво е било: Процъфтяваща територия, с красиви и модерни сгради, каквито в България в същия период няма. Широки булеварди и запазени стари части на градовете. Пълни с туристи плажове, в които всички са равни, а не само евреите. Паркове, т.н.

13

Анонимен

преди 1 месец

Как лесно да разпознаете фaшист в България - обявяват се против мюсюлманите, без да имат каквото и да било основание за това. И харесват тези които убиват мюсюлманите без причина, в случая евреите убиват мюсюлманите без причина. В миналото предимно русофилите показваха такива признаци, но в сегашно време американофилите понеже САЩ защитава Израел. Т.е. не се лъжете, защото всякакви фашисти има в България, и от едните и от другите.

12

Истината

преди 1 месец

Израел желае газа за да добива газ и Петрол

11

Анонимен

преди 1 месец

Казвам се Якоб и черпя всички ви. От мое име, но за ваша сметка

10

Анонимен

преди 1 месец

"От пустиня направиха държава за чудо и приказ" - Тия приказки са ала-бала само. Пустинята там, да речем най-голямата, се казва Негев и въобще никакво чудо и никакъв приказ не е. Обикновена пустиня си е и каквото и да правят, няма да направят градина от нея, дори и да е доста по-блага пустиня сравнено с повечето пустини по света. Останалата земя си е плодородна вече повече от 2000 години и евреите просто я взимат. Имат и планини. Вижте топографска карта, ще ви е най-лесно.

9

Анонимен

преди 1 месец

Реджеб е вреден за Турция!

8

МОШЕ(ник)

преди 1 месец

ДО Израел е длъжен да опази нацията си! От пустиня направиха държава за чудо и приказ... Да! И по стара еврейска традиция за това плати Германия. За въоръжението им по стара еврейска традиция платиха САЩ и Великобритания. А земята, където тази държава чудо и приказ, по стара еврейска традици,я е открадната от палестинци, ливанци, сирийци, египтяни и йорданци

7

Spoko!

преди 1 месец

По-добре ислямистът Ердоган да се грижи за себе си, а после за терористите от Хамас, за да не се случат лоши неща.

6

3 мускетари

преди 1 месец

Путин, Ердоган и Хания!

5

Анонимен

преди 1 месец

Израел е длъжен да опази нацията си! От пустиня направиха държава за чудо и приказ. Здравеопазването и образованието са им висша цел! Затова са и толкова напред. Ердоган да тича срещу евреите няма да ги стигне!

4

Анонимен

преди 1 месец

Доган иска да се хареса на електоратът си иначе няма никакво намерение да воюва с Израел.

3

Анонимен

преди 1 месец

Турция много иска да е като Либия и Ирак.Много им личи.Война иска мюсюлманския брат Ердоган.Той има ли представа какво ще стане ако я направи?Ще го изгонят както Русия отвсякъде.

2

Анонимен

преди 1 месец

той и Байдън не иска мир в света

1

Анонимен

преди 1 месец

Тия що не са бойкотирани на олимпиадата в Париж,защо не са им наложени десетина хиляди санкции,защо щъкат безпрепятствено като мухи по света,с какво са по различни от Русия и в частност Путин?Докога двойни стандарти?